E2h

Basisprocedures voor tandheelkundige implantaten

Een ontbrekende tand betekent veel voor een persoon

Een ontbrekende tand betekent veel voor een persoon, in het bijzonder die met betrekking tot hun fysieke verschijning. Het kan verminderen het gevoel van eigenwaarde van een persoon, die hun gebruikelijke manier van leven kunnen beïnvloeden. Het is een goede zaak dat de tanden implantaten en prothese implantaten zijn gemaakt. Dit is om kunstmatig vervangen van een ontbrekende tand en een persoon weer op hun best uitzien maken.

Een tandheelkundig implantaat is een werkwijze waarbij een kunsttand is ingebed in vervanging van een ontbrekende tand. Het wordt voornamelijk gebruikt in prothetische tandheelkunde aan de tanden te herstellen en het mooi lijkt op een ontbrekende tand of gebit. Basisprocedures voor tandheelkundige implantaten zijn als volgt.

  1. Eerst worden de implantaten operatief bevestigd in het bot. Dit gebeurt met lokale anesthetica en vereist tijdspanne te genezen. Dit is het meest cruciale onderdeel van tandheelkundige implantaten, omdat de tandarts zal moeten ervoor zorgen dat het implantaat in staat zal zijn om volledig te kunnen fuseren met het bot door het proces dat bekend staat als "osseointegratie."
  2. Wanneer de implantaten worden genezen, de volgende stap is het plaatsen van een anker direct onder het implantaat. Dit anker dient als ondersteuning voor een tand of tanden die reeks worden geplaatst.
  3. De laatste fase is bekend als de herstellende fase. Dit is wanneer de tandarts metingen of een indruk van de tanden. De tandarts vervolgens een prothese die goed past en er bijna hetzelfde als de andere tanden aanwezig. Dit is ook de fase waarin de tandarts de gemaakte prothese bevestigen in de implantaten. Het zal ook tijd voor de prothese aan te passen en de overblijvende tanden passen. Deze procedure kan ook eisen dat een aantal bezoeken aan de tandarts.
  4. Zodra dit is volledig genezen en voltooid, zal uw mond worden hersteld naar zijn natuurlijke uitstraling met een complete set van sterke uitziende tanden.

Basisprocedures voor tandheelkundige implantaten. De laatste fase is bekend als de herstellende fase.
Basisprocedures voor tandheelkundige implantaten. De laatste fase is bekend als de herstellende fase.

Het ding over tandheelkundige implantaten die mensen gaat het meest is dat het erg duur. Kosten van tandheelkundige implantaten afhankelijk van het type implantaat gebruikt. De meest voorkomende en basistype implantaat gemaakt van titanium en lijkt de grootte van een nagel. Tegenwoordig hebben mini tandheelkundige implantaten zijn ontworpen om te verbeteren of verlenging van de steun die de andere implantaten kan bieden. Verdwijnen ook gehinderd die kunnen voorkomen met het gebruik van de reguliere implantaten.

Afgezien van het implantaat

Afgezien van het implantaat, moeten we ook tandheelkundige veneers te gebruiken om de tandheelkundige reparatie te voltooien. Tandheelkundige veneers zijn de prothesen gebruikt als een vervanging voor de ontbrekende tanden. Het is een cosmetische tandheelkundige procedure die valt onder de categorie van cosmetische tandheelkunde. Er zijn twee soorten van tandheelkundige veneers: composiet en porseleinen veneers. Mensen zeggen dat composiet is een veel redelijker fineer in plaats van de porselein-type.

Hieronder staan ​​een aantal nadelen van porselein in vergelijking met hars veneers.

Een ontbrekende tand betekent veel voor een persoon. Porseleinen veneers zijn gemaakt in een tandtechnisch laboratorium en vraagt ​​dagen finish.
Een ontbrekende tand betekent veel voor een persoon. Porseleinen veneers zijn gemaakt in een tandtechnisch laboratorium en vraagt ​​dagen finish.

  • Porseleinen veneers zijn gemaakt in een tandtechnisch laboratorium en vraagt ​​dagen finish. Het vereist twee of meer bezoeken aan de tandarts om het proces te voltooien. Resin daarentegen, vereist slechts een tandartsbezoek.
  • Porseleinen veneers zijn duurder. Porseleinen veneers vereisen meer tijd en middelen te fabriceren, dus het kost meer.
  • Porselein kan worden gerepareerd terwijl hars anderzijds, gerepareerd. Als een porseleinvernisje breekt, zal een nieuwe nodig.

Als gevolg van de kosten van tandheelkundige implantaten

Als gevolg van de kosten van tandheelkundige implantaten, vermeerderd met de bijkomende kosten van tandheelkundige veneers, hebben mensen de neiging om gewoon te leven met een ontbrekende tand in plaats van geld te besteden. Het goede nieuws is dat we nu tandheelkundige verzekering die betaalt voor onze tandheelkundige behoeften hebben. Het is nooit te laat om die perfecte glimlach hebben.