E2h

Manieren om over te geven: Hoe braken

Krijg tips over het opwekken van braken

Als u ingeslikt iets wat je niet moeten of moeten braken na een avond van te veel alcohol, is het mogelijk om het braken opwekken. Als u Upchuck en snel, volgt u deze stappen om uw lichaam van iets schadelijks te ontdoen.

Deze tips voor u zullen helpen om jezelf overgeven.

  1. Bel Vergiftigingen. Voordat u begint met het opwekken van braken zorg ervoor dat het de beste manier van handelen. Als u last heeft gehad van teveel alcohol dan braken kan uw beste weddenschap. Als u ingeslikt een andere stof die kunnen worden gif, dan is uw eerste stap moet zijn om Vergiftigingen bellen. Sommige giftige stoffen veroorzaken meer schade op de weg omhoog door je slokdarm dan ze veroorzaken als ze worden ingeslikt. Poison Control 1-800-222-1222.
  2. Identificatie van de stof. Als je weet wat je ingeslikt, laat Vergiftigingen weten wat het was. Vergiften zoals antivries, rattengif en huishoudelijke schoonmaakmiddelen worden vaak per ongeluk ingeslikt door kinderen en huisdieren. Weten wat de stof is zal helpen poison control vast te stellen of u moet braken op te wekken of niet. Als Vergiftigingen geeft u toestemming om het te doen, of je weet dat het was gewoon alcohol drinken en volg de overige stappen.
  3. Slik een braakmiddel. Emetica zijn stoffen die braken op te wekken. De meest voorkomende van deze is ipecac. Volg de instructies om de ipecac mengen met water en vervolgens het mengsel opdrinken. Zorg ervoor dat u alle instructies en waarschuwingen te volgen.
  4. Als u niet beschikt over een braakmiddel, probeer dan de je vinger in je keel steekt methode. Zoek de spier aan de achterkant van je keel die bungelt naar beneden. Druk lichtjes op uw vinger tegen deze spier. Niet jab of porren deze spier als het is gevoelig en kan beschadigd raken. In plaats daarvan moet je gewoon lichtjes aanraken met een kleine beweging tegen de spier. Zodra je voelt beklemd gevoel in de keel, verwijder uw vinger.
  5. Sta op en buig over in de taille. Dit buigen beschermt uw longen van een braaksel te betreden terwijl je lichaam. Indien mogelijk braaksel in een toilet op de rommel te verminderen. Als u niet in de buurt van een toilet, probeer dan een prullenbak houder of buiten op het gras waar u een slang gebruiken om de rommel te verwijderen.
  6. Na overgeven, kan slok koud water. Braken veroorzaken schade aan uw slokdarm dus je moet alleen doen als het echt nodig is. Zodra u klaar bent, ga rechtop staan ​​en genieten van koud water. De vloeistof zal verzachten je keel en slokdarm en bijdragen tot het verminderen van de kans op uitdroging.

Manieren om over te geven: hoe braken. Identificatie van de stof.
Manieren om over te geven: hoe braken. Identificatie van de stof.

Nu je weet hoe je jezelf overgeven. Het is mogelijk om braken op te wekken met een paar eenvoudige stappen. Je moet alleen proberen als dat echt nodig om iets schadelijk is snel te verwijderen uit uw lichaam. Nogmaals, acht een advies van het Nationaal Vergiftigingen met betrekking tot gevaarlijke stoffen voor het opwekken van braken.