E2h

Hoe kan ik een baby gewichtstoename te helpen en een gezonde stoelgang

Pasgeboren baby's zijn mooie kleine geschenken van boven en vertegenwoordigen zo veel dingen. Ze zijn een indicatie van de liefde van het paar voor elkaar en de wereld de hoop op een betere toekomst. Echter, ze zijn ook een belangrijke en immense verantwoordelijkheid. Ze moeten goed worden verzorgd en gevoed, emotioneel, mentaal en fysiek. En begrijp dit: de zorg voor een baby is niet eenvoudig en zal zeker moeilijk zijn. Een van de belangrijke aspecten om te overleven van een baby is zijn voeding. Ouders moeten weten hoe goed hun baby te voeden. Hier is hoe je een baby in gewicht hulp en een gezonde stoelgang:

  • Controle op de voortgang. Je moet eerst denken aan de betekenis van de controle van uw kind vooruitgang. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van wat je baby eet en hoe dit hem beïnvloedt, evenals de stoelgang. Zonder goed te merken van de baby gewicht winsten en verliezen, heb je een harde tijd uitzoeken als je baby is eigenlijk gezond. U moet plannen regelmatig afspraken met de arts, zodat hij of zij ook kan ook bijhouden. Documentatie is zeer belangrijk wanneer het proberen om deze informatie vast te stellen.
  • Melkproductie. Als u borstvoeding voeden van uw baby, moet u ervoor zorgen dat hij de juiste hoeveelheid melk krijgt. Soms kunt u vermindering van de hoeveelheid melk die u produceert door het doen van iets wat je dacht was volkomen onschadelijk. Lijdt u aan een koude, het nemen van medicatie voor, begonnen je menstruele cyclus of zijn begonnen met de pil weer? Deze en andere dingen kunnen rekening houden met en verminderen van de hoeveelheid melk die je produceren hetgeen van invloed van uw baby gewichtstoename. Of u borstvoeding geeft of met behulp van formule, moet je voedt uw baby om de twee tot drie uur. Overal van drie tot zes gram is voldoende voor een voeding. Als u uw baby granen, zorg ervoor dat u altijd gebruik maken van melk, ook als er water is genoeg. Melk helpt uw ​​baby sneller groeien.
  • Vast voedsel. Als je baby begint te eten "vaste stoffen", zorg ervoor dat hij zijn buik vol van formule of moedermelk had voor het eten vast voedsel. De meest voedzame voedsel dat je je baby is nog altijd melk. Als uw kind heeft geleid tot het eten van fruit en groenten, kunt u een beetje vlees of boter om te helpen uw baby in gewicht sneller. De kleine hoeveelheid vet is goed voor een gezonde groei van uw baby.
  • Constipatie en wat je eraan kunt doen. Je baby kan maar beter verstopt. Hij is zo gevoelig voor onregelmatige stoelgang en harde ontlasting zoals je bent. Echter, soms, wat misschien zoals constipatie te kijken naar het eerste gezicht zou niet uiteindelijk op een dat. Sommige baby's gewoon echt wel langere schema's. De tekenen die wijzen op obstipatie zijn een compacte maag, harde ontlasting, braken, aanvallen van koorts en een fronsen, huilende baby. Vergeet niet om bij te houden van deze symptomen en wanneer je baby stoelgang heeft zodat je goed kan beoordelen of hij verstopping of niet. De samenstelling van flesvoeding is belangrijk omdat verschillende merken hebben verschillende formules en kan een negatief effect hebben op uw peuter te hebben. Schakelen tussen verschillende formules kan constipatie veroorzaken dus ga terug naar de oude als je niet problemen mee hebben voordat. Sojamelk is makkelijker te verteren dan koemelk. U kunt pruimensap ook toevoegen aan uw formule om uw baby een extra boost van vezels om de ongezonde stoelgang te bestrijden. Als je baby is gestart op vaste stoffen, probeer het vermijden van rijst granen, bananen, wortelen en zuivelproducten eerste sinds deze kan uw baby constipatie. Peren, perziken, spinazie, broccoli en abrikozen, help onder andere bevordering van een gezonde stoelgang.


Hoe kan ik een baby gewichtstoename te helpen en een gezonde stoelgang. Controle op de voortgang.
Hoe kan ik een baby gewichtstoename te helpen en een gezonde stoelgang. Controle op de voortgang.

Leren hoe goed uw baby te voeden, zodat hij krijgt de normale hoeveelheid gewicht en heeft een gezonde stoelgang. Volg de bovenstaande tips en je baby moet blijven groeien groot en gelukkig.