E2h

Hoe kan agressief gedrag te behandelen

Agressief gedrag kan worden veroorzaakt door veel factoren

Agressief gedrag kan worden veroorzaakt door veel factoren, zoals stress, ziekte, persoonlijkheidskenmerken, situaties, enz. Als je jezelf vinden in de aanwezigheid van agressief gedrag, blijven nuchter. Loop weg indien mogelijk. Als je te maken hebt met het, hier zijn enkele dingen die je kunt doen.

  • Oefen effectieve communicatie. Miscommunicatie is vaak de oorzaak van spanningen tussen mensen. Wanneer we spreken met een agressief persoon, of als u agressieve neigingen, duidelijk praten. Vermijd het gebruik van woorden die vijandige reacties oproepen. Let op bij de andere persoon aan het woord is en te voorkomen dat het snijden van binnen Meer informatie over hoe een effectieve communicator om te gaan met agressief gedrag.  
  • Voorkom verdere agressie. Scheid de persoon van het ding of situatie die is provoceren zijn agressie. Neem hem in een rustige en veilige plek en hem aanmoedigen om diep adem te halen. Laat hem niet hebben toegang tot potentieel schadelijke voorwerpen die hij kan gebruiken als wapen tegen zichzelf of anderen.  
  • Zorg voor een stopcontact. Wanneer de agressieve persoon zich in een veilige plaats, laat hem ook een uitlaatklep voor zijn agressie. Het loslaten van emoties is gezond, niet alleen psychologisch, maar ook fysiek. Deze uitgang kan sporten, hobby's, klusjes, beweging en dergelijke. Dit kan de vorm van verbaal, schriftelijk of artistieke expressie. Laat hem kiezen voor een stopcontact dat hij comfortabel met.  
  • Identificeer de bron van agressie. Wanneer de bron van agressie is geïsoleerd, is het beter beheerd. Maak de agressieve persoon te pauzeren en na te denken over wat er dwars zit hem. Voordat u dit doet, moet je hem in een ontspannen sfeer te helder denken mogelijk te maken.  
  • Identificeer de toepassing van agressie. Gedrag hebben vaak een doel. Laat hem nadenken over de zin van zijn agressie. Dan helpen hem te vinden alternatief gedrag om die doeleinden te voldoen.  
  • Moedig niet-agressief gedrag. Let wanneer de agressieve persoon is goed en beleefd gedragen, en negeer agressief gedrag wanneer dat mogelijk is. Prijs de persoon als hij assertief en niet-agressief. Wanneer dit consequent wordt gedaan, kan hij pas de gewenste gedragingen.  
  • Get psychologische begeleiding. Een psycholoog kan behandelen agressief gedrag. Hij bepaalt de oorzaak van agressie van de persoon en kan medicijnen voorschrijven of therapieën om het te behandelen.  
  • Ondersteuning krijgen. Er zijn tal van steungroepen voor agressief gedrag, met inbegrip van woede beheer groepen en dergelijke. Steungroepen zijn niet beperkt tot organisaties. Zij kunnen vrienden, familie en gezondheidswerkers die zich zorgen maken over het welzijn van de agressieve persoon te zijn. Een ondersteunend netwerk helpt enorm mensen die problemen hebben.  
  • Gebruik beperkingen of sedatie. Wanneer de agressieve persoon ernstige schade toebrengt aan anderen of zichzelf, kan het nodig zijn om te beperken of verdoven hem. U kunt dit alleen doen als u het recht om dit te doen; zoals als je een hulpverlener of een politiefunctionaris. Meestal wordt dit alleen gedaan als een laatste redmiddel.


Hoe kan agressief gedrag te behandelen. Oefen effectieve communicatie.
Hoe kan agressief gedrag te behandelen. Oefen effectieve communicatie.

Agressie is een normale emotie en wordt weergegeven door verschillende soorten mensen over de hele wereld. Het wordt echter wel schadelijk zijn als vaak, krachtig, en te onpas tentoongesteld. Agressieve mensen moeten leren om emoties te beheersen alvorens te handelen en te beslissen. Zoek hulp van een psycholoog en degenen die in staat zijn de behandeling van agressie. Dit artikel is geen vervanging van hun diensten.