E2h

Hoe de zorg voor een stye in het oog

Een stye is een gemeenschappelijke oog probleem dat wordt veroorzaakt door een bacteriële infectie. Vaak tijden, toen de olie-klieren rond de wimpers verstopt raken, een stye ontwikkelt. Dit begint meestal als een kleine bult langs de rand van het ooglid dat is roodachtig en licht lijkt op een puistje. Een stye duurt normaal gesproken ongeveer drie dagen. Het krijgen van een oog stye is niet schadelijk of besmettelijk. Toch kan het zeer pijnlijk en kan last veroorzaken. Het goede ding over het is dat het kan worden behandeld en er zijn een heleboel manieren over hoe om te zorgen voor een stye. De volgende zijn enkele van de beproefde oplossingen voor uw oog stye:

  1. Controleer om er zeker van dat je een stye hebben. Er zijn andere oogaandoeningen die gemakkelijk kan worden aangezien voor een stye zoals een chalazion. Dit is een type oog probleem dat optreedt wanneer een talgklier in het ooglid wordt geblokkeerd en meestal weergegeven als een stye niet goed genezen. Het duurt langer dan een stye en kan soms op verblijven voor een paar maanden. Zorg ervoor dat u uw arts eerst te raadplegen voordat u probeert om iets te behandelen op uw eigen doen.
  2. Probeer het aanbrengen van een warm en vochtig kompres in het oog voor ongeveer drie tot zes keer per dag. Als u liever om het te doen vaker dan dat voor comfort, kunt u dit doen. Het toepassen van warme of natte kompres in het oog kan helpen bij het versnellen van het genezingsproces door het openen van de poriën die wordt geblokkeerd in staat te stellen volledig af te tappen.
  3. U kunt ook proberen met behulp van een theezakje, dat is gedrenkt is in warm water van toepassing zijn op uw oog stye om het te krimpen. Dit komt door het looizuur die gevonden kunnen worden in thee.
  4. Een kompres gemaakt van geraspte aardappel is bekend om de pijn te verlichten en de zwelling te verlichten. Een aloë blad, wanneer zijn vlezig kant is zacht tempo op de geïnfecteerde oog, kan ook verlichting van de pijn als gevolg van de genezende antiseptische eigenschappen.
  5. Voor een effectieve huis remedie, koken korianderzaad en zet een theelepel van deze in een kopje water. Dit wordt gebruikt als oog oplossing spoelen ongeveer drie tot viermaal daags.
  6. Zorg ervoor dat u niet doorboren of knijp de stye hiervoor zal de infectie verergeren. Laat het openen op zijn eigen. Onmiddellijk contact op met uw arts als de stye niet geneest na een week.
  7. Denk er altijd aan uw handen te wassen voor en na het aanraken van de stye om de bacteriën te houden verspreiden.

Hoe de zorg voor een stye in het oog. Controleer om er zeker van dat je een stye hebben.
Hoe de zorg voor een stye in het oog. Controleer om er zeker van dat je een stye hebben.

Afgezien van deze huismiddeltjes zijn er medicijnen beschikbaar over de toonbank die kunnen helpen verlichten van de pijn en de jeuk te stoppen, vooral die met verzachtende middelen zoals vaseline dat hydrateren het oog. Maar behoud van een goede persoonlijke hygiëne is altijd de beste oplossing om te voorkomen dat u van het krijgen van infecties.