E2h

Hoe kunt u uw baby symptomen van verkoudheid te verlichten

Omgaan met baby's en peuters moet ook uitkijken voor de gewone verkoudheid symptomen. Baby's en jonge kinderen zijn het meest kwetsbaar voor dit soort infecties, omdat hun immuunsysteem nog onderontwikkeld en is gevoelig voor krachten van buitenaf. Er zijn manieren waarop u kunt uw baby symptomen van verkoudheid te verlichten door middel van de volgende methoden:

Hoe kunt u uw baby symptomen van verkoudheid te verlichten. Uw baby kunnen lijden aan de symptomen van verkoudheid.
Hoe kunt u uw baby symptomen van verkoudheid te verlichten. Uw baby kunnen lijden aan de symptomen van verkoudheid.

  1. Uw baby kunnen lijden aan de symptomen van verkoudheid, zoals een verstopte neus. Als dit het geval is, kunt u gebruik maken zoutoplossing neusdruppels. Bevestigen van een paar druppels volgens de dosering van de medicatie in de dunne slijm. Zorg ervoor dat u uw kinderarts toestemming op welke neusdruppels gebruiken om of je zou kunnen in gevaar brengen van uw baby's gezondheid voor het gebruik van de verkeerde dosering of verkeerde recept. Zorg er altijd voor dat u de volwassen medicatie gebruiken als de potentie van een volwassene medicatie is niet geschikt voor tere baby's of baby.
  2. Een andere manier om je baby verstopt neus te verhelpen is met behulp van een zuig-lamp. De zuig-lamp zal ruimen dun slijm, zodat je baby goed kan slapen en niet storend zijn slaap. Wanneer een baby lijdt aan een verstopte neus, is de kans groot dat hij niet in staat zijn om volledig te kunnen en comfortabel ademen wanneer liggend op zijn rug. Zorg ervoor dat u eerst zacht enig slijm in zijn neus met de zoute druppels aanbevolen voor uw baby voordat u de zuig-lamp. Gebruik het langzaam en voorzichtig en hebben de zuig-lamp niet te plaatsen om diep in de neusgaten van uw baby.
  3. Houd de baby kamer schoon en gebruik een luchtbevochtiger om de lucht van de kamer schoon te maken. U kunt ook gebruik maken van natuurlijke aromatherapie oliën om een ​​koele damp nevel in de lucht zoals eucalyptus olie te creëren. De luchtbevochtiger kan ook bevochtigen de lucht.
  4. U kunt helpen uw baby in gemak in zijn ademhaling door het toevoegen van een paar druppels eucalyptus etherische olie in een pan met warm water en dompelen een schone wasdoek in de oplossing en wrijf het op de borst van uw baby. Dit zal leiden tot damp en zal zijn ademhaling te verlichten.
  5. Als uw baby koorts, kan je hem Paracetamol zoals voorgeschreven door uw kinderarts. Geef niet geneeskunde om uw baby, tenzij je toestemming van zijn arts. Geef de juiste dosering voor uw baby. Geef niet op enigerlei wijze uw baby meer dan de aangegeven dosering in de geneeskunde etiket of bij uw kinderarts. Paracetamol en Ibuprofen zijn veiligst voor uw baby's in tegenstelling tot aspirine.
  6. Kijk uit voor uitdroging tekenen van uw baby. Als je baby niet nat zijn luier zo veel als wanneer hij in een normale toestand, kan het een teken zijn dat hij niet gehydrateerd en wordt niet door zo veel urine als hij normaal doet. Kijk uit voor de kleur van de urine. Als uw baby urine donkerder is dan zijn gebruikelijke urine, kan het een teken zijn van uitdroging. Om uitdroging te voorkomen, geef je baby meer vocht of u kunt hem de hydratatie vloeistoffen aanbevolen voor kinderen of baby's.

Zorg ervoor dat u weet wanneer u uw arts bellen

Zorg ervoor dat u weet wanneer u uw arts bellen. Dit wordt meestal geadviseerd als je baby niet eten of drinken en als er een zeer hoge koorts. Een hoge koorts duidt meestal op de ernst van de conditie van uw baby. Andere tekenen bij koorts die medische aandacht nodig heeft zijn braken, ademhalingsproblemen en huiduitslag. Zorg ervoor dat u aandachtig observeren van uw baby de hele tijd.