E2h

Wat is een Headrush

Ervaart u een plotselinge aanval van duizeligheid wanneer u opstaan ​​vanuit een zittende positie? Heeft de snelle golf gooi je uit je evenwicht? Voel je je gedesoriënteerd, zelfs maar voor een paar seconden?

Dat abrupte vleugje sensatie is medisch aangeduid als een Headrush

Dat abrupte vleugje sensatie is medisch aangeduid als een Headrush. Veel mensen hebben ervaren dat vertrouwde gevoel op een of ander moment. Dat betekent, dat een Headrush normaal. Helaas kan consistente of aanhoudende aanvallen duidelijk een medisch probleem.

Wat is een headrush. Wanneer is een headrush nog steeds beschouwd als normaal?
Wat is een headrush. Wanneer is een headrush nog steeds beschouwd als normaal?

Hier zijn de belangrijkste dingen die je moet weten over een Headrush:

Wanneer is een Headrush nog steeds beschouwd als normaal

Wanneer is een Headrush nog steeds beschouwd als normaal? Een Headrush kan echt invloed op je. Het is zeer desoriënterend. Het is nog normaal bij het passeren direct na enkele seconden. U kunt het gevoel alsof je op het punt te vallen. Dus, om dat tegen te gaan, houdt u iets op het spoor terug te winnen of onderhouden van uw saldo. Zoek een stoel of een tafel om op te leunen. Falling kunnen fysiek pijn doen. Anticipeer of bereid zijn dat u zich niet schaden wanneer u lijdt aan een Headrush.

Wat kan leiden tot een Headrush

Wat kan leiden tot een Headrush? Verschillende factoren kunnen bijdragen en leiden tot een Headrush. Twee van de meest voorkomende symptomen gepaard hetzij evenwichtsstoornis of plotselinge daling van de bloeddruk.

Idealiter zou je lichaam altijd perfect in balans

Idealiter zou je lichaam altijd perfect in balans. Echter, wanneer je lichaam plotseling is uit de pas lopen, kan uw binnenoor niet goed functioneren. Daardoor neurotransmitters beginnen te sputteren. Ze kunnen proberen om de onbalans te corrigeren. De onverwachte aanvallen van neurotransmitters markeren een Headrush. In sommige gevallen kan uw Headrush gepaard gaan met braken en misselijkheid. U kunt last ook een soort van verplaatsing of spinnen of wazig zien.

Ondertussen kan uw bloeddruk ook leiden tot een Headrush

Dat abrupte vleugje sensatie is medisch aangeduid als een headrush. Wat kan leiden tot een headrush?
Dat abrupte vleugje sensatie is medisch aangeduid als een headrush. Wat kan leiden tot een headrush?

Ondertussen kan uw bloeddruk ook leiden tot een Headrush. Je hebt misschien gehoord van de aandoening bij het bloed begint te bundelen in uw ledematen als je eenmaal zittende of immobiel voor een lange tijd. Wanneer u probeert op te staan, kan het uw bloed even de tijd om je hersenen te bereiken. De vertraging veroorzaakt duizeligheid, vlekkerige visie, of een gevoel van licht in het hoofd. Bij ouderen is dit een vrij veel voorkomende aandoening. Het wordt treffend noemde als orthostatische hypotensie.

Wat heb ik nodig om te overwegen wanneer mijn Headrush blijft zowel in duur en frequentie? Als uw aanvallen van duizeligheid blijven voor een langere periode, die niet langer gewoon. Raadpleeg een arts. U kunt lijden aan een aandoening. Het heet orthostatische intolerantie. Het is een van de vele aandoeningen geassocieerd met het autonome zenuwstelsel. Uw reis naar uw arts kan ook onthullen een heleboel dingen. Sommige onderzoeken geven aan dat een Headrush wordt veroorzaakt door drugsgebruik.

Als u momenteel lijdt aan een Headrush, wees maar niet bang

Als u op dit moment last heeft van een Headrush, wees maar niet bang. Er zijn een aantal behandelingen voor u beschikbaar. Uw uiteenlopende keuzes omvatten het nemen van medicatie, ondergaat fysiotherapie, na dieetadvies, en het verhogen van oefening routine. Een Headrush kan ook genetisch worden gekoppeld. Als dat het geval is, kan uw plotselinge duizeligheid niet geheel te voorkomen. Echter, de ernst van uw duizelig aanvallen vrij worden verminderd door medicatie of een passende behandelplan.