E2h

Hoe kan een teveel aan oestrogeen te verminderen

Terwijl oestrogeen is een noodzaak voor het lichaam

Terwijl oestrogeen is een noodzaak voor het lichaam, of u nu een man of een vrouw, die te veel van kan ongewenste en ongezonde omstandigheden en complicaties veroorzaken. Studies hebben zelfs aangetoond dat een teveel aan oestrogeen kan kanker veroorzaken. Voor vrouwen, kunnen hoge niveaus van oestrogeen leiden tot onvruchtbaarheid, onregelmatige menstruatie, en overdrijven effecten voor degenen die bijna de menopauze fase. De bottom line is dat er te veel oestrogeen slecht is. Dat zei dat je zou willen om een ​​schijn van evenwicht te behouden als het gaat om oestrogeen in je lichaam. Nou, hier zijn enkele tips.

Hoe kan een teveel aan oestrogeen te verminderen. Handhaaf een acceptabel gewicht.
Hoe kan een teveel aan oestrogeen te verminderen. Handhaaf een acceptabel gewicht.

  • Handhaaf een acceptabel gewicht. Volgens studies, mensen die dik of zwaarlijvig zijn gevoelig voor oestrogeen pieken. Met die logica, is het raadzaam dat u let op wat je eet en krijgt regelmatige cardiovasculaire oefening om de extra pondsprijs te verliezen in je lichaam. De handeling van het branden van uw vetten zal vertalen in een lagere productie van oestrogeen.
  • Vermijd soja. Studies hebben aangetoond dat op basis van soja voedingsmiddelen zoals tofu, soja, en sojamelk aanzienlijk kunnen de oestrogeenspiegels in het lichaam als gevolg van de soja-isoflavonen die een verhoogde productie van oestrogeen te bevorderen verhogen. Nu, dit betekent niet dat je helemaal moet voorkomen dat het eten van soja voedingsmiddelen op basis van. Het betekent gewoon dat je moet consumeren met mate.
  • Meer groenten te behagen. Volgens vele voedingsdeskundigen, de consumptie van kruisbloemige groenten zoals kool, broccoli, spruitjes, bloemkool en kan de overtollige oestrogeen te transformeren in je lichaam in meer productieve. Dit vermindert eigenlijk uw lichaam van de kankerverwekkende oestrogenen. Deze groenten blijkbaar bevatten een stof die slecht oestrogeen omzet in goede. Zorg ervoor dat stoom de groenten voor het eten. Afgezien van kruisbloemige groenten, kunt u te mengen in andere groenten die rijk zijn aan vezels. Fiber helpt uw ​​spijsverteringskanaal verteren sneller. Dit zal op zijn beurt, verminder uitzonderlijk hoge oestrogeenspiegel tot een aanvaardbaar niveau.
  • Eet vers en biologisch. Volgens zeer recente studies kan oestrogeenspiegels omhoog schieten als je eet voedsel dat zijn geteeld met pesticiden of insecticiden. Daarom is het sterk aanbevolen dat u de stok met een dieet samengesteld uit alle biologische voedingsmiddelen.
  • Zaden zijn goed. Vul uw gezond dieet van groenten met een gezonde dosis lijnzaad of sesamzaadjes. Blijkbaar is de consumptie van deze kan de lever weerstand te verhogen tegen de schadelijke effecten van hoge oestrogeen niveaus. Het kan ook stimuleren lichaam minder oestrogeen voortbrengen.
  • Raadpleeg uw arts. Er zijn andere manieren om je oestrogeen te normaliseren. Terwijl sommige van hen kan natuurlijk worden gedaan, kunt u daadwerkelijk krijgen meer waarde en effectiviteit door middel van medische middelen. Raadpleeg een arts en laat hem controleer je oestrogeenspiegel. Als blijkt dat je extreem hoge niveaus als gevolg van de productie te verhogen hebben, kan hij een schot toe te dienen aan taps naar beneden. In sommige gevallen zijn er oraal medicijn dat hij kan stellen die ook kan helpen.


Daar ga je

Daar ga je, een aantal van de meer effectieve manieren om evenwicht te brengen van uw oestrogeen niveau. Vergeet niet, met te veel van iets is altijd slecht. Het geldt voor hormonen zoals oestrogeen ook.