E2h

Hoe kan ik wat leven te begrijpen met autisme middelen

Het gaat allemaal over de liefde!

Sinds mijn zoon werd gediagnosticeerd met Autisme Spectrum Stoornis in december 2003, hebben mijn man en ik veel geleerd over onze Autisme kind . Tegen de tijd dat onze dochter dezelfde diagnose ontvangen in maart 2006, we voelden ons als experts in het veld. In feite, dat is wat onze kinderen de specialisten van ons geroepen. We leven met autisme, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week. Zowel mijn man en ik hebben helaas getuige geweest bij verschillende gelegenheden hoe onze kinderen autistisch gedrag wordt verkeerd beoordeeld door andere mensen als gevolg van hun onwetendheid over Autisme.

Hoe kan ik wat leven te begrijpen met autisme middelen. Het gaat allemaal over de liefde!
Hoe kan ik wat leven te begrijpen met autisme middelen. Het gaat allemaal over de liefde!

Als mensen onze familie de situatie kennen, hebben ze de neiging om vragen te stellen om zich te informeren over Autisme. Anderen geven de voorkeur om te denken dat we Autisme gebruiken om diensten te krijgen voor onze kinderen speciale behoeften en proberen medeleven uit te halen. Onwetendheid is de enige reden voor een dergelijke hard oordeel. In feite, als ze wisten hoe het is om te leven met autisme, dan zouden ze begrijpen dat we niet medelijden of sympathie willen, maar steun en begrip. Hoe is het echt leuk om te leven met autisme? Laten we erachter te komen!

 1. Het gaat allemaal over de liefde! Het eerste ding dat je moet begrijpen is dat wanneer uw kind voor het eerst wordt gediagnosticeerd met autisme, uw kind is nog steeds dezelfde persoon die u hebt gekend tot dan. Het enige verschil is dat je nu meer te begrijpen over zijn gedrag, zijn reacties en zijn zintuiglijke problemen. Natuurlijk, na verloop van tijd leert u nog meer informatie over uw kind. Dit kind is degene die u verwelkomd in de wereld en dat je hebt liefgehad sinds de bevruchting. Liefde is de sleutel.
 2. Geduld is een van de belangrijkste ingrediënten! Want we waren op de hoogte van onze kinderen Autisme, we hebben geleerd geduld op vele manieren. Discipline is anders omdat het moeilijk is voor uw kind om te verwerken en te begrijpen wat goed en fout is. Het vinden van manieren om een non-verbale kind boodschappen te begrijpen en zijn frustratie als hij verkeerd begrepen kan een uitdaging zijn en zal zeker vereist veel geduld. We nemen de tijd om verschillende ideeën, strategieën en technieken uit te proberen om te gaan met onze kinderen zintuiglijke problemen (zoals eten, eliminatie, kleding en geluid). Niet te vergeten het geduld die nodig is om te gaan met familie en vrienden die niet willen om de diagnose te aanvaarden.
 3. Creativiteit is een onderdeel van het dagelijkse leven! Hoe maak je een kind te stoppen verscheuren zijn luier of slaan met zijn hoofd tegen de muur? Hoe voert u een kind dat sensorische problemen met voedsel heeft? Hoe maak je een kind slapen en blijven slapen als hij wakker wordt 5 tot 6 keer per nacht, wakker iedereen elke keer? Hoe ga je om met veiligheid als uw kind ontsnapt door ramen en schermen? Creativiteit is een deel van ons leven sinds dag een.
 4. Vechten voor je rechten van het kind! De regering heeft diensten in de plaats aan gezinnen die leven met autisme te steunen, maar dat ze het niet aan u aanbieden. In feite, al snel kom je erachter dat je moet vechten voor je rechten van het kind bij elke stap van de weg, anders zullen zij korte veranderd. In feite, onze non-verbale kind was op een 2-jaar wachtlijst voor logopedie. Een maand voorafgaand aan de kleuterschool, werd hij de aangeboden diensten. Toen ze besefte dat hij op het punt stond naar school te beginnen zij vastgesteld dat hij niet in staat was om deze diensten te ontvangen na alles. School diensten waren niet een wandeling in het park niet.
 5. Speciale diensten maken deel uit van uw dagelijkse routine! Je moet hetzij voldoen aan de specialisten over de hele stad of hen te verwelkomen in uw huis op hun gemak. In ons geval hebben we behandeld met beide. En deze diensten omvatten niet alle medische afspraken, testen en medicijnen die u moet behandelen. Wat dacht je van een bezoek aan de tandarts met een kind dat zich bezighoudt met zeer zintuiglijke problemen? Elke schot, bloedonderzoek, MRI of tandheelkundige werk gedaan moet worden, terwijl het kind wordt vastgehouden. Het is of een strijd om letsel bij zowel uw kind en het personeel, of uw kind moet gaan door middel van algemene anesthesie.
 6. Het voorkomen van nachtmerries in wachtkamers! In het Children's Hospital, ik informeerde de receptioniste dat mijn kind autisme heeft en geduldig te zijn als er een kernsmelting optreedt als een teken van angst, zoals mijn huisarts zei dat ik moest doen. Nou, ik kwam oog in oog met een ongeduldige, onverschillig en onwetend arts die me vertelde dat ik mijn kind de toestand te gebruiken om privileges te verkrijgen. Ik was geschokt!

