E2h

Hoe de hersenen bevriezen te voorkomen

Op een warme en zonnige dag

Op een warme en zonnige dag, zijn weinig dingen zo verleidelijk als een kopje ijsje of een verse melk smoothie. Wat gebeurt er als u plotseling eten grote hoeveelheden koude gerechten of dranken, echter, is de hersenen bevriezen. Brain freeze is aanvaardbaar voor sommige mensen, maar erg pijnlijk voor anderen. Als je een lage tolerantie voor pijn, zorg ervoor dat u de volgende stappen volgen om de hersenen bevriezen te voorkomen.

Hoe de hersenen bevriezen te voorkomen. Op een warme en zonnige dag.
Hoe de hersenen bevriezen te voorkomen. Op een warme en zonnige dag.

  • Plaats je mond. Allereerst, rekening houden met de locatie van de koude voedsel in je mond. Een van de fysiologische uitleg waarom hersenen bevriezen optreedt wanneer het eten koud raakt het bovenste deel of gehemelte. Het lichaam denkt dat de temperatuurverandering is veroorzaakt door plotselinge kou en probeert lichaamswarmte beperken zodat deze het kunnen behouden. Dit leidt tot een daling van de bloedvaten, wat leidt tot brain freeze. Als je het eten op warmere delen van uw mondholte, zoals aan de zijkanten van de mond, moet u in staat om de hersenen bevriezen te voorkomen.
  • Kies uw voedsel. Vervolgens proberen te bepalen welk voedsel je goed kan omgaan. Als je echt niet kan omgaan met de pijn van hersenen bevriezen, dan moet je voorkomen dat het eten voedingsmiddelen die zijn te koud. De meeste iced drankjes zijn niet te koud om een ​​persoon Brain Freeze geven. Maar slushy drankjes, smoothies, en ijs kan vaak leiden tot brain freeze. Vermijd deze als je niet kunt omgaan met de pijn. Naast het kiezen van het eten, ook rekening houden met het weer voor de dag. Je moet al weten hoe verleidelijk het is om erg koud voedsel te eten op zeer warme dagen. Dit moet echter worden vermeden, omdat de plotselinge temperatuurschommeling sterker hersenen bevriezing veroorzaken.
  • Verwarm het voedsel. Een andere optie is voor u om het eten eerst opwarmen. als je omgeving het eten van ijs, je moet het ijs in kleinere beten, zodat u in staat zullen zijn om het te laten rusten en op te warmen in uw tong voor het doorslikken het volledig. Op deze manier zul je in staat zijn om de koele sensatie van ijs te genieten op je tong, en nog steeds niet de hersenen bevriezen. Als u uit eten koud voedsel, laat het omhoog Eerste opwarmen tot kamertemperatuur, zodat het tijd om ontdooien een beetje te hebben.
  • Slagroom. Een speciale techniek voor de genezing van de hersenen bevriezen is door het beschermen van uw gehemelte met wat slagroom. Slagroom is rijk genoeg om in staat om uw smaakpapillen te vangen van de intense kou, zodat het dak van uw mond niet zal ook worden beïnvloed met de plotselinge veranderingen in temperatuur. De meeste ijssalons dienen hun ijs met een beetje slagroom, in ieder geval.


Tot slot

Tot slot, probeer de dienende gedeelten van de koude dranken of koud voedsel dat je eet te beperken. Op deze manier zult u niet te maken hebben met de hersenen bevriezen. Met deze stappen, moet u in staat om de pijn die wordt geleverd met de hersenen bevriezen te voorkomen.