E2h

Tips om energie blokkades in je trainingsschema te gebruiken

Uit te werken voor het uithoudingsvermogen en spierontwikkeling

Uit te werken voor het uithoudingsvermogen en spierontwikkeling? Dan dumbbells zijn zeker het beste antwoord voor. Echter, de noodzaak voor verschillende gewichten, kan een set vermogen dumbbell zeer ruimte en geld. Dankzij de introductie van Power Blocks. Dit probleem wordt geëlimineerd zonder dat de efficiëntie van de uitrusting.

Hoewel niet iedereen weet over de verdeling van deze oefening apparatuur set, Power Blocks zijn goed investeringen in een lage kosten en compacte manier. Dit maakt het ideaal voor een mensenleven oefening routine, altijd en overal. Hier zijn enkele nuttige tips over hoe je machtsblokken in uw oefening routine te gebruiken.

  • In termen van gebruik het apparaat dumbbell is zeer vergelijkbaar met de gebruikelijke gewichten. U kunt een van de macht rekken en doe uw gebruikelijke training tillen routine ofwel staand, zittend of liggend in een bank. Aangezien dit niet elektrische apparatuur, het is fijn om meer tijd besteden oefenen en te oefenen met het.
  • Als u hebt ervaren training in een sportschool met het gebruik van dumbbells, kunt u nog steeds de praktijk deze activiteit met het gebruik van Power Blocks. Dit zal zeker brengen dezelfde resultaten als die van uw elite sportschool training voor.
  • U kunt nog steeds gebruik maken van deze macht gewichten in het programma van andere elite niet-elektrische trainer zoals overhead persen, borst persen, bicep krullen, lunges, squats, one-arm rijen, en nog veel meer activiteiten.
  • Als je een beginner bent, kunt u beginnen met het opheffen van de 50-pond vermogen gewichten, verhogen tot 90 pond, en dan krijgen zo veel als 130 pond. Het goede ding over deze macht gewichten is dat alle gewichten zijn in een compact apparaat. Er zijn geen aparte sets voor elke gewichtsklasse. U hoeft slechts een metalen pin voor je gewenste gewicht en daar ga je voor de apparatuur set die u wilt tillen.
  • U kunt controleren tv-programma's en advertenties van Power Blocks. Vaker wel dan niet, presenteren ze effectieve manieren over hoe u kunt elke set afhankelijk van uw doelstellingen te gebruiken. Het goede ding over tv-video's is dat je in staat bent om het juiste gebruik van de apparatuur te visualiseren.
  • U kunt cd's met de nadruk op het gebruik van de macht gewichten. U kunt kiezen voor een veel beweging activiteiten van hen waarin u kunt gebruik maken van de gewichten te maken in uw macht racks.

Met de kracht veroorzaakt door machtsblokken sets

Tips om energie blokkades in je trainingsschema te gebruiken. In termen van gebruik het apparaat dumbbell is zeer vergelijkbaar met de gebruikelijke gewichten.
Tips om energie blokkades in je trainingsschema te gebruiken. In termen van gebruik het apparaat dumbbell is zeer vergelijkbaar met de gebruikelijke gewichten.

Met de kracht veroorzaakt door Power Blocks zet, zal je zeker het bereiken van uw dagelijkse lichaamsbeweging doelstellingen. Ze besparen een groot deel van uw ruimte voor opslag en maakt het handig voor u om ze overal om u te gaan. Inderdaad, wanneer u deze apparatuur een deel van uw oefening routine, het is nooit ver dat je zal bereiken wat je wilt krijgen. Zorg ervoor dat de apparatuur wordt gebruikt op de juiste manier.