E2h

Hoe kan ik aften te behandelen

Hoewel de meeste aften zijn erg klein

Hoewel de meeste aften zijn erg klein, kan het ongemak dat ze veroorzaken nogal groot. Sommige mensen lijden aan aften of twee keer per jaar, terwijl anderen hebben terugkerende aften, die kan duren zo lang als twee weken. En terwijl de oorzaken van aften kan moeilijk zijn te identificeren, zijn er een aantal specifieke behandelingen die kunnen helpen voorkomen dat ze of op zijn minst te verminderen de ernst ervan.

Als je een kanker zere, proberen een aantal van deze middelen:

Hoe kan ik aften te behandelen. Probeer aan te wijzen wat de oorzaak is van uw aften.
Hoe kan ik aften te behandelen. Probeer aan te wijzen wat de oorzaak is van uw aften.

 1. Probeer aan te wijzen wat de oorzaak is van uw aften. Terwijl u misschien niet in staat zijn om de exacte dader te definiëren, kunt u in staat zijn om in een beperking op een aantal mogelijke oorzaken. Zo kan voedselallergie en voedingstekorten te wijten. Daarnaast kunnen stress en menstruatiecyclus ook gerelateerd.
 2. Neem vitaminen of voedingssupplementen te zien of dit helpt bij het verminderen van de frequentie en de ernst van uw aften.
 3. Combineer een theelepel zout in een kopje warm water en swish dit mengsel rond in uw mond om de kanker zere schoon te maken en enige verlichting te bieden.
 4. Lees tandpasta etiketten en vermijd het selecteren van een met natrium laurier sulfaat, die kan aften verergeren.
 5. Blijf uit de buurt van voedsel dat het getroffen gebied zal irriteren. Zoute en pittige keuzes, zoals chips en salsa kan de zweren pijnlijker.
 6. Gebruik een over-the-counter zalf die benzocaine bevat, en dat het getroffen gebied verdoven. U kunt ook kiezen voor een van de dikkere versies (zoals Oragel), die, naast het verstrekken van verlichting van de pijn, kan ook de vacht van de getroffen gebied en te beschermen tegen verder wordt geïrriteerd.
 7. Voor sterkere verlichting, vraag dan uw arts om analgeticum dat 2 procent lidocaïne bevat voorschrijven.
 8. Lees meer over steroïden mondspoelingen en gels die anti-inflammatoire eigenschappen hebben en zijn verkrijgbaar op recept.
 9. Of vraag uw arts over het gebruik van een recept mondwater dat een antibioticum genaamd tetracycline, die zal helpen bij het voorkomen van bacteriële infecties van de vorming in uw aften bevat. (Kinderen en zwangere vrouw mag geen gebruik maken van deze methode, omdat het antibioticum kan tanden vlekken veroorzaken.)
 10. Voor ernstige, recidiverende aften, praten met uw arts over het ondergaan van bloed en allergie testen om te ontdekken of de oorzaak van uw aften is iets dat kan worden voorkomen.
 11. Als frequente aften blijven een echt probleem, overleg dan met uw arts over het nemen van orale steroïden of andere immuno-onderdrukkende medicijnen. (Wees voorbereid op bijwerkingen van deze medicijnen.)