E2h

Hoe kan ik stoppen met het vasthouden van water

Vrouwen die last hebben PMS zijn de mensen die het meest getroffen zijn door het vasthouden van water. Sommige mensen nemen het vasthouden van water goed, en zult nauwelijks het opgeblazen gevoel. Enkele andere mensen, echter, is sterk afhankelijk van het vasthouden van water en kunnen zich ongemakkelijk voelen voor dagen. Meestal wordt het vasthouden van water veroorzaakt door veranderingen in hormoon het lichaam de productie in de loop van PMS. Als het vasthouden van water belemmert uw dagelijkse activiteiten, hier is hoe je kunt stoppen.

Supplementen

Hoe kan ik stoppen met het vasthouden van water. Supplementen.
Hoe kan ik stoppen met het vasthouden van water. Supplementen.

Supplementen. Er zijn tal van supplementen die zijn gepromoot als behandelingen voor het vasthouden van water. Echter, weinig echt werken. Twee van de supplementen die effect te veroorzaken in vrouwen echter calcium en magnesium supplementen. Calcium supplementen van 1.200 milligram per dag zal verlichten het vasthouden van water en andere PMS-symptomen. Magnesium supplementen van 300 milligram zal meestal verlichten het vasthouden van water ook. Zorg ervoor dat u uw arts te raadplegen alvorens in supplementen, echter. Magnesium, bijvoorbeeld, kan stress het lichaam als u nier-of hartproblemen.

Oefenen

Uit te oefenen. Omdat het vasthouden van water wordt meestal veroorzaakt door hormonale veranderingen, wordt oefening aangeraden voor het verlichten van het vasthouden van water. Ten eerste, de uitoefening balanceert de hormonen die het lichaam produceert en keert de sedentaire levensstijl dat vrouwen met PMS hebben meestal. Oefening zweet ook van het water in het lichaam, om effectief te laat overtollig water. Tennis of andere verwante sporten drie tot vijf keer per week zal meestal volstaan. U kunt ook joggen in de ochtend om uw dagelijkse dosis van de oefening te krijgen.

Lifestyle. Vervolgens vermijden leefgewoonten die het lichaam beschadigen. Alcohol en cafeïne zal benadrukken de alvleesklier en de lever, en zal meestal het vasthouden van water te bevorderen. Sommige mensen denken dat cafeïne helpt verlichten het vasthouden van water als gevolg van de diuretische eigenschappen van koffie. Een beter alternatief is echter om te drinken thee die is rustgevend en kalmerend meer ook. Sigarettenrokers tonen ook hogere tarieven en meer ernstige symptomen van het vasthouden van water.

Supplementen. Uit te oefenen.
Supplementen. Uit te oefenen.

Diet. Gezond eten zal ook een meer evenwichtige hormonale productie in het lichaam. Vermijd junk food en fast food die rijk zijn aan vet en zout. In plaats daarvan kiezen voor huisgemaakte maaltijden met biologische groenten en laag-glycemische en vezelrijk voedsel zoals haver en granen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, moet je handhaven op minstens acht glazen water, omdat water zelf niet leiden tot het vasthouden van water. In plaats daarvan wordt veroorzaakt door hormonale onevenwichtigheden. Het drinken van minstens acht glazen water spoelen uit toxinen die kunnen worden veroorzaakt de onbalans.

Zout

Zout. Tot slot, minimaliseert uw zoutinname. Zout is een van de verbindingen die water inbranden. Zout is een zeer krachtige waterkerende chemische, dat is waarom mensen gebruikt om zout blokjes te dragen in de woestijn om waterverlies te voorkomen. Als u het vasthouden van water problemen, echter, bezuinigen op het zout. Lees ook de ingrediënten die u gebruikt. Deli vlees, bijvoorbeeld, zijn meestal genezen met zoute sauzen die ervoor zorgt dat je opgeblazen. Ingeblikt voedsel ook worden bewaard met behulp van zout.

Lessen opgeblazen gevoel en het voorkomen van het vasthouden van water door middel van deze stappen. U kunt ook gebruik maken van over-the-counter supplementen ontwikkeld om het vasthouden van water te minimaliseren bij vrouwen die PMS.