E2h

Hoe de diefstal van recept pads te verminderen

Geneesmiddelen op recept

Geneesmiddelen op recept, wanneer genomen in de aanbevolen doseringen, helpen verlichten de symptomen van medische aandoeningen. Omdat dit niet illegale drugs, ze zijn relatief makkelijk te vinden en ze zijn gevoelig voor worden misbruikt. In feite blijkt uit de statistieken dat de geneesmiddelen op recept zijn geworden van de tweede meest misbruikte drug onder jongeren (na marihuana), en overlijden als gevolg van een overdosis drugs heeft bereikt alarmerende cijfers. Daarom is het heel belangrijk dat er maatregelen worden genomen om de kans op geneesmiddelen op recept te verminderen. Een van de modi voor de aanschaf van drugs op de illegale proporties is door het stelen recept pads van medische centra. Om te voorkomen dat recept drugsmisbruik op de baai, een oplossing is dan ook het verminderen van de diefstal van recept pads. Hier zijn slechts enkele manieren om dit te doen:

Hoe de diefstal van recept pads te verminderen. Achter slot recept pads.
Hoe de diefstal van recept pads te verminderen. Achter slot recept pads.

Achter slot recept pads. De eerste en makkelijkste om te doen is om weg te blijven voorschrijven pads van de ogen van de patiënt, en achter slot en grendel. Installeer een bewakingscamera en voor extra veiligheid.

Zorg voor een systeem voor het bijhouden van voorgeschreven medicatie te houden. Je moet over een personeel bij te houden van het aantal tabletten die werden besteld. Informatie die u moet opnemen in uw administratie zijn naam van de patiënt, het voorgeschreven geneesmiddel en de dosering en het aantal. Aangezien de meeste medische dossiers zijn geautomatiseerd, maken het een beleid te voeren medicatie informatie zo snel het recept wordt uitgedeeld. Op deze manier kan het personeel gemakkelijk te detecteren eventuele onregelmatigheden bij de patiënten vast te leggen. Voorbeelden van onregelmatigheden aan uit te kijken naar onder meer te veel van een bepaald geneesmiddel in een korte periode en te veel drugs die vaak worden gebruikt voor misbruik, zoals sedativa en genotmiddelen.

Controleer uw gegevens tegen apothekers records. Keer op keer, willekeurig Crosscheck uw administratie (zie nummer 3) met die van apothekers binnen uw regio. Dit is een pro-actieve beweging die u kunnen helpen vangen recept dieven vroeg op.

Geneesmiddelen op recept. Zorg voor een systeem voor het bijhouden van voorgeschreven medicatie te houden.
Geneesmiddelen op recept. Zorg voor een systeem voor het bijhouden van voorgeschreven medicatie te houden.

Maak uw recept pads tamper proof. Er zijn veel online bedrijven die recept pads bieden met beveiligingsfuncties die ervoor zorgt dat ze moeilijk, zo niet vrijwel onmogelijk, om te knoeien met. Sommige van deze functies zijn onder meer een gedrukte watermerk; thermochromatische patches die lichter bij verhitting, wissen bescherming, een microprinted lijn die niet kunnen worden gekopieerd, en sequentiële nummering op elke papiersoort. Je kon bestellen deze pads online op sites zoals rxpaper.com , minutemanprinters en rxlitho.com .

Heb interne richtlijnen over welke specifieke personeel kon schrijven recepten. Ook voor dat een recept is goedgekeurd door de verantwoordelijke arts. Dit zal effectief centraliseren de wijze van voorschrijven en vermindert de kans op een drukke arts afwezig geven voorschriften zonder controle van de patiënt vorige voorschrift records.

Gebruik speciale inkt bij het ​​schrijven van het recept. Op deze manier gaat het om zeer moeilijk te vervalsen of te wijzigen het recept. Weet dat de details gesmeed receptenbloks de naam van het geneesmiddel, de dosering en het aantal tabletten.

Controleer de identiteit van de patiënt. Veel voorgeschreven medicatie dieven hebben valse identiteiten. Train uw personeel om te weten hoe de authenticiteit van ID's gepresenteerd door patiënten te controleren.

Daar heb je het

Daar heb je het! Dit zijn slechts enkele van de manieren om de diefstal van recept pads te verminderen. Veel succes, en hoop dat dit je geholpen!