E2h

Hoe de zorg voor olifant oor plant

Olifant oor planten worden zo genoemd vanwege hun bladeren die zijn groot en hart-achtige vorm. Maar ook andere dan hun bladeren, olifant oor plant, ook wel taro, zijn ook bekend om hun eetbare knollen (wortels). Olifant oor planten zijn moerasplanten, wat betekent dat ze gedijen in vochtige grond in het wild. Maar hoewel ze groeien meestal in het wild, olifant oor planten zijn beheersbaar te groeien in binnen-en zijn gemakkelijk te verzorgen. Hier is hoe om te zorgen voor hen.

Hoe de zorg voor olifant oor plant. Geef ze genoeg ruimte.
Hoe de zorg voor olifant oor plant. Geef ze genoeg ruimte.

  1. Geef ze genoeg ruimte. Olifant oor plant kan groeien zo groot als zes voet en de bladeren kunnen zo breed als twee tot drie meter. Dit is waarom het belangrijk is dat je een groot genoeg ruimte voor olifant oor planten. Als u van plan bent om bij elkaar te houden de olifant oor plant met een aantal van uw planten, moet u wijzen een ruimte voor hen ten minste drie tot vijf voet in grootte.
  2. Water van de olifant oor plant regelmatig. Omdat ze moerasplanten, olifant oor plant meer water nodig dan anderen. Watering ten minste eenmaal dagelijks voldoen aan de waterbehoefte van de planten. Vooral als de olifant oor planten krijgen de volle zon, het houden van de bodem altijd vochtig is belangrijk. U weet of de planten niet ontvangt veel water als hun bladeren beginnen te verwelken. Als dit gebeurt, onmiddellijk de planten water.
  3. Laat ze krijgen een goede hoeveelheid zon. Hoewel olifant oor plant kan volle zon verdragen, ze vereisen in het algemeen gedeeltelijke schaduw. Hou dit in gedachten wanneer u het vinden van een goede locatie om de olifant oren of als u het situeren van ingemaakte olifant oor plant planten.
  4. Laat de planten bevrucht. Voor hen met overvloedig groeien, olifant oor plant moeten wekelijks worden bevrucht. Kunstmest moet liquide zijn in vorm en hebben een hoog stikstofgehalte. Wanneer bemesten uw olifant oor plant, lees altijd de meststof label. Zoek uit hoeveel kunstmest de planten kan verdragen en de specifieke bemesten proces. Teveel kan zet je planten in gevaar brengen.
  5. Snoei uw olifant oor plant. Snoeien van de planten is meestal gericht op het beheersen van nieuwe gezwellen. Houd in gedachten dat olifant oor planten groeien vrij snel, met nieuwe bladeren ontspruit uit oude bladeren. Als de oude bladeren beginnen te verwelken en sterven, snijd ze af. Dit is om de nieuwe bladeren te groeien ongehinderd. U kunt ook afgesneden meer bladeren om het gewenste grootte van de installatie te bereiken.
  6. Houd ze binnen in de winter. Olifant oor planten kunnen worden overwinterde, dus het is verstandig om ze binnen te houden tijdens het koude seizoen. Bereid hen voor de indoor instelling door het opgraven van de knollen, moet elk een knol, en hen te laten drogen. Drogen ze eerst vóór opslag voorkomt de ontwikkeling van schimmels en bacteriën. Nadat ze zijn opgedroogd, bewaar ze in een container met grond, turf de meeste, zaagsel en andere soortgelijke materialen. Dan bewaar ze op een koele, droge plaats. Breng ze naar buiten en herplanten in het voorjaar.

Tijdens opslag

Terwijl in de opslag, zorg ervoor dat de knollen of nieuwkomers zijn noch drogen of rotten. Betaal ze extra aandacht en houden de bodem altijd vochtig. Als de olifant oren zijn goed verzorgd, zullen ze waarschijnlijk snel groeien na kiemrust.