  Een ding dat ik zoeken in een wachtkamer die mijn kind zal kalmeren is een aquarium of een televisie. Deze items helpen mijn kinderen elke keer!

  Het gaat allemaal over de liefde! Geduld is een van de belangrijkste ingrediënten!
  Het gaat allemaal over de liefde! Geduld is een van de belangrijkste ingrediënten!

 7. Wachten in de rij! Niemand houdt ervan om in de rij, maar, voor ons, het kan een nachtmerrie zijn als wachten creëert meer dan frustratie ... onze kinderen worden verdrietig en hebben meltdowns. Op de beurs, zoeken we geen lijnen of korte. In sommige gevallen lokale beurs een paar uur geopend speciale behoeften kinderen die veel geholpen. Als mijn man en ik zijn beiden er op hetzelfde moment, gaat men in de lijn, terwijl de andere richt de kinderen de aandacht op iets van belang.
 8. Medicatie is doorspekt met creativiteit! Een van de zintuiglijke problemen die mijn zoon heeft is smaak. Hij is ook niet in staat om pillen te slikken. Terwijl hij leed aan toevallen, hebben we gevraagd voor spuiten, medicatie in vloeibare vorm of verdund pillen. Alles moet snel en mondeling worden gegeven door middel van de spuit: epilepsie medicijnen, Melatonine, Benefibre en vitaminen.
 9. Lesgeven is niet zo eenvoudig als het lijkt, ik ben ook een leraar en geloof me als ik zeg dat het onderwijs iets nieuws aan mijn kinderen, zoals poetsen hun tanden, spugen de tandpasta in de gootsteen of blazen hun neus, is veel moeilijker dan lesgeven onderwerpen aan een bos van Graad 2 studenten. Het kost, tijd, geduld en veel imitatie.
 10. Het eten van warm en slapen zijn luxe! Wachten is niet een kind met autisme sterke punt van. In feite, kunnen ze niet wachten! Als je een keuze tussen slapen, eten warm of omgaan met een paniekaanval, een kernsmelting of uw kind steeds zeer bedroefd, kiest u eerst helpen hen zelfs als dat betekent wordt slaap beroofd of het eten koud. Met beide ouders betrokken zijn kan een belangrijke hulp zijn als het gaat om het verkrijgen van dingen gedaan.
 11. Sensorische problemen beïnvloeden ieders leven! Wassen nieuwe kleren voor het hebben van uw kind dragen, snijden labels, het selecteren van de "juiste" stoffen die niet zal uw kind overweldigd door hoe het voelt om hem maakt allemaal deel uit van het leven met autisme. Het geven van een kapsel is een nachtmerrie, want ondanks het feit dat het knippen van haar geen pijn doet als haar is gemaakt van dode cellen, kinderen met autisme voelen elke snede en zijn vaak bedroefd door scheerapparaten en schaar. Wat gebeurt er als bepaalde voedingsmiddelen elkaar raken op een bord? Een koelkast is zoemend geluid in een supermarkt kan leiden tot een kernsmelting in uw kind. De wereld is gevuld met sensaties die niet altijd begrepen of verwelkomd door een autistisch kind.
 12. Vragen kunnen tot verwarring leiden! Onze dochter Autisme is niet zo ernstig als onze zoon. Haar belangrijkste kwesties zijn de grootte van voedsel, geluiden, sociale interacties, routines en ... vragen. U ziet, ze leert vragen en hun betekenis door herhaling. Als u de vraag, kan zij bedroefd. Ze kan begrijpen de werkelijke intenties, verbergen of een kernsmelting te wijten aan haar verwarring. Neem nooit een autistisch kind begrip voor lief.
