E2h

Hoe de gevaren van het gebruik van gebotteld water weten

Zeker, heeft bijna iedereen gekocht en gedronken flessen water

Zeker, heeft bijna iedereen gekocht en gedronken mineraalwater. Zeker, de meeste van deze mensen niet de zorg over het uitgeven van geld om gezond water te drinken. Zeker, veel mensen geloven dat gebotteld water is natuurlijk bronwater. Maar de waarheid is, kan gebotteld water onveilig, ongezond, en een gevaarlijk alternatief voor leidingwater. Sommige van deze zijn zelfs niet bronwater, hoewel als zodanig verkocht.

Shocking maar waar - het water in uw water dispenser is onveilig. Er zijn vele redenen waarom u zou moeten voorkomen dat het gebruik gebotteld water ook al heeft hij door vele waterfilters. Hier zijn slechts enkele van de bewezen gevaren van deze schijnbaar veilige vloeistof:

Hoe de gevaren van het gebruik van gebotteld water weten. Gebotteld drinkwater kan meer bacteriën dan kraanwater.
Hoe de gevaren van het gebruik van gebotteld water weten. Gebotteld drinkwater kan meer bacteriën dan kraanwater.

  • Gebotteld drinkwater kan meer bacteriën dan kraanwater. De Universiteit van Texas een studie afgerond naar wat er gebeurt met flessen water wanneer het wordt verzegeld weer voor later gebruik. Hun bevindingen: van een kolonie bacteriën per 1 ml water, 38.000 kolonies van bacteriën worden gemaakt in dezelfde 1 ml water. Leidingwater, anderzijds, produceerde minder dan honderd bacteriekolonies. Ondertussen minder bacteriën geproduceerd als het water wordt opgeslagen in koelers. De afdichting en koele omgeving in de koelers vertragen de groei van bacteriën. Een andere studie werd gedaan aan de Baylor University. Deze keer zij zich op of gebotteld water is veilig voor gebruik in contactlenzen. Omdat fles water wordt gezien veilig, veel mensen geloven dat het een goedkoper alternatief voor lens oplossingen contact op te nemen. Hun bevindingen: 48% van de geteste gebotteld water levende micro-organismen, met inbegrip van die ziekten kan veroorzaken. Sommige merken ook schimmels, gisten en amoeben.
  • Drinkwater deelt de chemicaliën uit de fles behuizing het. Weet je dat de flessen gebruikt om commerciële water op te slaan zijn samengesteld uit dodelijke chemicaliën? Waarachtig, en veel studies bewijzen dat. De PET flessen, bijvoorbeeld, verkocht als milieuvriendelijk water opslagmogelijkheden. Maar deze hebben ftalaten die kunnen komen in het water. Deze gevaarlijke chemische werkt door uw lichaam voor de gek dat het een normale hormoon, het maken van uw lichaam processen abnormaal. Ook de productie van een kilo van PET-flessen vereist 17,5 kg water. Deze gevaren hebben geleid tot betere alternatieven zoals glazen flessen. In tegenstelling tot plastic, kunnen glazen flessen te beschermen vloeistof beter.
  • Gezuiverd, gedistilleerd, en omgekeerde osmose water is als vloeibaar gif. Voortdurend drinken van dit soort water leidt tot veel gezondheidsproblemen zoals kanker, hart-en vaatziekten, mineralen tekorten, een zuur staat, en ondervoeding.
  • Gevaren voor het milieu. De voortdurende populariteit van gebotteld water heeft geleid tot meer en meer plastic flessen op stortplaatsen. In feite zijn slechts ongeveer 10 procent van deze flessen gerecycled, terwijl de resterende 90% te eindigen als een bedreiging voor ons milieu en gezondheid.
  • Politieke en economische risico's. De "rage" over gebotteld water is nog steeds de bron van lucratieve inkomsten voor de grote water-industrie. Ze gebruiken installaties en grote apparatuur om mensen te misleiden. Maar deze planten zijn niets anders dan samenzwering tools om geld te produceren door de overname van het water - een basisbehoefte en rechts voor alle mensen.

Dus de volgende keer dat je water in je water dispenser, meer informatie over waterfilters. Je zou gewoon moeten uitgeven nutteloos geld voor iets dat zal ertoe leiden dat u kanker. Door dit te doen, kunt u beter en langer leven te bevorderen, zonder de noodzaak om een ​​slaaf van gebotteld water.