E2h

Hoe maak je een bijensteek of wespensteek te behandelen

Betrouwbare oplossingen als je niet allergisch bent voor de angel!

Als kind liep ik op een parcours in het bos met mijn dag kamp vrienden toen plotseling een van hen per ongeluk liep door een bijenkorf en de verhoging op een oude omgevallen boom. Nou, hoewel het zet de ultieme angst in ons, met een snelheid die alleen een adrenaline rush zou kunnen verklaren, waren we al snel onder vuur. Er moet zijn honderden bijen delen een doel: wraak op degenen die durfde te storen en hun huis te vernietigen krijgen. Onnodig te zeggen, een ieder van ons leek frambozen tegen de tijd dat we bij de parkeerplaats van het park waar ouders moesten ons ophalen. Niemand was minder dan gestoken vijfentwintig keer. Hoe werden de steken behandeld? Laten we eens kijken!

Stap 1

Genees deze steken op een natuurlijke manier! Als u in het bos, een park of een outdoor plekje weg van thuis, de beste manier is om wat grond en wat water te gebruiken om modder te maken. Dan royaal toe te passen op de steken. Dit zal niet alleen af ​​van de pijngrens, maar het zal ook zorgen voor de zwelling. Het is snel, makkelijk te doen en gemakkelijk beschikbaar zijn. Onze dag kamp instructeurs stelde dit voor ons op het moment en geloof me ... het werkt!

Stap 2

De geur kan sterk zijn, maar zo is de helende kracht! Waar heb ik het over? Niemand minder dan azijn! Het is met name te vinden op picknicks, die helaas zijn plaatsen waar bijen en wespen ook de neiging om de ongenode gasten. U hoeft niet veel azijn, omdat het een vloeistof met een lage viscositeit niveau. Het is heel effectief!

Hoe maak je een bijensteek of wespensteek te behandelen. Genees deze steken op een natuurlijke manier!
Hoe maak je een bijensteek of wespensteek te behandelen. Genees deze steken op een natuurlijke manier!

Toen ik zo vaak gestoken, een moeder die net kwam uit een supermarkt voor het oppakken van haar zoon is er gebeurd met wat azijn hebben in haar slurf. Ik probeerde het zelf op het moment en was opgelucht om onmiddellijk profiteren van de verzachtende eigenschappen. Misschien hebben we stonk alsof er geen morgen, maar opluchting was direct, dus het was de moeite waard.

Stap 3

Zijn macht heeft beet! Terwijl tandpasta's belangrijkste gebruik is het bijhouden van je tanden schoon, is het ook bekend om sieraden schoon te maken en insectensteken te kalmeren. In feite niet alleen verzacht ze, maar vermindert ook de zwelling van de wond. Tandpasta is een goede snelle remedie voor iemand gestoken thuis.

Stap 4

Dit zal afkoelen meer dan drankjes! Ice is een andere manier om de pijn van een insectensteek kalmeren en verminderen de zwelling van de wond. Als u niet beschikt over het ijs, zal een zak ijs te doen de truc! Hoe dan ook, vergeet niet om het ijs of ijs pak rechtstreeks toe te passen op de huid. Wikkel het ijs of ice-pack in een handdoek of theedoek alvorens toe te passen op de wond.

Stap 5

Het is niet alleen handig voor waterpokken! Calamine lotion is een andere manier om een ​​bijensteek te behandelen. Het koelt het ontstoken gebied, verminderen de zwelling en zorgen voor verlichting van de pijn.

Stap 6

Betrouwbare oplossingen als je niet allergisch bent voor de angel! De geur kan sterk zijn, maar zo is de helende kracht!
Betrouwbare oplossingen als je niet allergisch bent voor de angel! De geur kan sterk zijn, maar zo is de helende kracht!

U moet omgaan met een allergische reactie meteen! React snel als iemand een bekende allergie voor insectensteken, ervaringen plotselinge zwelling op hun lichaam, uitbreekt in huiduitslag of, nog belangrijker, is het hebben van ademhalingsproblemen. Het heet anafylactische shock! Wanneer een persoon willens en wetens dit soort allergie heeft, ze hebben meestal een Epipen, dat is een injectie die kan worden gegeven in het grootste deel van de dij, zelfs door de winter kleding of jeans.

Als de persoon die wordt gestoken zich niet bewust was van allergieën en lijdt aan een allergische reactie, bel 911 en haasten ze naar het ziekenhuis per ambulance. Deel de symptomen met de nood-bemanning, zodat zij in staat zijn om te gaan met deze situatie snel en adequaat. Zelfs na een injectie met de Epipen, bel 911 aan de persoon naar het ziekenhuis te worden gecontroleerd als voorzorgsmaatregel te krijgen.


Afgezien van gevallen van allergische reactie hebben deze oma's remedies hun nut bewezen door de jaren heen. Ze kunnen ook worden gebruikt om steken van andere vliegende insecten zoals muggen, zwarte vliegen, dazen, enz. U kunt zelfs remedies usethese op poison ivy uitslag en waterpokken plekken te verlichten als je geen of geen toegang hebben tot een aantal Calamine lotion. Immers, voordat mensen begonnen met het inkopen medicijnen van de apotheek, gebruikten ze verschillende ingrediënten of planten die geneeskrachtige eigenschappen had. Is het niet waarom oma weet het beter?