E2h

Start de training programma's met springtouwen - workout tips

Krijg in vorm met deze cardio routines

Hoewel het misschien doen denken aan je jeugd, kan een eenvoudige springtouw een zeer nuttig fitness-hulpmiddel om u te helpen gewicht te verliezen of in vorm te krijgen. Het is heel eenvoudig om te leren hoe je een springtouw oefening programma te starten omdat het gaat om een ​​minimale uitrusting (het springtouw is alles wat je nodig hebt). En in slechts 10 minuten, kunt u overal branden 100 tot 160 calorieën met deze betaalbare stuk van fitnessapparatuur. Een ander voordeel is dat het gemakkelijk te reizen.

Tijdens het sporten, moet je alleen met een bepaalde beweging blijven gedurende 1-2 minuten om de voordelen uit te halen. Het wijzigen van uw stijl en uw springtouw workout dingen interessant te houden, evenals daag je geest en lichaam. Dus als je eenmaal een goede greep op uw balans, probeer dan de volgende stappen om uw training uitdagend. De beste manier om een ​​nieuwe stap te proberen zonder het touw eerst. Zodra u een greep van de bewegingen, pak je touw en probeer het eens.

Start de training programma's met springtouwen - workout tips. Touwtje springen oefeningen.
Start de training programma's met springtouwen - workout tips. Touwtje springen oefeningen.

Touwtje springen oefeningen
Hier zijn zes oefeningen tips en manieren om touw springen om uw workout routine variëren:

  • Figuur Acht: Dit is een leuke oefening. Sta rechtop met de voeten op schouderbreedte uit elkaar, grijpen de springtouw hendels met beide handen in de voorkant van het lichaam. Trace een zijwaarts cijfer acht zich van de rechter schouder naar linker heup, vervolgens linksaf naar de rechterschouder heup. Verplaats je je gewicht van het recht op linker voet terwijl je je armen over je lichaam.
  • Side Swing: Houd de handgrepen samen in enerzijds het touw en slinger naar links en naar rechts springen.
  • Stap Touch: Holding handgrepen samen, het touw zwaaien naar links en twee keer in een cirkelvormige beweging te zetten en stap naar links en tik tenen door met de linker hiel. Herhaal aan de rechterkant.
  • Front-Back: Ga met de voeten bij elkaar, bewegen 6 inch naar voren over het touw. Op de volgende beurt, spring terug 6 centimeter. Ga door afwisselend, springen een keer per beurt.
  • Slalom: Sprong over het touw 6 centimeter naar rechts, de landing op beide voeten. Op de volgende beurt, springen 6 inch naar links. Bij elkaar te houden uw voeten en ga zo afwisselend, springen een keer per beurt.
  • Jumping Jack: Spring over het touw en land met voeten breder dan heupbreedte. Op uw volgende sprong, land met voeten bij elkaar. Herhaal dit voor een optimale springtouw fitness.

Het kiezen van een springtouw

Als het aankomt op het kiezen van een springtouw, een model dat een kunststof touw heeft is meestal het beste. Dit komt omdat doek touwen te dun en lederen touwen te lang duren om te breken inch Een andere optie voor de consument beschikbaar is springen touwen gewogen. Dit zijn een geweldige manier om te helpen bouwen kracht terwijl het verhogen van de effectiviteit van uw cardio workout. Echter, als je niet hebt gebruikt een springtouw in een tijdje, of ooit, zou ik adviseren te beginnen met een basis plastic springtouw en je omhoog te werken aan het gewogen is.

Krijg in vorm met deze cardio routines. Figuur acht: dit is een leuke oefening.
Krijg in vorm met deze cardio routines. Figuur acht: dit is een leuke oefening.

Een ander belangrijk ding om in gedachten te houden is dat ze niet zijn one-size-fits-all. Om ervoor te zorgen krijg je de voordelen van deze oefening, zorg ervoor dat het touw die u koopt geschikt is voor uw lengte. Om dit te doen moet u de springtouw ontvouwen. Dan, met een voet, staan ​​op het midden van het touw en trek het touw recht omhoog langs de zijkant van je lichaam. Als de handgrepen reiken naar je oksel dan is dit touw is de perfecte maat voor u.

Er zijn een paar andere dingen om te onthouden als je leert hoe je touw springen, en veel te gelden voor andere cardio-oefeningen.

Opwarmen

Je moet beginnen uw routine met een eenvoudige warming-up oefening. Dit zal je hartslag omhoog en bereidt je voor op en neer springen en balanceren. Een van die warming-up routine zou moeten doen springen aansluitingen voor een minuut of twee. Een andere warming-up, dat is effectief, maar meer zacht voor de gewrichten is om gewoon stap over het touw als je swing het rond, waardoor je lichaam de kans om te wennen aan de beweging. Als een minuut gaat beginnen langzaam te versnellen, uiteindelijk naar het punt dat je als het touw gaat springen.

Maakt niet uit hoe goed je bent in je andere cardio workouts, kan het moeilijk zijn om touwtje springen te houden gedurende 30 minuten, dus langzaam werken aan. Behandel deze net als iedere andere cardio-oefening door te beginnen langzaam uit en werken tot volle snelheid binnen de eerste vijf minuten van de training. U zult ook moeten beginnen langzaam af te koelen voor de laatste vijf minuten van de training.

Touwtje springen voorbereidingen

Bij het kiezen van dit als een oefening programma dat u nodig hebt om de veiligheid van uw lichaam te garanderen. Springen op en neer kan zetten een hoop stress op de gewrichten. Dat is waarom het zo belangrijk is om te dragen de juiste training kleding voor een springtouw workout. Draag comfortabele kleding die weg zal lont zweet en ondersteunende cross-trainers, tennis of basketbal schoenen. Hardloopschoenen hebben niet genoeg steun in de bal van de voet voor hen om te worden gebruikt tijdens het touwtje springen.

De training oppervlak dat u touw springen is belangrijk. Vloeren die een beetje te geven, zoals vloerbedekking of houten bedekte oppervlakken, zijn het beste voor touwtje springen. Vermijd die gemaakt van beton. Vloeren gelegd op beton en andere harde oppervlakken, zoals tegels kan gemakkelijk leiden tot shin splints en andere ernstige onderlichaam verwondingen. Als u niet in staat om een ​​vloerbedekking of een houten ondergrond te gebruiken, plaatst u een oefening mat op de grond en spring op dat.

Touwtje springen vergt wel vaardigheid en coördinatie, dus niet gefrustreerd met uw training. Met de praktijk, zal uw vaardigheden snel te verbeteren, samen met je cardio conditie. Net als elke andere oefening programma, zorg ervoor dat op te rekken aan het eind van de training ook.