E2h

Hoe de oorzaken van ziekten te vinden als per ayurveda

Zoals het Sanskriet wordt gezegd dat de oudste taal

Zoals het Sanskriet wordt gezegd dat de oudste taal, ouder dan Latijn zijn; Ayurveda wordt beschouwd als de oudste heide zorgsysteem, bestaande sinds mensenheugenis. Oorspronkelijk afkomstig uit de twee woorden-'Ayuh', wat 'leven', en 'Veda' betekent betekent 'wetenschap' Ayurveda omvat niet alleen de wetenschap, maar religie en filosofie ook. Geloven in het bestaan ​​van de ziel voor de geboorte en na de dood, het omvat de fysieke, psychologische, spirituele en sociale aspecten van het leven.

Ayurveda is bekend dat effectieve behandelingen voor ziekten van personen uit alle leeftijdsgroepen, het aanbieden van beschikbare management voor de ziekten van vrouwen, ouderen en kinderen. Het bevordert eeuwenoude alternatieve behandelingen voor vele omstandigheden buiten het bereik van de medische wetenschap. Wat maakt Ayurveda de koning van alle medicijnen is dat de kans op bijwerkingen variëren van zeer laag tot bijna nihil, en de voordelen kunnen zijn leven lang en eeuwig. Door middel van Ayurveda, zal uw algehele gezondheid te herwinnen haar natuurlijke staat-de harmonie van het lichaam, geest en ziel. Als deze drie in een evenwichtstoestand wordt gezond bleef. Ziekte is een gevolg van de onregelmatige en ontstellend hedonistische levensstijl dat de onevenwichtigheid van het lichaam humeuren veroorzaken. In de huidige moderne tijd, is het menselijk lichaam onvermijdelijk zwakker als gevolg van vervuiling, stress, vergiftiging, eenzaamheid en zinsbevrediging. In een diepere zin gaat deze oude wetenschap niet alleen genezen van de symptomen van ziekten, maar wijst hun oorzaken en richt ze verstandig. Per Ayurveda, kan de oorzaken van ziekten zijn de volgende:

Hoe de oorzaken van ziekten te vinden als per ayurveda. Emotionele instabiliteit en mentale vermoeidheid.
Hoe de oorzaken van ziekten te vinden als per ayurveda. Emotionele instabiliteit en mentale vermoeidheid.

  1. Emotionele instabiliteit en mentale vermoeidheid. Mentaal en mondeling zorgen te veel tot uitputting van het grofstoffelijk lichaam. Met het leven drievoudige ellende-ziekte, ouderdom en dood, vergezeld van lust, woede, angst, hebzucht, jaloezie en afgunst, depressie en angst zijn er zeker van te zijn uw constante metgezellen. Deze mentale toestand uiteindelijk leidt tot fysieke vorm, zoals dronkenschap, geweld, verwennerij in het gokken en sport, perverse seksuele praktijken, en zelfs manifesteert in het doen van extreme en gevaarlijke sporten die een onnodig risico. Wanneer de subtiele materiële lichaam (geest, intelligentie en vals ego) zich gedraagt ​​met destructieve acties, wordt de harmonie van het lichaam humeuren geagiteerd en overstuur.
  2. Mishandeling van de zintuigen. Wanneer u zich in onverantwoorde zinsbevrediging of zinnelijk genot, die te veel eten, verwennerij in seksuele activiteiten, gokken en intoxicatie omvatten, zijn zowel mentale en fysieke gezondheid verstoord. Obesitas, psychische aandoeningen, zoals boulimia en anorexia nervosa, roken en drugsverslaving, verkrachting en strafzaken, en minderwaardigheidscomplex resultaat. Je moet leren om de meester, en niet de slaaf, van je fysieke zintuigen. Zelfbeheersing en discipline zijn de sleutels tot een goede gezondheid.
  3. Langdurige onderdrukking van negatieve emoties zoals lust, woede en haat bouwen spanning in het lichaam, uiteindelijk veroorzakend bepaalde ziekten, zoals hoge bloeddruk.
  4. Gewone onderdrukking van natuurlijke fysische dringt er bij zoals ontlasting, urineren, niezen, hoesten en het vrijgeven van de buik gas oorzaak geleidelijke lichaam vergiftiging. U moet volgen uw lichaam de wens om een ​​dergelijke toxines te verdrijven.
  5. Veranderingen in de omgeving. Je lichaam is niet ontworpen om te passen aan plotselinge en onverwachte veranderingen in het weer of plotselinge veranderingen in de situatie en levensstijl. De geest wordt verstoord en het lichaam reageert deprimerend, of vice versa. De interne invloed op de externe en de externe invloed op de interne.
  6. De onvermijdelijke effecten van de tijd en de natuurlijke fysieke gebeurtenissen zoals geboorte, ouderdom en dood.

Zodra u de oorzaak van uw ziekte

Zodra u de oorzaak van uw ziekte, erkennen dat je lichaam zijn eigen beperkingen en grenzen heeft. Met de nodige controle en regulering, je moet goed zorgen voor het en het niet uitputten door het volgen van eindeloze verlangens, die eenvoudig is als achter een fata morgana en het vinden van geen bevrediging in het einde. Met Ayurveda, kan samen met yoga meditatie en oefeningen, een gezond lichaam en een gezonde geest worden bereikt en gehandhaafd.