E2h

Genezing van een ovarian cyste: ovarian cyste verwijdering en behandeling van

Lees tips voor het voorkomen van een gescheurde eierstok cyste

Ovariële cysten zijn met vocht gevulde blaasjes die zich ontwikkelen op de eierstok. Ongeveer 95 procent van de ovariële cysten zijn goedaardig, zodat artsen niet te behandelen, tenzij ze zeer groot worden of andere problemen veroorzaken. Natuurlijk volg uw arts de behandeling plan, vooral als uw cyste kwaadaardig is of groeit snel, het verwijderen kan nodig zijn. Als dat het geval is, kan laparoscopische chirurgie nodig zijn. Er zijn echter ook vele huismiddeltjes, vooral voor het regelen van de pijn veroorzaakt door hen. U wilt extra voorzichtig zijn tot een gescheurde cyste voorkomen ook. Deze tips helpen.

  1. Overweeg een natuurlijke remedie. Er zijn veel natuurlijke remedies die kunnen helpen genezen uw ovarian cyste die u kunt proberen op uw eigen. Een, bijvoorbeeld, bevat 1 theelepel elk van tincturen van kliswortel, Vitex bessen, rode framboos bladeren, en motherwort bladeren. Combineer de ingrediënten en nemen een halve druppelaar waard of tweemaal daags. U kunt ook een thee van vitex bladeren, en vele reformwinkels verkopen vitex pillen ook. Kamille thee kan ook helpen verzachten uw spieren en pijn verminderen. Andere natuurlijke remedies voor het verwijderen van de pijn is te vinden in gespecialiseerde winkels gezondheid van voedsel.
  2. Neem pijnstillers. Tylenol, ibuprofen, en andere anti-inflammatoire over-the-counter medicatie kan helpen verminderen pijn in het bekken geassocieerd met cysten. Voorgeschreven medicijnen kan helpen verminderen ernstige pijn.
  3. Breng warmte. Een warm bad, of een verwarming pad of warm water fles toegepast op het bekken kan zijn effectieve manieren om uw spieren te ontspannen en stimuleren de doorbloeding en genezing. De warmte kan een geweldige manier om de pijn te verlichten zijn.
  4. Verander uw dieet. Veel vrouwen vinden dat afzien van cafeïne en alcohol en het verminderen van suiker inname kan helpen genezen van hun cyste. Bovendien, het verhogen van uw vitamine A en B inname kan helpen, zoals het eten van carotenoïden, zoals wortelen, tomaten, en salades.
  5. Probeer hormonale behandelingen als ovarian cyste behandelingen. De hormonen die in de pil kan helpen voorkomen dat de vorming van cysten, en wat onderzoek heeft aangetoond dat ook zij bestaande cysten krimpen. Natuurlijk bespreken deze optie met uw arts voordat u begint met de pil, omdat ze niet geschikt zijn voor alle vrouwen.
  6. Vaak Follow-up met uw arts. Om ervoor te zorgen dat de cyste niet beginnen groeien, moet u uw arts regelmatig te bezoeken voor een controle. Veel cysten zal verdwijnen na een paar maanden, maar anderen blijven of zelfs groter worden. Veel vrouwen die krijgen een cyste zal later meer hebben. Natuurlijk, als het kwaadaardig, zal uw arts een operatie om het te verwijderen. Als dit het geval is, zult u wilt cyste verwijderen onderzoek voor de operatie.
  7. Vermijd zware inspanning. Inspannende activiteit kan de cyste scheuren of twist, die medische behandeling noodzakelijk is. Dat is waarom het zo belangrijk om een ​​gescheurde cyste te voorkomen. Het is belangrijk om te voorkomen dat activiteiten die een kleine en goedaardige cyste kan veranderen in een meer ernstige aandoening.

Genezing van een ovarian cyste: ovarian cyste verwijdering en behandeling van. Overweeg een natuurlijke remedie.
Genezing van een ovarian cyste: ovarian cyste verwijdering en behandeling van. Overweeg een natuurlijke remedie.

Deze tips helpen begrijpen dit aspect van de gezondheid van vrouwen. Ovariële cysten kan heel pijnlijk zijn, maar er zijn manieren om deze pijn te beheren thuis. Vergeet echter niet uw arts te raadplegen voordat u uw medicijnen.