E2h

Hoe kunt u uw neus duidelijk allergieën te verminderen

Als de lente komt

Als de lente komt, een van de gebruikelijke medische problemen die mensen hebben te maken met is allergieën. Met de lente komen veel stuifmeel en een uitbarsting van insecten die kunnen leiden tot allergieën. Het weer is ook vrij winderig, bevorderlijk voor het verplaatsen van de huisstofmijt rond het huis. Als u een loopneus of verstopte neus als gevolg van uw allergieën, hier zijn enkele stappen om het opruimen van uw neus paden.

Hoe kunt u uw neus duidelijk allergieën te verminderen. Bereiding van het mengsel.
Hoe kunt u uw neus duidelijk allergieën te verminderen. Bereiding van het mengsel.

  • Bereiding van het mengsel. Hiermee kunt u via een zelfgemaakte zoutoplossing om schoon te maken van de allergieën in je neus. Het enige wat u hoeft te doen is om ongeveer acht liter water te nemen en giet het in een zacht en kneedbaar fles. Warm water zal werken, maar je moet ervoor zorgen dat deze is opgewarmd iets hoger. Vergeet niet, je zal het plaatsen van het water in je neus, en het water dat is te koud gaat worden erg ongemakkelijk. Voeg een kwart van een theelepel gewone steenzout in het water en schud de fles goed.
  • Snuit je neus. Voor het gebruik van de zoutoplossing, is het het beste als je het opruimen van uw neus door te blazen in een weefsel. Doe dit ten minste tweemaal, zodat de neusholte volledig vrij van stoffen die interfereren met de stroom van de zoutoplossing. Als u een zeer loopneus, maar verwacht niet dat je kunt uitblazen je neus en je krijgt alle van de nasal drip uit. Als u een zeer geïrriteerde neusgaten die worden gelezen en gezwollen, niet blazen je neus, omdat dit kan nog pijnlijker.
  • Aanbrengen van de oplossing. Na het blazen je neus, ga dan naar de gootsteen en leun, zodat u kunt een deel van de oplossing op uw linker neusgat giet. Doe dit totdat de helft van de inhoud van de fles zijn opgebruikt. Hoewel de toepassing van de oplossing, kunt u het gevoel een deel van de zoutoplossing uit je mond. Om dit te voorkomen, zorg ervoor dat u opent je mond en dat je continu zeggen "te zien." Doe dit voor zowel het linker-en het rechter neusgat, afzonderlijk. In het begin voelt u zich vrij ongemakkelijk. Dit is volkomen normaal. Zorg ervoor dat u inademt door uw mond, anders kun je nog wat van de zoutoplossing in je longen.
  • Controle van de resultaten. Nadat u zich heeft aangemeld de zoutoplossing, moet je neus hebben opgeruimd aanzienlijk en eventuele allergenen zoals pollen, die kunnen zijn gevangen in je neusgaten, moet worden gegaan. Houd er echter rekening mee, dat moet u ook rekening houden met de omvang van uw allergieën. Sommige mensen zijn zeer gevoelig en zoutoplossingen alleen zijn niet in staat om te verwijderen of te verminderen de allergieën. Als dit het geval is, zorg ervoor dat u de juiste voorgeschreven medicatie. Vergeet niet, zoutoplossingen bedoeld als aanvulling op en aanvulling van de werkelijke allergie medicatie die u gebruikt. De zoutoplossing wordt niet volledig vervangen uw medicatie.

Met deze stappen, moet u in staat zijn om een ​​zoutoplossing te gebruiken voor het opruimen van de neusholte. Dit moet bijdragen tot het verminderen van de zwelling en roodheid veroorzaakt door in de lucht allergieën.