E2h

Hoe kan ik haar te doneren voor kinderen met kanker of alopecia

Doneer haar voor het goede doel

Menselijk haar is nodig om pruiken te maken voor kinderen met kanker of voor kinderen die lijden aan alopecia aerata, dat is permanente haaruitval meestal uit de hoofdhuid. Anderen kunnen lijden aan een ziekte genaamd trichotillomanie. Experts geloven dat het een vorm van obsessief-compulsief gedrag. Mensen die lijden aan deze ziekte is weinig controle over hun gedrag en vaak hun frustratie, woede en spanning te uiten door dwangmatig trekken hun haar, waardoor ze met kale plekken. Er zijn een paar bureaus die donaties van menselijk haar accepteren en verwerken deze tot pruiken te maken. Als u wilt uw haar te doneren aan een goed doel, hier is wat je moet doen.

  1. Kies de juiste goede doel waaraan u uw haar te doneren. Sloten van de liefde is een populaire liefdadigheidsinstelling die een aantal van pruiken hebben voor kinderen met kanker en mensen met alopecia aerata en slachtoffers van ernstige brandwonden op de hoofdhuid.
  2. Zorg goed voor je haar en houdt het in goede conditie als het groeit. De paardenstaart die je doneert moet een minimale lengte van tien centimeter. Het haar moet worden gebonden in een paardenstaart of gevlochten voordat het wordt gesneden.
  3. Als je haar lang genoeg is om de lengte eis, shampoo uw haar en conditie te voldoen. Zorg ervoor dat het droog is voordat u het binden in een staart of het gevlochten. Haar moet vrij zijn van alle vocht voordat u het in een plastic zak en af ​​te dichten.
  4. U kunt doneren gepermanent of geverfd haar, maar nog nooit hebben gebleekt. Gebleekt haar zal worden afgewezen omdat het niet bestand tegen het proces van het omzetten van het haar in pruiken. Geblondeerd haar zal zeer droog en broos en gevoelig voor breuk. Een ander ding is dat het zeer moeilijk zal zijn om geblondeerd haar passen.
  5. Alleen schone haar kan worden gedoneerd. Houd de paardenstaart op zijn plaats wanneer u opslaat ons haar in een plastic zak. Doneer geen haar dat zijn geveegd van de vloer. Ook haar dat zijn geschoren hoofd is niet bruikbaar. Ze zullen accepteren alleen haar dat dicht op elkaar zitten in een nette paardenstaart of degenen die zijn gevlochten. Als u besluit dat u wilt uw hoofd scheren, moet je verdelen het haar eerst in secties en maken kleine paardestaarten en snijd zo dicht op de hoofdhuid als je kunt. Zorg ervoor dat het haar niet zal de vloer in aanraking als je snijd ze.
  6. Dreadlocks zijn niet aanvaardbaar voor donatie. Ze kunnen niet worden gevormd in pruiken. Als je haar is gelaagd, kunt u nog steeds doneren je haar zo lang als de langste laag is tien centimeter in lengte.
  7. Als je haar krullend, strek de krul voordat u de meting. Het moet de minimale lengte eis van tien centimeter ook voldoen aan van wortel tot punt.
  8. Grijs haar en kort haar uit paardenstaarten en lagen worden niet gebruikt bij het maken van pruiken. In plaats daarvan worden ze verkocht om te helpen de kosten van de pruik productie bekostigen.

Hoe kan ik haar te doneren voor kinderen met kanker of alopecia. Zorg goed voor je haar en houdt het in goede conditie als het groeit.
Hoe kan ik haar te doneren voor kinderen met kanker of alopecia. Zorg goed voor je haar en houdt het in goede conditie als het groeit.

Plaats het haar in een plastic zak en sluit deze. U kunt ook doneren haar dat is lang geleden geknipt op voorwaarde dat het is gebonden in een paardenstaart of gevlochten. Plaats de plastic zak in een gewatteerde envelop en mail het haar om uw favoriete goede doel. Sloten van Liefde stuurt u een certificaat van donatie. Laat check out andere websites, zoals de Pantene Beautiful Lengths, Kinderen met haaruitval, Childhood Leukemia Foundation, kwestie van vertrouwen en Pruiken voor kinderen.