E2h

Hoe kan ik verbanden droog te houden in de douche


Het is altijd een beetje frustrerend elke keer als je een douche neemt met een verband op. Je weet gewoon dat je gaat te hebben om het daarna te vervangen door een schone droge. En als de arts u om uw bandage droog, zodat uw wond kan genezen, hoe je hoort te krijgen schoon? Vermijd de ergernis van natte verbanden en deze tips over hoe om verbanden droog te houden in de douche.

Stap 1

Hoe kan ik verbanden droog te houden in de douche. Draag een plastic zak.
Hoe kan ik verbanden droog te houden in de douche. Draag een plastic zak.

Draag een plastic zak. Als u niet wilt dat om je verband of gips nat, het te verbergen in een plastic zak. Zorg ervoor dat er geen gaten in de zak en dan je arm of been te plaatsen in de zak. Verzegel de bovenzijde van de zak met sterke tape, zoals tape, lekkage stoppen. Als je verband is op uw hand, kunt u ook gebruik maken van een wegwerp handschoen of een rubberen handschoen, met gebruikmaking van dezelfde techniek om maak deze dicht voordat u de douche.

Stap 2

Stap uit de plastic verpakking. Als je niet kunt gemakkelijk je verband glijden in een plastic zak, kunt u ook het droog te houden in de douche door hem te bedekken met plastic omslag. Heb een vriend helpen uw bandage wrap met plastic omslag en plakt u de boven-, onder-en vrije rand van de wrap. Zorg ervoor dat u een gebied groter dan je verband wikkelen.

Stap 3

Gebruik een condoom Dit is een creatieve manier om je bandage droog te houden in de douche:. Gebruik een condoom! Als je verband is op uw vinger of teen, kunt u een condoom glijden over het verband en verzegel het einde met waterdichte tape. (Vergeet niet om een niet-gesmeerde rubber te gebruiken!)

Stap 4

Stap uit de plastic verpakking. Koop een daadwerkelijke bandage hoes.
Stap uit de plastic verpakking. Koop een daadwerkelijke bandage hoes.

Koop een daadwerkelijke bandage hoes. Als uw bandages zijn vrij groot en je gaat om ze te hebben op een tijdje, is het misschien de moeite waard om te investeren in een echte douche bandage dekking. De 'Douche Sleeve' werkt geweldig om je bandage droog te houden in de douche, en het is relatief goedkoop (> 10€). Het pakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het water weg te houden van je wonden als ze genezen.

Stap 5

Overweeg een spons bad. Als je het echt moeilijk om je bandages droog te houden in de douche, misschien moet je een andere manier om schoon te overwegen. Als je kunt zitten in het bad en baden zonder dat u het deel van je lichaam dat het verband of gips op het heeft, probeer dan dat. Ook, misschien alles wat je hoeft te doen is om uw een been uit de douchecabine terwijl je snel reinigen van de rest van je lichaam. Dan gewoon vegen van je been (rond te gaan je verband) met een spons of washandje. Het is niet echt de meest comfortabele benadering, maar het zal je verband weg te houden van het water in uw douche.