E2h

Hoe zich te ontdoen van een slechte hoofdpijn te krijgen zonder pillen

Het dagelijkse leven kan stressvol zijn

Het dagelijkse leven kan stressvol zijn, kan het veranderen van seizoenen brengen u een slechte hoofdpijn. U kunt altijd bereiken voor een stel pillen in je medicijnkastje, maar soms te veel kan ook schadelijk zijn voor uw gezondheid. Er zijn andere manieren om zich te ontdoen van een slechte hoofdpijn. Zie de tips hieronder en ga pillen gratis.

Hoe zich te ontdoen van een slechte hoofdpijn te krijgen zonder pillen. Hier krijg je een adem van verse lucht.
Hoe zich te ontdoen van een slechte hoofdpijn te krijgen zonder pillen. Hier krijg je een adem van verse lucht.

  1. Hier krijg je een adem van verse lucht. Het soms benauwd en muffe lucht kan ertoe leiden dat u een hoofdpijn te ontwikkelen. Open de ramen, laat de lucht in en neem een ​​paar minuten om te stoppen met wat je doet.
  2. Zet wat ontspannende muziek. U kunt luisteren naar jazz of chill glad te strijken muziek. Er zijn een aantal goede nummers die je kunt kiezen. Probeer dan het Cafe Del Mar serie waan je ontspannen op een plek waar je altijd al wilde bezoeken terwijl u luistert naar het.
  3. Een massage kan je goed doen. Houd uw tempels en massage in een cirkelvormige beweging. Dit zal helpen in het circulerende bloed om uw aderen en het gemak van de spanning waardoor voor u van uw hoofdpijn. Als u weet dat een goede masseuse krijgen dan een full body massage.
  4. U kunt pak een handdoek met heet water en zet het op je nek. De warmte kan zorgen dat u zich ontspannen. Als alternatief kunt u gebruik maken van koud water en breng het op je gezicht, laat het nog een paar seconden daarna hetzelfde doen op je nek.
  5. Drink wat citroen thee. Thee kalmeert het lichaam en kalmeert de geest. Maak er een gewoonte van om een ​​of twee kopjes per dag te drinken. Je krijgt meer voordelen voor de gezondheid dan koffie plus het kan dat hoofdpijn verdwijnen.
  6. Een ander kruid je nooit gedacht zou kunnen verlichten hoofdpijn is rozemarijn. Gebruik een wastafel en krijg een paar bonkte bladeren van rozemarijn met ongeveer vijf kopjes warm water. Laat het stoom en adem zo veel als je kunt. Het is gewaarborgd om uw hoofdpijn te verminderen of verdwijnen volledig te maken.
  7. Doe wat stretching of yoga oefeningen. Als de hoofdpijn is echt slecht en je voelt je niet kunt proberen te ademen in je adem tellen een tot vijf oefenen en uitademen herhaal het proces.
  8. Probeer alternatieve vormen van geneeskunde zoals acupunctuur. Veel mensen getuigen van de wonderen van deze oude Chinese aanpak van geneeskunde. Het kan komen een beetje prijzig, maar dit is iets wat je moet proberen. De hele procedure ziet er eng op het eerste gezicht, maar zodra je het probeert, zul je terugkomen voor meer.
  9. Ga maar slapen. Het grootste deel van de tijd dat uw lichaam wil je gewoon rusten. Slaap in een plaats waar er geen harde geluiden te storen Je hebt een glas warme melk om je beter te slapen. Ga nog wat paar uur dicht oog en wakker met een helder hoofd.

Wees niet afhankelijk van pillen als je kunt proberen andere methoden eerst. Soms is de natuurlijke manier kan u helpen meer dan je denkt.