E2h

Hoe kan ik in aanmerking komen voor Medicare jonger dan 65

Medicare wordt meestal toegekend aan burgers van de VS van 65 jaar en ouder. In feite zijn de meeste van de staat toegekende zorgverzekeringen zijn. Ook al ben je nog geen 65 jaar, is het mogelijk om gebruik te maken van deze dekking van de gezondheidszorg mits u passen bij de Medicare verzekering kwalificatiedossiers. Er zijn bepaalde situaties of omstandigheden die kunnen je de dekking. Medicare heeft strikte beleid voor deze subsidies gezondheid en natuurlijk zullen zij personen prioriteit boven de leeftijd van 65 jaar. Leren als je in aanmerking komt voor Medicare door het beoordelen van uw referenties op basis van de richtlijnen die specifiek zijn opgenomen in medicare.gov .

Hier is hoe u in aanmerking komen voor Medicare, zelfs als je onder de 65 jaar.

Hoe kan ik in aanmerking komen voor medicare jonger dan 65. Zorg ervoor dat je de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen.
Hoe kan ik in aanmerking komen voor medicare jonger dan 65. Zorg ervoor dat je de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen.

 • Zorg ervoor dat je de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen. Als je jonger bent dan de sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen programma, kunt u in aanmerking komen hebben in die gebruikmaakt Medicare onder 65 jaar. Vergeet niet dat Medicare alleen kan worden verleend als u al een begunstigde ten minste 24 maanden en als je werkt voor de federale, lokale of provinciale overheid.

  Als u het ontvangen invaliditeitslijfrente uitgegeven door de Railroad Retirement Board (RRB), kunt u in aanmerking komen voor Medicare hospitalisatieverzekering, maar met een wachttijd. Zorg ervoor dat u het kantoor van Railroad Retirement kantoor te contacteren voor meer informatie over de zaak voor Medicare-toepassing.

 • Controleer de ziekten als voor Medicare dekking. Als je onder de leeftijd van 65 jaar, zijn er bepaalde ziekten die zeker kan u Medicare dekking. Het hangt uiteraard van het type ziekte. Medicare beschouwt Amyotrofische Laterale Sclerose of Lou Gehrig's ziekte en nierfalen of als je altijd dialyse ondergaan om zich te kwalificeren voor de dekking van de gezondheidszorg. Natuurlijk moet u het ontvangen van sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen voor Medicare om uw kwalificatie te overwegen.
 • Controleer of je een handicap weduwe of weduwnaar. Je kunt in aanmerking komen voor de vroege Medicare voordelen als je een weduwe of een weduwnaar met een handicap. Maar je moet wachten voor een jaar of 24 maanden voor uw Medicare voordelen werking zou treden.

  Gehandicapte kinderen meestal in aanmerking voor Medicare dekking, zelfs zonder sociale zekerheid arbeidsongeschiktheidsuitkeringen, maar ze moeten wachten voor 25 maanden tot verzekering te ontvangen.

 • U kunt betalen een maandelijkse premie. Medicare vereist geen bestanddelen van het beleid te verkopen onder de federale wetgeving, maar u kunt gebruik maken door het betalen van een maandelijkse premie. Deze dekking wordt genoemd Medigap. Medigap zou het beleid verkocht door particuliere verzekeringsmaatschappijen als een soort van het vullen van de hiaten van de oorspronkelijke dekking. Dit zou werken op dezelfde manier als een HMO alleen zijn er bepaalde beperkingen. Als u een vooraf bestaande aandoening, heeft u een wachttijd voordat uw dekking.

  Controleer de ziekten als voor medicare dekking. Controleer of je een handicap weduwe of weduwnaar.
  Controleer de ziekten als voor medicare dekking. Controleer of je een handicap weduwe of weduwnaar.

  Houd in gedachten dat de verzekering is niet overdraagbaar en kunnen niet worden gebruikt voor je man of kinderen. U en uw echtgenoot moet apart beleid. Raadpleeg medicare.gov voor de gids bij het ​​kiezen van de juiste Medigap beleid voor u. Vergeet niet om een ​​vergelijking te maken op elke Medigap beleid. Elk van hen varieert in kosten en baten en het is belangrijk om gebruik te maken van het beleid dat geeft je meer voordelen.


Het is niet makkelijk om zorgverzekeringen tegenwoordig vooral als je niet ouder dan 65 jaar. Maar als je de juiste eisen te kwalificeren, moet je niet missen de kans om dat te doen. Veel succes!