E2h

Hoe kan ik een ooglapje te gebruiken om nachtzicht te verbeteren

Heb je ooit nagedacht over waarom piraten dragen een ooglapje over een oog? Nee, het is niet altijd omdat ze een oog verloren. Het is omdat legende zegt dat door het dragen van een ooglapje, zijn ze in staat om "night vision" betekent dat ze kunnen zien in het donker met die oog hebben. Onze ogen passen zich aan helderheid. Als u duidelijk zien wanneer het licht en voer een lage verlichte kamer, zal uw ogen niet in staat zijn om iets te zien. Maar als je die draagt ​​een ooglapje over een oog en voer de lage verlichte kamer, zult u in staat om te zien met het oog dat was bedekt. Hier zijn de stappen over hoe u een eye patch gebruiken om uw nachtzicht te verbeteren.

Hoe kan ik een ooglapje te gebruiken om nachtzicht te verbeteren. Sluit uw overdekte oog.
Hoe kan ik een ooglapje te gebruiken om nachtzicht te verbeteren. Sluit uw overdekte oog.

  • Wat u nodig heeft. Je hebt een schone ooglap die bij je past. Als je er geen hebt, kunt u in plaats daarvan een blinde vouw voor zo lang als het zal helpen om uw een oog dicht. Je moet ook een donkere kamer die niet is pikzwart. Met behulp van een pikzwart kamer zullen uw experiment succesvol.
  • Bereid uw ooglapje. Heb je een ooglapje die comfortabel past op je. Was de ooglap voordat je het op omdat sommige ooglapjes kan leiden tot huiduitslag. Breng wat crème of lotion waar u plaatst het oog de ooglap te plaatsen.
  • Draag uw ooglapje. Zet het op op een plaats die normaal verlicht is. Plaats de ooglap over je hoofd en met je handen, plaatst u voorzichtig de ooglap, die moet horizontaal zijn (wat betekent dat het moet langer de lengte en korter van boven naar beneden), op de top van je oog dat u wilt dekken. Nu, comfortabel bevestig de riemen rond je hoofd. Als de banden zijn te los, het bezit komen van de koppeling en pas het. Trek het aan te scherpen totdat je voelt dat je ooglapje voelt gewoon goed.
  • Sluit uw overdekte oog. Vergeet niet om uw overdekte oog dicht te houden tijdens de gehele duur dat het is gedekt. Het zal niet makkelijk zijn, maar je zult het voordeel zien van later oogsten.
  • Terwijl weg uw tijd. Bekijk een film of een tv-show te laten wat tijd door te komen. Ga verder om uw overdekte oog dicht.
  • Voer een slecht verlichte kamer. Kies een kamer die niet is pikzwart. U zult niet in staat zijn om iets te zien, zelfs met uw overdekte ogen als je dat doet. Wees voorzichtig om niet te struikelen of uit balans raakt.
  • Doe je ooglapje. Zoals je in de donkere kamer, verwijder voorzichtig het ooglapje. U kunt de ooglap, hetzij op uw onbedekte oog of houd je niet-gesloten ogen dicht terwijl u de eerder gesloten is.
  • Open je gesloten oog. Nadat u heeft gesloten het andere oog, opent het oog dat u dicht blijven voor geruime tijd. Kijk rond in de kamer en laat u verrassen.


Nu begrijp je waarom piraten dragen een ooglapje

Nu begrijp je waarom piraten dragen een ooglapje. Het is echt niet om gewoon deel uitmaken van een kostuum. Het is zo dat ze kunnen waken in het donker vooral als ze hebben gevonden verborgen schat.