E2h

Hoe kan ik plasma te doneren voor je geld: plasmadonaties

Leer om betaald te krijgen voor plasmadonaties


U kunt worden verrast dat de term "doneren" echt niet van toepassing op 'doneren plasma'. U kunt worden betaald om het te doen. Ik t niet veel tijd of energie te nemen, en impliceert het gebruik van deze tips en leren hoe om betaald te krijgen voor plasma donaties.

Stap 1

Hoe kan ik plasma te doneren voor je geld: plasmadonaties. Voldoen aan de eisen.
Hoe kan ik plasma te doneren voor je geld: plasmadonaties. Voldoen aan de eisen.

Voldoen aan de eisen. Om plasma te doneren voor geld, moet je aan de eisen te voldoen. Je moet in goede gezondheid, met weinig (of geen) gezondheid complicaties. Je moet minstens 17 jaar oud, een gewicht van ten minste 110 pond en zijn medicatie-vrij voor de laatste 2 dagen. Als goed, zult u niet de ideale kandidaat als je zwanger zijn geweest of bloedtransfusies in het verleden ontvangen.

Stap 2

Begrijp het proces. Omdat een plasma donor (ook wel bekend als een aferese of plasmaferese donor) vereist een beetje tijd. U zult niet betaald voor het doneren van uw plasma tenzij u het hele proces. U beschikt over een steriele naald geïnjecteerd in je arm, en uw bloed worden verwijderd. Dan is de plasma wordt verwijderd uit uw bloed, en de resterende bloedbestanddelen worden gezet terug in je lichaam via je andere arm. Het gehele proces kan overal duren van een uur tot twee uur. Zorg ervoor dat u deze keer verbintenis aan te gaan alvorens in te stemmen.

Stap 3

Maak een afspraak. Uw plaatselijke bloedbank of het Rode Kruis ook plasmadonaties accepteert. Bellen om een ​​afspraak te maken. Kom een ​​paar minuten voor uw afspraak tijd, zodat u kunt uw papierwerk ingevuld.

Stap 4

Leer om betaald te krijgen voor plasmadonaties. Word een gewone plasma donor.
Leer om betaald te krijgen voor plasmadonaties. Word een gewone plasma donor.

Doneer plasma. Dit is het deel dat de minste inspanning vereist! Sit back, relax, negeer de naald en genieten van een film of boek voor een uur of zo. Je wordt betaald voor het doneren van plasma aan het einde van de procedure.

Stap 5

Word een gewone plasma donor. Mensen zijn in staat om plasma te doneren om de 4 weken. En op 30€ - 55€ per keer, het geld snel begint te kloppen. (Voor degenen onder u proberen om de wiskunde, dat is meer dan 1500 doen€ per jaar!) Verhoog uw inkomsten te doneren plasma door ondertekening van een regelmatige donor te zijn. Je hebt regelmatig afspraken gemaakt voor u en als een bonus voor te doen, je zult krijgen vaak wat extra geld.


Nu weet je hoe om betaald te krijgen voor een plasma donatie. Betaald worden om te doneren plasma is een geweldige manier om uw inkomen te verhogen. Als u niet gefaseerd door bloed of naalden, dan zou wel eens de perfecte manier om te brengen in een beetje extra geld elke maand.