E2h

Hoe kan ik zelf - massage doen op handen

We zijn afhankelijk van onze handen om een ​​heleboel dingen te doen

We zijn afhankelijk van onze handen om een ​​heleboel dingen te doen. In de loop van de dag, kunt u het gevoel dat uw handen moe voelen. U kunt er uw handen om de spanning te verlichten of u kunt een zelf massage ook doen op je handen om het bloed circulerende te krijgen en om ze te ontspannen. Het is heel gemakkelijk om een ​​handmassage te doen op jezelf. Volg de stappen hieronder, zodat u kunt leren om de hand massages te doen voor jezelf.
Hier zijn de stappen die u kunt volgen om uzelf een handmassage:

Hoe kan ik zelf - massage doen op handen. Masseer de rug van je hand.
Hoe kan ik zelf - massage doen op handen. Masseer de rug van je hand.

  • Bereid jezelf. Kies een plaats waar het rustig is om u te helpen ontspannen je hele lichaam. Zelfs als u masseren alleen je handen, kan het u helpen te kalmeren en te ontspannen je hele lichaam. Zit in een gemakkelijke stoel. U kunt op een aantal ontspannende muziek als je wilt.
  • Masseer de rug van je hand. Begin met het plaatsen van uw rechter handpalm naar beneden op je dij. Gebruik uw andere hand om je pink vinger te krijgen en te masseren met uw duim. Gebruik lange slagen vanaf de rug van je hand naar de vingertop. Dit zal helpen om het bloed stroomt. Doe dit met elke vinger aan uw rechterhand.
  • Masseer de handpalm. Draai je hand over als u klaar bent masseren elke vinger met de palm naar beneden. Doe dezelfde procedure je deed met je vingers met je handpalm naar boven. Ga door naar masseren uw handpalm als je eenmaal klaar bent met al uw vingers. U kunt de druk op de palm want het is het dikste deel van je hand. Probeer het doen van verschillende technieken bij het masseren. U kunt ook massage in een cirkelvormige beweging.
  • Masseer de andere kant. Je kunt nu de linkerhand masseren als u klaar bent met de juiste. , Herhaal de vorige stappen totdat u klaar bent.
  • Strek uw vingers. Strek je vingers door het verspreiden van uw vingers uit de buurt van elkaar. Na deze, sluit uw handen tot een vuist te vormen. Herhaal dit een paar keer totdat je hand voelt ontspannen.


Dit zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt weten hoe je een eigen massage doen op uw handen. De stappen zijn vrij eenvoudig en u zult in staat zijn om het te doen in slechts een paar minuten. Neem de tijd om je handen rusten, vooral als u werkt in een kantoor waar je altijd in de voorkant van de computer. Het nemen van een 5-minuten pauze is zeer effectief wanneer je voelt dat je handen te gespannen. Om het gemakkelijker voor u om uw handen te masseren, kunt u gebruik maken van de hand lotion. Dit zal ook hydrateren je huid en laat het zacht en glad.
Het is zeer belangrijk om te zorgen voor onze handen, omdat we vertrouwen op hen om zoveel dingen te doen. U kunt ook een volledige lichaamsmassage een keer per maand te voelen ontspannen en verjongd. U zult verrast zijn hoe energiek je zult voelen na het krijgen van een massage.