E2h

Hoe kan ik een kind tanden te poetsen

Borstelen van een zuigeling tanden kunnen niet zo makkelijk

Borstelen van een zuigeling tanden kunnen niet zo makkelijk, vooral als je het doet voor de eerste keer. Je moet voorzichtig zijn, want je baby tanden zijn niet zo sterk als die van jou, maar je moet ervoor zorgen dat u bestrijk ze op de juiste manier, zodat u kunt voorkomen dat gaatjes die kunnen leiden tot het verval van de tanden van uw baby op een vroege leeftijd. Een andere reden om dit te doen is, zodat uw kind kan sterke tanden hebben terwijl ze zich verder ontwikkelen.

Hier zijn de stappen over hoe u kunt poets je kind tanden:

Hoe kan ik een kind tanden te poetsen. Borstelen van een zuigeling tanden kunnen niet zo makkelijk.
Hoe kan ik een kind tanden te poetsen. Borstelen van een zuigeling tanden kunnen niet zo makkelijk.

  1. Voorbereiding. Ontvang je baby gewend aan het idee van borstelen. Om dit te doen, kunt u gebruik maken van een gaas en wikkel hem om je vinger. Reinig de tanden van je baby. Doe het voorzichtig en wees voorzichtig van het tandvlees gebied.
  2. Baby-tandenborstel. Het eerste ding dat u hoeft te doen is de aanschaf van een tandenborstel voor uw baby. Een baby tandenborstel is anders dan die die we gebruiken. Zodra de eerste tand van uw baby zichtbaar is, moet je al beginnen te poetsen. U kunt de aankoop van een baby tandenborstel van de baby winkel. Dit type tandenborstel is degene die je kunt dragen op je vinger. Het heeft een zeer zachte haren, zodat je baby niet zal worden gekwetst.
  3. Hoe te poetsen. Voor uw baby, hoeft u niet om een ​​tandpasta nog te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is om de tandenborstel dragen op je vinger en bestrijk uw kind tanden. Als u nog niet aangenaam om het idee van het gebruik van een tandenborstel op het eerste, wat je kunt doen is veeg de tanden van je baby met een zachte doek. Doe dit minstens een keer per dag. Hiermee wordt voorkomen dat melkresten van het vormen op de tanden van je baby.

Voor baby's die meer tanden

Voor baby's die meer tanden, kunt u al gebruik maken van de baby tandenborstel, maar nog steeds zonder tandpasta. U kunt gebruik maken van tandpasta met je kind als ze eenmaal tot de leeftijd van drie. Vergeet niet om tandpasta die speciaal is gemaakt voor kinderen te kopen. U kunt ook beginnen om uw kind te brengen naar de tandarts in dit stadium.

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u kunt poets je kind tanden

Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u kunt poets je kind tanden. Naarmate kinderen ouder worden, willen ze om dingen te doen op hun eigen. Zorg ervoor dat u leert uw kind de juiste manier te poetsen, zodat ze kunnen bacteriën en tandplak te voorkomen dat het opbouwen en zodat ze een goede mondhygiëne te hebben. Het kan nodig zijn om uw kind te brengen naar de tandarts vaker wanneer tanden beginnen te groeien en te ontwikkelen. Naarmate ze ouder worden, zorg ervoor om ze te brengen naar de tandarts ten minste eenmaal om de zes maanden.

Voor baby's die meer tanden. Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u kunt poets je kind tanden.
Voor baby's die meer tanden. Dit zijn de eenvoudige stappen over hoe u kunt poets je kind tanden.

Als u wilt controleren en de aankoop van baby-producten, kunt u naar de website babiesrus.com . Deze website heeft alle essentiële behoeften van uw baby van speelgoed, verzorgingsproducten, gezondheid en veiligheid, opleiding-producten en alle natuurlijke producten.