E2h

Hoe kan ik de achterkant kuitspieren masseren: het opsporen van spiergroepen voor massage

Het masseren van het kalf effectiever zal zijn als je weet hoe je de verschillende spiergroepen te bepalen. De kuitspieren algemeen onderverdeeld in twee groepen de oppervlaktelaag en de diepe laag. De oppervlakkige laag is de laag met het oog waarneembaar en wat kan gemakkelijk worden bepaald door handen. Echter, de diepe laag zit na de oppervlakkige laag, waardoor het onmogelijk voor gemakkelijk opsporen. Voor dit artikel leert u hoe u de verschillende spieren van de oppervlakkige laag lokaliseren, zodat het masseren van de rug kalf effectiever zal zijn.

Er zijn drie spiergroepen in de oppervlakkige laag van het kalf.

  • Gastrocnemius. Dit is de meest zichtbare spieren van de kuit. Het wordt een ruitvormige spier na het kalf volledig is ontwikkeld. Raak de rug kalf en u kunt direct contact met de gastrocnemius. Deze spier is verantwoordelijk voor het geven van macht om te wandelen, sprinten en springen mogelijk. Deze spier helpt ook bij het buigen van de knie.
  • Soleus. Deze spier ligt onder de gastrocnemius. Dit is een beetje kleiner dan de eerste spier, hoewel de functies dezelfde als de eerste. Samen met de gastrocnemius, de soleus vormt de populaire achillespees.
  • Plantaris. Dit is een kleine spier net boven de gastrocnemius. Het functioneert als een ondersteunend spier voor de andere oppervlakkige spieren.

Hier zijn de stappen voor het identificeren of lokaliseren van de kuitspieren:

  • Laat de persoon liggen op zijn borst. Leg een klein kussen onder zijn ene been. Het kussen moet aanmoedigen de voet op te rekken naar beneden, zodat de enkel wijst op een schuine opwaartse richting.
  • Breng smeermiddel aan de achterzijde kuit. Olie of lotion zal doen als een smeermiddel. Je moet smeermiddel toe te passen, zodat het gemakkelijk zal zijn voor uw handen en vingers te glijden op de kuit en lokaliseren van de kuitspieren. Het toepassen van het smeermiddel zal al helpen voel je de kuitspieren.
  • Voel de gastrocnemius spieren. Beker je hand en dan het kalf contour raken van de zijkanten. Start uit de buurt van de enkels tot aan de knie gewricht. Daar kunt u al voelen de zijkanten van de gastrocnemius spier.
  • Zoek het apart punt van de gastrocnemius spier. Deze spier kan worden onderverdeeld in twee. De scheiding wordt duidelijk op goed ontwikkelde kuitspieren. U vindt het punt van de scheiding door te drukken op de duim op het bot van het onderbeen's uit de buurt van de enkel. Druk het naar beneden en zodra je voelt iets hards, langzaam schuift u met uw duim omhoog. Je moet zien dat er een gegraveerde lijn als u op deze naar boven. Die lijn is de ruimte, het scheiden van de twee kanten van de gastrocnemius
  • Zoek de soleus. Druk de zijkanten van de kuit met je twee handen 'wijs-en middelvinger. Langzaam schuift de vingers uit de buurt van de enkels tot aan de knie gewricht. De teardrop-vormige spier die in de buurt van de enkel is de soleus.


Het is gemakkelijk om de oppervlakkige kuitspieren te wijzen

Hoe kan ik de achterkant kuitspieren masseren: het opsporen van spiergroepen voor massage. Laat de persoon liggen op zijn borst.
Hoe kan ik de achterkant kuitspieren masseren: het opsporen van spiergroepen voor massage. Laat de persoon liggen op zijn borst.

Het is gemakkelijk om de oppervlakkige kuitspieren te wijzen, omdat ze de neiging om verdikking als u op op de spieren. Ze niet gemakkelijk scheiden en dus gemakkelijk kan worden geïdentificeerd. Zodra de spieren worden geïdentificeerd, kunt u beginnen met het masseren van de spieren door de groep. Begin bijvoorbeeld het masseren van de zool, de linkerkant van gastrocnemius en de rechterkant van de gastrocnemius. De spier dichtst bij het kniegewricht is de plantaris. Het kan worden gemasseerd met masseren het kniegewricht.