E2h

Hoe kan ik verlies van tandglazuur te herkennen

Tandglazuur verlies wordt nu beschouwd als een groeiend probleem voor zowel oude als jonge mensen gelijk. Sommige steden hebben zelfs stappen ondernomen om de tandheelkundige gezondheid van hun bewoners te garanderen door het toevoegen van fluoride in hun watersysteem. Terwijl tandglazuur is de hardste stof die kan worden gevonden in het lichaam door de zesennegentig procent minerale samenstelling, de zuren nog in de mond na voedselinname kan de meestal minerale substantie tanden eroderen, waardoor cariës of holtes te vormen.

Mensen tegenwoordig zijn zich meer bewust van het belang van de juiste zorg voor tanden dan in het verleden, maar ondanks dit, meer en meer mensen nog steeds nalaten om voor hun tanden zorgen ten gunste van andere dingen. Kleine kinderen staan ​​bekend als natuurlijk koppig tegen tanden poetsen, sommige mensen zijn meer geïnteresseerd in hun carrière, of in het lichaam van sieraden zoals armbanden, oorringen, spelden en ringen dan in het verzorgen van het lichaam zelf; gepensioneerde echtparen genieten van hun Halcyon Days hebben meestal andere dingen zorgen te maken over andere dan de tanden.

Excuses over drukke schema's die een goede tandheelkundige zorg onmogelijk maken met de algemene ongeduld en zorgeloosheid van een samenleving die meestal duurt tandheelkundige gezondheid als vanzelfsprekend tot een tand begint kwaad om. Vergeet niet dat de tanden van een lichaam de natuurlijke juwelen. Een glimlach kan zelfs de beste eigenschap van sommige mensen. Er is geen noodzaak voor cadeau-ideeën met armbanden en andere sieraden om meisjes te maken met mooie glimlach verschijnen mooier. Dus werken op het houden van die glimlach heerlijk intact. Hier zijn een paar punten die u kan helpen te herkennen en te voorkomen dat het tandglazuur verlies voordat het een meer ernstige zaak:

  • Let op wat je eet. Eten en drinken met een hoge concentratie suiker bevatten, kunnen een ophoping veroorzaken van melkzuur in je mond. Dit kan lager de pH-waarde in je mond en maak je meer kans op het tandglazuur verlies. U kunt voorkomen dat schade aan uw tanden door poetsen van uw tanden. Te veel gebruik van tandenstokers kan ook daadwerkelijk leiden tot de buitenste glazuur van je tanden af ​​te slijten sneller, dus het is niet aan te raden om het schoonmaken van uw mond met tandenstokers. Gebruik een tandenstoker alleen als u een aanhoudende beetje eten zitten tussen uw tanden, en niet als een manier van het reinigen van uw tanden regelmatig. Indien mogelijk af met behulp van tandenstokers en gewoon je tanden poetsen na elke maaltijd.
  • Breek gewoonten zoals tandenknarsen en kauwen op voorwerpen. Gewoonten zoals tandenknarsen of kauwen op potloden, kunnen pennen of spijkers leiden tot gebroken tanden en glazuur verlies. Chipped of gebroken tanden zorgen dat de onderliggende dentine wordt blootgesteld, en je zou de tandarts nodig om het te vullen voor u voordat de schade aan de tand groeit nog ernstiger.
  • Controleer op terugtrekkend tandvlees en verhoogde gevoeligheid van de tanden. Gum ziekte of het onjuist poetsen van tanden kan ook leiden tot verlies van tandglazuur en tandvlees veroorzaken weg te ebben. Er kan ook een toename in het gevoel en warme en koude uit eten of drinken krijgen via de zenuwen sneller zonder de bescherming van tandglazuur. Als u merkt dat terugtrekkend tandvlees of verhoogde gevoeligheid van de tanden, krijgen een tandarts om te kijken naar je tanden.

Hoe kan ik verlies van tandglazuur te herkennen. Breek gewoonten zoals tandenknarsen en kauwen op voorwerpen.
Hoe kan ik verlies van tandglazuur te herkennen. Breek gewoonten zoals tandenknarsen en kauwen op voorwerpen.

Er zijn ook speciale tandpasta's en mondwaters die natriumfluoride in hen helpen bij het opbouwen email. Als u zich zorgen maakt over emaille verlies, kunt u gebruik maken van deze producten om u te helpen zich meer op hun gemak.