E2h

Hoe de zorg voor steken na litteken revisie cosmetische chirurgie


Het hebben van een litteken op je gezicht, of een ander deel van je lichaam voor die kwestie, kan pijnlijk en vervelend, op zijn best. Als je een van de mensen die besloten om actie te verwijderen of verminderen van de verschijning van een litteken met litteken revisie cosmetische chirurgie te nemen, ben je waarschijnlijk enthousiast over het zien van uw nieuwe huid na het geneest. U kunt ervoor zorgen dat uw huid ziet er zo soepel en litteken-vrij mogelijk na litteken revisie cosmetische chirurgie door de volgende stappen over hoe je daarna zorg voor uw steken.

Stap 1

Hoe de zorg voor steken na litteken revisie cosmetische chirurgie. Zorg ervoor dat je schriftelijke instructies van uw plastisch chirurg.
Hoe de zorg voor steken na litteken revisie cosmetische chirurgie. Zorg ervoor dat je schriftelijke instructies van uw plastisch chirurg.

Zorg ervoor dat je schriftelijke instructies van uw plastisch chirurg. Wanneer u voor het eerst bent van de operatie, zult u niet in staat zijn om veel onthouden, omdat van alle medicijnen die u zult op. Dus zorg ervoor dat in de onrust van de je litteken revisie cosmetische chirurgie volgt, krijgt u volledige schriftelijke instructies over hoe de zorg voor uw steken. De verpleegkundigen zal waarschijnlijk de neiging om dit terwijl je onder hun hoede. Maar u ervoor wilt zorgen dat je in staat zijn om dat niveau van behandeling voort te zetten zodra je op je eigen. Uw instructies kunnen meer of minder betrekking op de volgende stappen.

Stap 2

Wijzig uw zwachtels, zoals vereist. Wanneer u het ziekenhuis verlaten na litteken revisie cosmetische chirurgie, heb je bandages of Steri-Strips met betrekking tot uw steken. Uw chirurg zal waarschijnlijk voorstellen bij het verwijderen van deze verbanden. Maar in het algemeen, moeten ze worden achtergelaten op uw steken niet langer dan een dag na de operatie.

Stap 3

Expose uw steken. Op de avond van uw operatie en in de dagen die volgen, is het belangrijk om te verwijderen het verband om uw steken bloot te leggen. Zij zullen moeten frisse lucht goed te genezen. Plus het is goed voor de huid rond dat gebied te kunnen drogen een beetje. Doe je verband en gooi ervan.

Stap 4

Reinig uw steken. Met uw steken blootgesteld, moet je om te gaan door de zorgvuldige taak van het reinigen. Gebruik een wattenstaafje of een wattenstaafje dat is gedrenkt in waterstofperoxide en voorzichtig aanraken om elke steek op elke litteken. Het is cruciaal dat je een ander wattenstaafje gebruiken voor elk litteken, zodat u niet te verspreiden bacteriën of infectie van de ene naar de andere.

Stap 5

Wijzig uw zwachtels, zoals vereist. Zorg voor uw steken vaak.
Wijzig uw zwachtels, zoals vereist. Zorg voor uw steken vaak.

Bescherm het gebied. Zodra uw steken van je litteken cosmetische revisie chirurgie zijn gereinigd, moet u het gebied te beschermen tegen infectie. Een actueel antibioticum zal dit doen en helpen om de genezing te versnellen. Met behulp van een schoon wattenstaafje, breng een kleine hoeveelheid aan elke steek.

Stap 6

Zorg voor uw steken vaak. Opdat uw steken om de beste te genezen, moet je de littekens om hen heen elke 12 uur schoon te maken volgens de bovenstaande procedure. Verwijder eerst eventueel vuil of korst gebieden rond de hechtingen. Breng waterstofperoxide en vervolgens opnieuw toe te passen uw antibiotische zalf. Door voortdurend om deze zalf op uw steken, dan heb je een gezonde huid re-groei, die het uiterlijk van uw littekens te verminderen.

Voor een week na je litteken revisie cosmetische chirurgie, moet je blijven reinigen, desinfecteren en de bescherming van uw steken om genezing te bevorderen.