E2h

Hoe kunt u uw grootste angsten onder ogen

Tips voor het naar je angsten

Toen ik 15 jaar was ik aanwezig bij een naar buiten gebonden kamp. Ik herinner me dat het invullen van veel vertrouwen oefeningen met mijn groep als een manier om angsten te overwinnen en vertrouwen op anderen. Het was een absoluut geweldige week, maar een oefening in het bijzonder was een beslissend moment in mijn leven. Er was een paal, ongeveer 30 meter lang, met kleine stukjes hout bevestigd aan de paal, te gebruiken als een manier om de paal te beklimmen. De instructie was om de paal te klimmen naar de top, trek jezelf omhoog op de top van een kleine ronde schijf, en vervolgens opstaan. Houd rekening met de paal werd wuivende de hele tijd, en er was niets om u te helpen trek jezelf omhoog. Natuurlijk waren we bevestigd aan een harnas, maar dit gaf weinig tot geen comfort op het moment.

Het beklimmen van de paal was niet al te slecht, maar als ik probeerde mezelf op te trekken, de paal bewoog en ik was ongecontroleerd schudden. Het zou makkelijk zijn geweest om op te geven op dat punt, maar ik werd aangemoedigd door mijn nieuwe beste vrienden beneden, en ik was niet een te gooien handdoek in de ring gewoon helemaal nog niet. Ik was zo versteend en mijn benen voelde als compleet jello, maar een of andere manier slaagde ik erin om me omhoog te trekken.

Hoe kunt u uw grootste angsten onder ogen. Prioriteit geven aan de angst.
Hoe kunt u uw grootste angsten onder ogen. Prioriteit geven aan de angst.

Dat was niet het ergste! Eenmaal rechtop (en vergeet niet dat de paal werd heen en weer zwaaien), we moesten om naar een trapeze vijf of zo meter afstand en het te grijpen. Ik voelde me letterlijk alsof ik stond op het punt om te sterven, en een deel van mij zou hebben gegeven mijn leven recht toen en daar worden gered. Maar, wat denk je? Ik kalmeerde mezelf naar beneden, haalde diep adem en sprong.

Klaar om de grootste angsten in je leven onder ogen?

  1. Noem je angsten. We hebben allemaal angsten die we kunnen vermijden voor bepaalde tijd. Misschien heb je vermijden bepaalde situaties je hele leven. Misschien is dit een hernieuwde angst. Wat ook het geval is, zijn deze angsten leiden je beslissingen, je leven keuzes, en het pad dat u hebt genomen. Deze angsten zijn niet van plan om weg te gaan op hun eigen, het negeren van hen is de makkelijke uitweg! Dus, schrijf ze op, waar u kunt lezen en vocalize ze. Dit zal ze echt. "Ik ben bang om alleen te zijn", of "Ik ben bang dat engagement", of "Ik ben bang spreek voor mezelf".
  2. Prioriteit geven aan de angst. Nu u uw lijst hebt, markeert u de degenen die lijken op alle kosten. Dit zijn de angsten die het nemen van een meerderheid van uw tijd en energie. Je hebt misschien al in het vermijden modus wanneer geconfronteerd met deze angsten. De gemarkeerde angsten zijn degenen die u wilt doorbreken. Je moe bent van je leven in de schaduw van deze angsten. U bent klaar om de nodige stappen te bewegen langs hen te nemen.
  3. Tijd om actie te ondernemen. Nu is het enge gedeelte. Je moet actie ondernemen. Ik wil dat je op een manier die je comfort zone zou strekken lijst. Welke risico's kunt u met betrekking tot uw angst? Als je gespannen jezelf een beetje elke dag, zou je leven hoe anders zijn? Maak een lijst van kleine, middelgrote en grote risico's die u kunnen werken. Naleven van het nemen van maatregelen elke dag tot de angst is overwonnen. Ik garandeer de handeling van het uitzicht op de angsten frontale zal uw angst na verloop van tijd.

Tips voor het naar je angsten. Tijd om actie te ondernemen.
Tips voor het naar je angsten. Tijd om actie te ondernemen.

Ik pakte dat trapeze en werd verlaagd tot de grond. Het was de meest angstaanjagende tijd in mijn leven, maar ik erin geslaagd om de kracht te vinden ergens diep beneden en naar rechts verder langs de angst. Deze oefening leerde me onschatbare lessen op vertrouwen, het vinden van innerlijke kracht, en vooral om nooit op te geven. Volg deze stappen om de kracht van het duwen door je eigen angsten, de kracht geef je jezelf wanneer je je realiseert. Angst zal alleen je tegenhouden als je het toelaat om dit te doen, denk dat het doorbreken van je angsten zal je kracht op te bouwen en het verhogen van uw geloof in jezelf en je vaardigheden.