E2h

Hoe maak je een 3 - daagse reinigen doen

Elke dag wordt het lichaam onderworpen aan verschillende toxinen en stress. De hoeveelheid voedsel het lichaam verbruikt en zet een enorme druk op de spijsverteringsorganen. Geef jezelf een pauze en deelnemen aan een driedaagse reinigen. Het doen van een driedaagse reinigen of andere vorm van ontgifting proces is niet een hernieuwde gezondheid vader. Verschillende godsdiensten aanhangen regelmatig vasten om te helpen het lichaam van nature ontgiften.

Hoe maak je een 3 - daagse reinigen doen. Overleg eerst met uw arts.
Hoe maak je een 3 - daagse reinigen doen. Overleg eerst met uw arts.

  • Overleg eerst met uw arts. Voordat u dieet wijzigingen, raadpleeg dan eerst met uw arts. Als u het nemen van eventuele medicatie of een bestaande medische aandoening zoals diabetes of als u borstvoeding geeft of zwanger bent, moet u ervoor zorgen dat uw lichaam kan de stress van een detoxificatie programma te verwerken. Een arts of natuurlijke huisarts moet ook in staat om u richtlijnen voor een detoxificatie programma dat u kunt doen.
  • Kies welke drie dag zuiverende programma dat u graag zou willen doen. Er zijn veel programma's om uit te kiezen. Bijna alle zijn gebaseerd vruchtensap. Het doel van reiniging programma's te elimineren toxines in het lichaam. Vaak is het jumpstarts de stofwisseling, het stimuleren van gewichtsverlies.
  • Ga verse waar mogelijk. Gebruik organische verse groenten en fruit waar mogelijk. Hoe minder chemicaliën je lichaam te verwerken, hoe sneller je zult zien resultaten. Koop alle items die je nodig hebt voor uw dieet voordat u begint. Als u start met veel pruimensap, kunt u het niet vinden alles wat handig om uit het hoofd naar de markt of supermarkt.
  • Vermijd bepaalde voedingsmiddelen. Tijdens een 72 uur reinigingsproces, moet u vermijden suiker, cafeïne, verwerkte voedingsmiddelen, vlees en zuivelproducten. Heb alleen verse groenten en fruit. Sommige programma's zorgen voor volle granen.
  • Kies een weekend dat u kunt ongestoord zijn. Je moet drie opeenvolgende dagen tot een driedaagse reinigen te doen, zo lang weekend zijn een goed moment om het te doen, of wanneer u op vakantie bent verlof. Laat het weekend niet te vullen met activiteiten en vermijd het maken van afspraken met vrienden. Afhankelijk van de toxiciteit van uw lichaam, kan het nodig regelmatige toegang tot een badkamer, evenals drink je vruchtensappen met regelmatige tussenpozen.
  • Wees voorbereid op wat ongemak. U kunt last dunne ontlasting, hoofdpijn of buik doet pijn wanneer u uw drie dagen reinigen. Maak je geen zorgen, wordt het programma niet waardoor je ziek wordt. Deze symptomen zijn uw lichaam de manier van omgaan met de toxines uit je lichaam, dus geen medicijnen voor te nemen. Sommige mensen hebben zelfs een lichte koorts of het ontwikkelen van een verkoudheid. Laat het ontgiftingsproces niet tegen te gaan door het nemen van chemicaliën of stoppen van het reinigingsproces. Hoe meer giftige uw lichaam, hoe meer ongemak je kan voelen, maar het gaat wel over.
  • Zorg ervoor dat je drinkt veel water. Welk systeem u besluit te volgen, houden jezelf gehydrateerd. U kan nodig zijn om uw water inname te verhogen. Water helpt je lichaam met de eliminatie proces.


Na het voltooien van het programma

Na het voltooien van het programma, zult u merken dat u wilt behouden doen op een regelmatige basis. Anderen vinden het een uitstekende manier om jumpstart een dieet. Het is een eenvoudige manier om dramatische resultaten te brengen aan uw lichaam, zodat zorgvuldig plannen het. Probeer een driedaagse reinigen, en voel het verschil in je lichaam.