E2h

Hoe kan ik elke dag leven als een nieuwe dag

Dit onderwerp is niet logisch

Dit onderwerp is niet logisch, want elke dag is een nieuwe dag. Het enige probleem is, dat we vaak zo druk met het leven dat we vergeten. Hieronder vindt u ideeën voor het proberen van een nieuw ding elke dag. Sommige ideeën zijn pogingen om uw zintuigen te prikkelen. Anderen zijn gewoon leuk.

Hoe kan ik elke dag leven als een nieuwe dag. Neem golflessen - ik meen het.
Hoe kan ik elke dag leven als een nieuwe dag. Neem golflessen - ik meen het.

 1. Eet een nieuw soort fruit - Kiwano? Clementine? Kruisbes?
 2. Voeg een vleugje gember of citroenschil aan uw vruchtensap. Het is de eerste stap in de kruiden-up van uw leven in kleine maatregelen.
 3. Start een nieuwe hobby - breien? Schilderij? Probeer iets wat je kunt doen in de voorkant van de TV! Fluitje van een cent.
 4. Boek een hotel voor een weekend vol romantiek met een geliefde of avontuurlijk en reizen naar het onbekende alleen.
 5. Hebben "self-tijd" - een paar uur alles in het werk wat je wilt doen.
 6. Geniet van een drie uur durende vijf-gangen maaltijd met iemand die houdt van eten zoals jij.
 7. Voor een dag - leren om je lichaam houden van de manier waarop het is.
 8. Luid zingen, als je alleen thuis.
 9. Luid zingen als iedereen thuis is.
 10. Roep oude vrienden gewoon voor een dagje shoppen of een slokje wijn.
 11. Uren in een boekenwinkel vinden van een perfecte boek om te lezen.
 12. Heb je een in-house kookles met een getrainde docent.
 13. Neem golflessen - Ik meen het. Als je niet al te spelen, het is een gezonde solo sport. Als je dat doet, is het goed om te poetsen uw swing.
 14. Organiseer een potluck feestje met je vrienden. Roddel, ontspannen, en obligaties.
 15. Koop cadeautjes voor de lol - ook al is het augustus. Kleine geschenken op te vrolijken mensen op, en je opvrolijken als goed.
 16. Maak een plakboek - Dupliceren foto's en maak een onvergetelijke plakboek kunt u achterlaten op de salontafel.
 17. Plan een strandvakantie - een die niet gepaard gaat met hectische reizen, vervuiling, winkelen of stress. Gewoon liggen aan het strand, genieten van Mai Tais en te ontspannen.
 18. Bak iets - breng een hele zaterdag gewoon bakken een type cookie. Het loont als iedereen houdt ervan. Maakt ook een goede koffie / thee dipper.
 19. Ga op een mini-winkelcentrum avontuur alleen - lopen rond het winkelcentrum, koop kleine hapjes, en zo lang als je wilt de kleuren om je heen te absorberen.
 20. Elke ochtend wakker, en sommige ochtend uitoefent, zelfs als dat betekent lopen op en neer de trap of wandelen door de buurt. Ochtend oefeningen kunnen stimuleren uw energie, en laat je slapen degelijk 's nachts.
 21. Leer hoe u een nieuw gerecht van de grond af te koken. Adem de aroma's om je heen als jij - het maakt je waarderen voedsel meer.
 22. Breng tijd door met uw individuele familieleden, alleen. Echt leren kennen. Er is altijd iets nieuws te leren, te weinig oude dingen op te lossen en alles te presenteren te waarderen.
 23. Neem kwetsende opmerkingen met een korreltje zout.
 24. Blijf niet stilstaan ​​bij wat anderen zeggen - het leven is te kort om te geven. Soms zeggen mensen dingen die ze niet bedoelen (of te realiseren). Enkel glimlach en loop weg.
 25. Wees blij.