E2h

Hoe kunt u uw voeten masseren en sla uw handen

Tenzij je zit de hele dag thuis

Tenzij je zit de hele dag thuis, uw voeten verdienen het om verwend te worden en verlost van vermoeidheid en stress, ook. De beste behandeling kunt u naar uw voeten te geven na een lange en vermoeiende dag is een geweldige massage. Maak je geen zorgen als uw handen zijn ook moe voor de dag. Er zijn veel manieren om je voeten te masseren zonder ooit vermoeiend uw handen voor dit doel. Bekijk deze volgende stappen uit om uw handen te besparen bij het masseren uw vermoeide voeten:

  • Bereid jezelf en je voeten voor een massage. Je hoeft alleen maar een tennisbal voor het masseren uw voeten zonder het gebruik van je handen. Zodra u een tennisbal, trek je schoenen en je sokken. U heeft de mogelijkheid om te staan ​​of te zitten als het gaat om het doen van de voetmassage. Als u wilt gaan zitten, zitten op de rand van een stoel. Anders staan ​​in de buurt van een reling of een muur waar u ondersteuning kunt krijgen tijdens deze massage oefening.
  • Plaats de bal en je voet voor deze massage. Plaats de tennisbal rechts op de vloer bij je voeten en vervolgens een voet op de top van het. Druk de bal in boog uw voet. Houd dit soort stretching positie voor ongeveer 30 seconden. Druk op je voet een beetje dieper in de tennisbal en houd deze gedurende 30 seconden meer. Als het de eerste keer is om je voeten te masseren, is het normaal dat het wordt krap bij het doen van de rekken. Als dit het geval is met u, lichtjes beginnen totdat je voet is gewend geraakt aan stretching en ontspanning.
  • Strek je middenvoetsbeentjes voor deze voetmassage. Plaats de bal recht onder je voet bal's. Dan, verspreid je tenen breed genoeg over de bal. Dit is net zo eenvoudig als het verpakken van uw voet over de hele tennisbal. Druk strakker in de tennisbal en houd de positie voor 30 seconden. Voeg meer druk nogmaals ingedrukt om deze gedurende 30 seconden meer.
  • Werk aan het masseren uw hiel. Plaats de bal vlak aan de achterkant van de voet die u masseren. Deze moet recht onder de hiel en gelijk aan een boog. Breng de druk met uw voet op de tennisbal en houd deze gedurende 30 seconden. Breng meer druk met je voeten om de bal gedurende 30 seconden meer.
  • Rol de bal naar achteren en naar voren recht onder je voet. Op dit punt, is je voet al uitgerekt en DE-benadrukt. Nu, rollen de bal recht onder je voet te eindigen masseren.
  • Herhaal de volgorde van de tennisbal massage oefening voor de andere voet. Zodra u klaar bent deze massage oefening voor een voet, ga je gang en herhaal het proces voor uw andere voet. Alle gedurende de gehele oefening zorg ervoor dat je een ondersteuning krijgen van de muur of het hek, zodat u niet uw evenwicht verliest.
  • Breng wat lotion in uw voeten voor een betere ontspannende en helende werking. Dit is gewoon het moment dat je je handen te gebruiken tijdens deze voetmassage sessie. Gebruik gewoon je handen om pepermunt voet lotion toe te passen op beide voeten.


Hoe kunt u uw voeten masseren en sla uw handen. Bereid jezelf en je voeten voor een massage.
Hoe kunt u uw voeten masseren en sla uw handen. Bereid jezelf en je voeten voor een massage.

Uw voeten zullen voor eeuwig dank u als u erin slaagt om het te masseren zo nu en dan. De verwennerij je geeft is niet alleen gunstig voor het huidige moment, maar ook voor de dagen en jaren. En aangezien je handen wordt opgeslagen bij het doen van deze massage procedure, is er geen reden meer voor u om te slaan het doen van een voetmassage.