E2h

Hoe kan ik een kind hoest onderdrukken

Een kind hoest is een heel stuk anders dan een volwassene

Een kind hoest is een heel stuk anders dan een volwassene. Terwijl de volwassenen kunnen huismiddeltjes en over-the-counter medicatie, is dit niet het geval is wanneer de patiënt is een kind. Als je baby last heeft van hoesten, moet u onmiddellijk actie te ondernemen om te voorkomen dat het erger wordt en waarschijnlijk leidt tot een meer ernstige aandoening. Het is zo moeilijk om te zien uw kleine baby deinende zijn borst alleen maar om te kunnen de spanning veroorzaakt door hoesten vrij te geven. Als alleen je kon aanraken uw hand op zijn borst om zich te ontdoen van zijn hoest. Maar het is niet zo makkelijk, en je moet heel voorzichtig zijn bij het geven van uw kind enige vorm van medicatie. Het onderdrukken van uw kind hoest de natuurlijke manier is de beste manier om te gaan. Hier zijn enkele tips over hoe u uw kind hoesten te verlichten.

  • Leg hem neer op zijn buik. Als hij klaar is met zijn hoestbui, hem lag op het bed naar beneden, zodat als hij slijm in zijn longen, het zal worden vrijgegeven uit zijn greep op de longen. Zorg ervoor dat hij gemakkelijk in deze positie. Als hij begint weer te hoesten, te dragen en laat hem het slijm te verdrijven door het uitvoeren hem naar voren. Door dit te doen zal hem helpen het slijm eruit te komen gemakkelijker.
  • Carry hem en plaats hem in je armen verticaal. Draag hem zoals je normaal zou doen. Zijn hoofd moet rusten op je schouder. Met deze functie, kan hij daar vrij ademen en te verdrijven eventuele slijm heeft hij in zijn keel. Als hij wordt uitgevoerd liggen, zal het moeilijker om te ademen.
  • Klop zachtjes zijn rug. Curve palm van je hand naar binnen en klop zachtjes op de achterkant van uw kind. Hiermee verwijdert u het slijm dat vastzit in zijn longen en kan gemakkelijk worden verwijderd. Zorg ervoor dat u niet te veel kracht te gebruiken of uw baby zal gewond raken. Vergeet niet, zijn rug niet zo sterk is als die van jou, dus wees voorzichtig.
  • Gebruik een luchtbevochtiger. Hierdoor wordt de lucht maken in het huis koeler. Tijdens de zomermaanden, wanneer het weer is vochtig en klam, het is gemakkelijk voor kinderen om contract een hoest als gevolg van gebrek aan frisse en koele lucht die wordt geleverd in het huis.
  • Buiten Neem hem. Vul uw kind longen met frisse lucht en je zult zien dat zijn hoest onmiddellijk zal verdwijnen. Neem hem uit het huis in de ochtend wanneer de zon nog niet te warm en hoog in de lucht. De frisse ochtend lucht zal krijgen in de longen van uw baby en hen reinigen.


Hoe kan ik een kind hoest onderdrukken. Leg hem neer op zijn buik.
Hoe kan ik een kind hoest onderdrukken. Leg hem neer op zijn buik.

Als u hebt geprobeerd om de natuurlijke remedie waarvan u weet dat uw kind hoesten te stoppen en nog steeds geen positief resultaat werd geconstateerd, is het tijd om de kinderarts te zien. Als een dag of twee passes door dat uw kind niet genezen, breng hem onmiddellijk naar zijn arts. Daar is hij krijgt de juiste soort van medicatie en de juiste dosering voor hem goed te krijgen. Wees waakzaam in het geven van je kind zijn medicijnen dus hij zal beter worden. Let op de uren en de intervallen die u moet hem zijn medicijnen, zodat hij niet een dosis mist.