E2h

Hoe dagen te berekenen in een menstruatiecyclus

De menstruatiecyclus is een aspect van vrouwelijkheid die altijd heeft boggled de geest van de mensen. In feite is dit hele natuurlijke voortplantingsproces alleen gevonden bij vrouwen wordt het een groot probleem wanneer het gaat om een ​​keer per maand. Dat de cyclus verschilt van vrouwen voor vrouwen en kan worden beïnvloed door diverse factoren van buitenaf. Toch is er een standaard manier voor u of iemand, wat dat betreft, de dagen nauwkeurig te tellen in een menstruele cyclus. Een nauwkeurige telling daadwerkelijk kan bewijzen nuttig in gezinsplanning en het voorkomen van bepaalde gezondheidsproblemen complicaties met betrekking tot het voortplantingssysteem. Hier zijn enkele tips over hoe u kunt de hele 25-35 day menstruele cyclus nauwkeurig te tellen.

  • Ken de standaard. Technisch gezien is het standaard menstruele cyclus is 28 dagen. Dit is voor normale vrouwen die normale reproductieve functies. Kan echter keer even externe factoren of gezondheidsproblemen significante invloed op de doorlopen ofwel verlagen of verhogen van de totale tijd van de cyclus bij een bepaalde maand. Sommige factoren kunnen de nabijheid van andere vrouwen, het voedsel dat je eet, en medicatie. In ieder geval weten dat de basislijn of standaard is 28 dagen, te geven of een paar dagen duren.
  • Begin op dag 1. Om te beginnen tellen van de dagen van uw menstruatiecyclus, kennis te nemen van de exacte datum van de eerste dag van de menstruatie. Dit is de eerste dag van het bloed spoot eruit. Nu dat je deze datum weet, krijg je een pen en een agenda en markeer deze op, zodat u niet vergeet. Weten wanneer dag 1 van je cyclus is zal zeer kritisch bij het tellen dus zorg ervoor dat u niet van deze datum.
  • Blijven rekenen. Vanaf dag 1, tel de dagen tot aan je volgende periode. Dit zal de basislijn voor u om erachter te komen de dagen je vruchtbaar bent en de dagen ben je veilig. Het zal u een schatting van de werkelijke dag je volgende periode zal komen. Hoe dan ook, blijven rekenen tot u uw volgende menstruatie. Bijvoorbeeld, als dag 1 van de eerste cyclus was 1 maart en dag 1 van de volgende cyclus is 29 maart dan is uw menstruele cyclus is ongeveer 28 dagen en is volkomen normaal.
  • Houd het tellen nog meer. Oke, nu dat je twee cycli hebben in de zak, niet eigenwijs. Elke cyclus kan aanzienlijk veranderen. Dit gezegd zijnde, als je een nauwkeuriger beeld van de dagen in je cyclus, herhaalt u de telproces voor ongeveer 4 tot 6 meer cycli willen. Tijdens het tellen, zorg ervoor om kennis te nemen van de laatste dag van de menstruatie en om je vruchtbare dagen en niet-vruchtbare dagen te bepalen. Het doen van de telling voor een aantal opeenvolgende cycli geeft je een meer nauwkeurige telling van de dagen tussen elke cyclus.

Bij het tellen van de dagen in elke cyclus

Hoe dagen te berekenen in een menstruatiecyclus. Houd het tellen nog meer.
Hoe dagen te berekenen in een menstruatiecyclus. Houd het tellen nog meer.

Bij het tellen van de dagen in elke cyclus, nemen er nota van dat deze direct kan wijzigen. Sommige vrouwen, zonder zichtbare reden, veranderen hun menstruele cyclus van tijd tot tijd. Het kan gebaseerd zijn op verschillende omgevingsfactoren. In feite, de maan en de getijden of andere manier relevant zijn voor menstruele cyclus van een vrouw ook. In ieder geval, zorg ervoor dat u deze bewaren in aanmerking en aanpassingen te maken wanneer deze veranderingen plaatsvinden.