E2h

Hoe maak je een bunion schild te gebruiken

Bunions worden gedefinieerd als uitbreidingen van het bot of weefsel gewoonlijk op de binnenkant van het gewricht van de grote teen. De typische oorzaken van een bunion zijn aanvullende botvorming en de uitlijning van de grote teen te wijten aan een aantal externe stress en druk. Symptomen zijn onder meer ontsteking van de grote teen gekenmerkt door roodheid, gevoeligheid en pijn. Bunions kan leiden tot ernstige medische aandoeningen zoals bursitis, de ontsteking van de bursa of de met vloeistof gevulde zak bij het gewricht aan de basis van de grote teen. Deze bijzondere aandoening ontstaat vaak bij vrouwen, ongeveer tien keer meer dan bij mannen, omdat vrouwen vaak strakke schoenen die druk genoeg is om eeltknobbels ontwikkelen bieden dragen.

Behandeling van bunions zou vereisen doorgaans chirurgische procedures. Echter, om pijn te verminderen, worden bunion schilden gebruikt. Het beschermt de uitbreiding om te voorkomen dat borstelen tegen uw schoenen. Hier zijn enkele tips over hoe je een bunion schild te gebruiken.

Hoe maak je een bunion schild te gebruiken. Draag comfortabele schoenen en niet die strakke degenen.
Hoe maak je een bunion schild te gebruiken. Draag comfortabele schoenen en niet die strakke degenen.

  • Draag comfortabele schoenen en niet die strakke degenen. Koop schoenen die veel ruimte genoeg voor uw bunion schild te passen hebben. Vermijd strakke degenen voor ze zouden alleen maar verergeren de pijn. Je zou ook kunnen kiezen voor een schoen brancard kopen om je schoen los te maken en maken het comfortabel voor het dragen. Zorg ervoor dat u koopt de juiste maat en nooit proberen om je voeten knijpen in een paar dat te klein is voor je.
  • Kies het type bunion schild dat bij u past. Er zijn verschillende soorten bunion schilden beschikbaar in de markt. De gel type biedt de meeste steun en opluchting. Je zou ook kunnen hergebruiken gel bunion schilden. Anderzijds, silicium gebaseerde bunion schilden zijn de meest duurzame en zelfs tegen duizend toepassingen. Kies de juiste bunion schild dat voor u comfortabel is.
  • Doe je bunion schild. Goed Plaats uw bunion schild over de bunion aan de basis van je grote teen. Zorg ervoor dat het comfortabel is om te dragen en geeft je niet meer pijn en druk. Je zou ook een hulpmiddel om uw tenen te scheiden om uw bunion schild aan te vullen. Een teen separator daadwerkelijk helpt in de herschikking van het bot en weefsels van je grote teen.
  • Oefen het dragen van het de hele dag. Niet onmiddellijk verwijderen uw bunion schild. Oefen het dragen van het de hele dag en kijk of het je pijn doet. Als dat zo is, dan bent u waarschijnlijk het dragen van strakke schoenen. Vergeet niet dat een bunion schild niet zou werken op krappe schoenen. Vervang uw schoenen met een meer comfortabel en gaat u verder met uw bunion schild.
  • Reinig uw bunion schild goed. Was de bunion schild met water en zeep. Grondig reinigen van het oppervlak. Laat het droog voor hergebruik om elke mogelijke infecties.


De bunion afscherming helpt echt het verminderen van de pijn

De bunion afscherming helpt echt het verminderen van de pijn. Echter, als de pijn en zwelling blijft sterk, ondanks het dragen van dergelijke een, dan moet u onmiddellijk medische hulp inroepen van een arts die gespecialiseerd is op het gebied als een podoloog. Hierdoor zou u zich te ontdoen van die pijnlijke eeltknobbels helpen in een mum van tijd!