E2h

Hoe kan levertraan kopen

Kinderen en volwassenen had genomen levertraan vele generaties geleden. Het is nu het maken van een comeback als het was bewezen dat levertraan vele voordelen heeft en helpen bij het voorkomen en beheren van verschillende kwalen. Levertraan, gewonnen uit de levers van kabeljauw bevatten heilzame hoeveelheden omega-3 vetzuren die helpen bij het voorkomen hart-en vaatziekten, artritis en kanker, evenals depressie, hyperactiviteit, zweren en diabetes. Het bevordert tevens je energie-niveau en het verhogen van uw concentratie. Het bevat natuurlijke vitaminen zoals vitamine A en D, en EPA en DHA. EPA helpt verlicht depressie, vermindert de ontsteking en het voorkomen van hart-en vaatziekten, terwijl DHA zorgt voor het behoud gezonde huid, goede zenuwstelsel en het gezichtsvermogen. Als u een aantal kwalen die u wilt voorkomen dat met levertraan een kijkje nemen op de onderstaande tips over hoe om levertraan te kopen.

Hoe kan levertraan kopen. Raadpleeg uw arts en hebben een grondig lichamelijk onderzoek om te zien wat kwalen die je hebt.
Hoe kan levertraan kopen. Raadpleeg uw arts en hebben een grondig lichamelijk onderzoek om te zien wat kwalen die je hebt.

  • Raadpleeg uw arts en hebben een grondig lichamelijk onderzoek om te zien wat kwalen die je hebt. Neem contact op met uw arts als het nemen van levertraan zal veel baat hebben jullie. Hoewel levertraan kunnen gekocht worden over de toonbank, is het het beste om eerst met uw arts, want er zijn nog een aantal risico's die betrokken zijn bij het nemen van supplementen.
  • U kunt kiezen tussen olie of capsule vorm. Levertraan is lichtgeel van kleur en die in vloeibare vorm zal een smaak die kan wel even wennen om te hebben. Als je niet van de visachtige smaak zou je die in capsule vorm.
  • Vraag uw arts om een ​​bloedtest. Levertraan bevat Vitamine D en er is altijd het risico van een overdosis vitamine D. Weet wat andere supplementen die u moet nemen met levertraan tegen te gaan en / of het effect op je lichaam in evenwicht te brengen.
  • Levertraan kan worden gekocht in drogisterijen en reformwinkels. De beste zijn die afkomstig zijn van kabeljauw gevangen vis in de Scandinavische wateren. U levertraan ook in vloeibare vorm als salade dressing.
  • Controleer de hoeveelheid vitamine D in de levertraan die je gaat kopen. Controleer de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen die uw lichaam nodig heeft op basis van uw leeftijd. Kinderen en die onder de leeftijd van vijftig enige dagelijkse hebt twee honderd eenheden. Mannen meer dan vijftig vereisen ongeveer vierhonderd eenheden per dag, terwijl vrouwen zal moeten ongeveer zeshonderd eenheden. Er zijn merken van levertraan met overmatige hoeveelheden vitamine D per theelepel, net als vierduizend tot vijfduizend eenheden, die manier is dan de dagelijkse behoefte.
  • Mannen in hun midden twintig hoeft alleen maar ongeveer duizend IE vitamine A, terwijl vrouwen in hun midden twintig hoeft alleen maar ongeveer vijfhonderd IE. Er zijn merken van levertraan die bevatten ongeveer vierduizend tot vijfduizend punten per theelepel. Het beste is om altijd het label.
  • Controleer reviews van consumenten over de verschillende merken van levertraan. Dit zal u helpen zoeken naar de beste oplossing voor uw voeding behoefte.

Bekijk de voordelen en risico's van het nemen van levertraan

Bekijk de voordelen en risico's van het nemen van levertraan. De voordelen kunnen opwegen tegen de risico's, maar het zal een grote hulp voor u zijn om de feiten te kennen. U kunt meer lezen over levertraan en een aantal vergelijkingen op Healing op natuurlijke wijze door bijen .