 13. Veiligheid is nummer een te allen tijde! Kinderen met autisme hebben geen angst op een bepaalde manier. In onze situatie, onze kinderen niet zien het gevaar in objecten, het concept van vreemden of begrijpen dat mensen kunnen liegen aan hen of ze wilt schaden in any way. Mijn zoon is een beetje ontsnappen kunstenaar die probeert te sluipen het huis door de ramen. Beide kunnen springen in een zwembad zonder te beseffen dat ze moeten leren hoe om eerst zwemmen of een volwassene met hen. Mijn zoon werd geleerd hoe ze sloten te openen op school als een puzzel spel. Raad eens wie probeerde de sloten te openen en ontsnappen uit het huis als gevolg van het?
 14. Technologie is nuttig in vele opzichten! Onze zoon is technologisch geneigd! Hij zoekt uit hoe dingen werken vrij gemakkelijk, vooral wat de computer betreft en hij is pas zeven jaar oud en weet niet hoe om te typen. In zijn geval, hebben we gevraagd de school te werken aan zijn spelling en typen in om ons te helpen beter te communiceren met hem (hij is non-verbaal). Gebarentaal, foto's en acties zijn op dit moment wat we gebruiken met hem.
 15. Medische problemen beïnvloeden iedereen! Mijn zoon heeft een aantal epilepsie medicijnen dat zijn leraar steun moet dragen te allen tijde in een fanny pack. We gaan met vitamines als mijn zoon het voeden problemen zijn niet van hem te voorzien van alles, wat zijn lichaam nodig heeft. Hij heeft wat Melatonine om te slapen door de nacht als zijn lichaam niet genoeg van dat hormoon. Zowel mijn kinderen hebben een lage spierspanning, die hun grove en fijne motoriek van invloed. Mijn zoon heeft wat Benefibre en opleiding voor zijn stoelgang. Beide kinderen hebben luiers als hun spieren te zwak zijn om te voelen wanneer ze moeten gaan, wat onbenullige opleiding voor de laatste drie jaar toe te voegen.

Al deze factoren, kwesties en situaties maken deel uit van ons dagelijks leven. Onze liefde voor onze kinderen geeft ons de nodige creativiteit, geduld en kracht die we nodig hebben om het best mogelijke leven voor onze kinderen. Het is geen gemakkelijke taak, maar we zouden ze niet ruilen voor de hele wereld. Als we een verandering te maken, zouden we vragen om hun leven te zijn Autisme gratis, net als alle liefhebbende ouders zouden doen. Dat gezegd zijnde, Autisme is een onderdeel van ons leven, willen of niet.

Wat vragen wij van mensen is om te begrijpen dat we bij verlies zijn met een schijnbaar eenvoudige situatie als het voeden van onze kinderen of dat we moe zijn na een moeilijke en slaap beroofd 's nachts. Medelijden en sympathie heeft niets aan onze familie te bieden, maar zorgzame, vriendschap, liefde en steun doen veel voor ons. Als je iemand kent die leeft met autisme, er zijn voor hen en ontmoedigen iedere etikettering en vergissingen door anderen. Wees een vriend!