E2h

Hoe kan ik een griep te voorkomen

Je moet altijd voorzichtig en zorgvuldig als het gaat om uw gezondheid. Soms wordt gezond en fit vanzelfsprekend. Het is slechts wanneer een persoon ziek is, dat ze beseffen dat ze moeten dit hebben gedaan, moeten zij dat gedaan. Het is dus ieders verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat hij of zij alle nodige voorzorgsmaatregelen om zichzelf te voorkomen dat naar beneden met influenza volgt. Hier is hoe te voorkomen dat de griep:

  • Schone handen. Maak er een gewoonte van om altijd je handen wassen. Nee, hoeft u niet om op een bijna obsessief-compulsieve-niveau van focus en handen wassen na elke keer dat je iets aanraakt. Gewoon maken er een punt om je handen te wassen met water en zeep voor het eten of om hen tegen de mond en gezicht.
  • Draag geschikte kleding. Als je weet dat het een kille dag, zorg ervoor dat je je kleedt dienovereenkomstig. Houd warm en voorkomen dat een verblijf in de kou te lang. Doe genoeg kleren om jezelf te beschermen tegen het weer. Zorg ervoor dat u dikke sokken dragen en een sjaal en oorwarmers te brengen als het bijzonder koud.
  • Bedek je mond op de juiste manier. Als u hoest of niest instinctief,, je je hand op te steken om uw mond of neus te bedekken. Dit is eigenlijk een vergissing. Door dit te doen, kan u gestopt bent met de vermenigvuldiging van bacteriën, maar hebben per ongeluk gedekt je eigen handen mee. Gebruik een tissue of zakdoek voor uw mond te bedekken. Als je hebt geen, in plaats daarvan gebruik je elleboog, je elleboog zal nauwelijks hoe dan ook raken iets anders, maar zorg ervoor om te douchen na.
  • De juiste voeding. Drink veel vocht (vooral vruchtensappen en water) en eet veel fruit en groenten op te bouwen een verdediging tegen de griep en andere ziekten. Bezuinigen op de junkfood en alcohol. Het nemen van extra vitaminen en mineralen zal ook boost je immuunsysteem. Op dezelfde manier zal het doen van een reiniging of ontgifting helpen uit te spoelen en reinigen van uw lichaam.
  • Houd uw lichaam fit. Een sterk lichaam is een gezond lichaam en zal u toelaten te weren van virussen en ziekten beter dus zorg ervoor dat u voldoende lichaamsbeweging te krijgen. Vergeet echter niet om te rusten en zo goed ontspannen. Dit betekent dat het verkrijgen van de juiste hoeveelheid slaap. Als je moe uit je lichaam, je jezelf bloot aan de griep. De juiste balans tussen, werk, ontspanning en rust zal zorgen voor een goede gezondheid.
  • Vaccinatie en medicatie. Het krijgen van een griepvaccin schot is zeer belangrijk en zeer effectief. Raadpleeg uw lokale arts of arts over.
  • Isolatie. Als je de griep, thuis blijven en in bed om te voorkomen dat verspreiding. Als u weet dat iemand ziek is, proberen te vermijden die persoon. Mensen met griep moet verantwoordelijk genoeg om te weten dat ze niet buiten zetten andere mensen in gevaar brengen.


Hoe kan ik een griep te voorkomen. Draag geschikte kleding.
Hoe kan ik een griep te voorkomen. Draag geschikte kleding.

Geen van de tips en adviezen hierboven genoemde klinkt te moeilijk, en toch, elke dag mensen nog steeds last van de griep. Onthoud altijd dat is moeilijker om te herstellen van de griep dan om te voorkomen dat het zo acht te nemen en volg de bovenstaande stappen om fit te blijven en gezond.