E2h

Hoe kan het ongemak van migraine te verlichten zonder medicijnen

Op basis van statistieken

Op basis van statistieken, zijn meer dan 26 miljoen Europeanen lijden aan migraine. Hierdoor de farmaceutische bedrijven genereren een grote winst op medicijnen ter voorkoming en behandeling van migraine. Echter, het constante gebruik van synthetische geneesmiddelen voor migraine pijn te verlichten is niet aan te raden helemaal omdat dit een bedreiging vormt voor de gezondheid. Ontegenzeggelijk, kan het gebruik van synthetische geneesmiddelen veroorzaken een aantal bijwerkingen of kan een gewoonte vormen wanneer gebruikt voor een lange tijd. Dus als je in de voornoemde statistische gegevens, moet je leren de manieren van verlichten uw migraine zonder u een geneesmiddel inneemt.

Hoe kan het ongemak van migraine te verlichten zonder medicijnen. Zoek uit welke tussen de koude of warme packs werken om te helpen uw migraine te verlichten.
Hoe kan het ongemak van migraine te verlichten zonder medicijnen. Zoek uit welke tussen de koude of warme packs werken om te helpen uw migraine te verlichten.

Er zijn natuurlijk een aantal remedies die u kunt gebruiken om uw migraine te verlichten vlak voordat u bereiken voor een fles van de geneeskunde. Hier zijn de tips om te dienen als uw gidsen:

  1. Zoek uit welke tussen de koude of warme packs werken om te helpen uw migraine te verlichten. In sommige gevallen, misschien vind je het moeilijk om te bepalen welke van de twee is meer nuttig om uw ongemak en pijn te verlichten door het aftasten van dat geen van beiden echt werkt. Als dit het geval is, probeer dan hot pack te gebruiken voor een korte periode van tijd. Als het lijkt niet te werken, probeer dan cold pack gebruiken na. Hoewel dit, zal je zeker in staat zijn om de een die beter in staat om u te helpen verlichten uw conditie te bepalen.
  2. Geef jezelf wat rust als je migraine-aanvallen. Neem een ​​off van je werk of school als uw migraine is schijnbaar doden. Door te gaan liggen voor enige tijd om uit te rusten, zal uw migraine meer draaglijk. Maar als je blijft staan ​​of zitten, kan de pijn veroorzaakt door de migraine alleen zo verergeren je een meer intense pijn te verduren hebben. Dus is het beter om bedrust te nemen om de ondraaglijke pijn en de druk in verband met de gemeenschappelijke migraine te verminderen.
  3. Beperk uw blootstelling aan visuele en auditieve stimulatie indien mogelijk. Als je last hebt van een migraine-aanval, zal licht en geluid vaak een marteling voor jou. Dus maak er een gewoonte van het uitschakelen van de verlichting in uw kamer, terwijl je rust. Silence uw kamer van het geluid van de televisie of muziek. Vertel uw gezinsleden om rust in het huis te observeren terwijl u herstelt van de aanvallen van migraine.
  4. Gebruik etherische olie van lavendel om u te helpen verlichten uw migraine. Lavendel is samengesteld uit ontspannende eigenschappen die u kunnen helpen de gespannen spieren te ontspannen in je hoofd en je nek. Om jezelf te sparen van de pijnlijke aanvallen van migraine, moet u in staat om de mogelijke start te identificeren om u te helpen de juiste remedie te gebruiken. Het is ook nuttig om een ​​huis massage krijgen om de pijn veroorzaakt door de migraine te verminderen.

Zorg er echter wel om eerst uw arts te raadplegen bij het gebruik van andere middelen om je migraine te verlichten. Dit beoefenaar kan u helpen bepalen het juiste alternatief supplement of behandeling methode die u kunt gebruiken. Door het bemachtigen van de juiste remedies voor jou, je zeker verminderen het risico van bloot aan de mogelijke effecten van de medicijnen die u gebruikt om uw migraine te behandelen.