E2h

Hoe kan huisstofmijt te controleren

Huisstofmijten zijn microscopisch kleine bugs die leven in onze beddengoed en eten onze dode huid en haar. Je denkt dat slecht klinkt? Het wordt nog erger: Huisstofmijt afval ongeveer twintig keer scheiden in een dag ...... en een eiwit in deze excreties is wat de meeste mensen zijn allergisch voor. Aan de andere kant, neem een kijkje hier en blij zijn dat huisstofmijt microscopische zijn!

Klein als ze zijn, doen huisstofmijt problemen opleveren voor de vele mensen die allergisch zijn voor hen. Sinds de mens slough uit huidschilfers op een dagelijkse basis, is er geen tekort aan voedsel voor de huisstofmijt populatie. Als u vermoedt dat u last heeft van een huisstofmijtallergie, moet u contact opnemen met een allergoloog, een arts in het bijzonder getraind te diagnosticeren en te behandelen allergieën. Ondertussen kunt u uw blootstelling aan huisstofmijt en hun uitwerpselen te controleren door middel van de volgende maatregelen:

 1. Waar komen huisstofmijten leven? Bedden zijn een favoriete verblijfplaats voor huisstofmijt. Zij geven de voorkeur vochtige warme omgeving, zoals een matras wanneer iemand slaapt op het. Banken zijn ook goed, net als stoelen, tapijten en iets anders zacht en af ​​en toe warm.
 2. Matrashoes. Zet uw matras en kussens met een materiaal zoals kunststof of polyurethaan dat niet zal toestaan ​​huisstofmijt te dringen. Stofzuig je matrashoes eenmaal per week en ook vacuüm rond de basis van uw bed.

  Hoe kan huisstofmijt te controleren. Waar komen huisstofmijten leven?
  Hoe kan huisstofmijt te controleren. Waar komen huisstofmijten leven?

 3. Was lakens en dekens in heet water. Was uw lakens en dekens keer om de andere week met water dat ten minste 130 graden Fahrenheit. Voor materialen die niet kunnen worden gewassen in heet water, zet het object in de vriezer (in een gesloten zak) voor 24-48 uur. Je krijgt het idee - een omgeving creëren die zeer hoge of zeer koud.
 4. Breng je eigen kussen (BYOP). Bij het reizen, breng je eigen matrashoes en kussenslopen, en je eigen kussen, ook. (Nu ik erover nadenk, probeer "BYOP" in plaats van "RSVP" op uw volgende feestje uitnodiging en zien of het verbetert de respons.)
 5. Strooisel. Gebruik synthetische vezels in plaats van natuurlijke materialen voor huisstofmijt af te weren. Koop kussens en dekbedden met synthetische vulling in plaats van naar beneden.
 6. Opgezette dieren. Children's opgezette dieren zijn een aantal van de ergste overtreders als het gaat om stof mijt. Gooi uw kind knuffels in de wasmachine regelmatig op de hete water instelling (koud en warm water wassen alleen niet doden huisstofmijten). Als je zenuwachtig bent over het gebruik van warm water op favoriete uw kind dier, zet het in een zak in de vriezer voor 24-48 uur om eerst te doden de huisstofmijt, en daarna bij een lagere temperatuur wassen.
 7. Temperatuur en vochtigheid. Vergeet niet dat huisstofmijt leuk warm en vochtig dus je gaat voor koud en droog. Houd uw huis onder de 70 graden als je kunt en laat je lakens te drogen. Een goede manier om dit te doen is door, ja, u hoort het hier, niet het maken van je bed meteen in de ochtend!

 8. Tapijt vs Wood. Als je een keuze hebt, kies dan altijd hout, tegels, vinyl of linoleum op tapijt voor uw vloeren. Bij het reinigen, vochtige mop uw vloeren in plaats van met behulp van een bezem, omdat het vegen alleen roer huisstofmijt op. Als u hebben tapijt, dagelijks stofzuigen, bij voorkeur met een HEPA-filter stofzuiger. Voor mensen met ernstige allergieën, overweeg dan het gooien van de vacuümzak vaak als huisstofmijt terug kan kruipen uit de vacuümzak.

 9. Meubilair. Leder bekleding troeven als het gaat om huisstofmijt. Dat ol gemakkelijk grote 'stoel in de woonkamer is vol met huisstofmijt. Koop allergeen controle covers voor elke stof op basis van meubilair in uw huis als je niet kunt volledig weg te werken. Neem nooit meubels hand-me-downs als u zal worden erven niet alleen het meubilair, maar een huisstofmijt collectie.
 10. Gordijnen en jaloezieën. Kies nogmaals een hard materiaal voor uw blinds en blijf uit de buurt van gordijnen als dat mogelijk is. Tapijten, behang of andere vormen van weefsel op de muur wordt vermeden.

Als veranderingen in levensstijl als deze geluid uitdagend, herinner jezelf hoeveel beter je zult voelen na aftrek van de jeukende rode bultjes en ademhalingsproblemen. Hoewel de veranderingen lijkt misschien extreem, zal de verbetering van uw gezondheid en het comfort wel de moeite waard.