E2h

Hoe zich te ontdoen van een schimmelinfectie te krijgen met azijn alleen

Gist wordt gewoonlijk in kleine hoeveelheden op het lichaam van een mens, maar er zijn gevallen waarin bloeit en veroorzaakt een infectie. Als dat zo is, ongemakkelijke symptomen zijn ervaren, zoals cottage cheese-achtige afscheiding, branden en pijn, jeuk en pijn bij het plassen en geslachtsgemeenschap. Een schimmelinfectie kan worden behandeld met behulp van azijn, want het doodt de gist en maakt het moeilijk voor het om te groeien terug. Hier is hoe azijn te gebruiken om zich te ontdoen van een schimmelinfectie.

  1. Geniet van het getroffen gebied. Was het getroffen gebied met zeep en warm water. Daarna giet de azijn op en laat het vijf minuten staan. Als u wilt, vullen een bad met azijn en laat het getroffen gebied in de azijn laten weken voor een tijdje.
  2. Gebruik als een douche. Hier krijg je een douchen apparaat. Combineer gelijke delen witte azijn en schoon warm water in het apparaat. Schudden zodat de oplossing goed verdeeld. Als u wilt, voeg water toe tot de oplossing te verdunnen om het minder zuur en meer draaglijk.
  3. Pat met katoenen ballen. Verzamel schoon katoen ballen en plaats in een schone container. Giet witte azijn over hen totdat ze zijn doorweekt. Dan, dep het getroffen gebied met de azijn gedrenkte watjes. Gooi de katoenen ballen om te voorkomen dat de verspreiding van de gist.
  4. Veeg het getroffen gebied met azijn. Dompel een schone doek of een handdoek met azijn. Plaats de vochtige doek over het getroffen gebied, en laat het verblijf voor een paar minuten. Gebruik de doek of handdoek met andere delen van je lichaam die worden niet beïnvloed door de gist. Houd het uit de buurt van andere mensen om te voorkomen dat het krijgen van besmet ook.
  5. Gorgelen. Spoel uw mond met witte azijn. Laat het in je mond blijven zo lang als je kunt. Zich te onthouden van het gebruik van anti-bacteriële mondwater. Bacteriën gevechten uit gist, dus het doden van hen af ​​betekent dat de gist kan gedijen meer.
  6. Geniet van besmette voorwerpen. Kleding en andere items kunnen worden verontreinigd met gist. Dood ze af door het weken ze in een bad van onverdunde witte azijn voor een uur. Ontmoedigen andere mensen uit het aanraken of het hanteren van deze items terwijl ze nog in de kuip.
  7. Laat het getroffen gebied te drogen. Na het behandelen van de getroffen gebieden of items met azijn, niet afspoelen met water om de azijn van de desinfecterende werking te verlengen. Draag comfortabele kleding en laat aangetaste delen van uw lichaam uit te drogen.
  8. Herhaal de azijn behandeling. Een schimmelinfectie is niet genezen door een azijn behandeling alleen. Herhalen zolang als nodig. Als de infectie niet verbetert of verslechtert na enkele azijn behandelingen, overwegen om naar de dokter te vragen om alternatieve oplossingen kunt u veilig.
  9. Gebruik nooit de azijn. Niet opnieuw de azijn die u hebt gegoten op gist besmette gebieden en items. De azijn u eerder hebt gebruikt kan bevatten gist residuen die kan zich uitbreiden naar andere mensen, voorwerpen en delen van je lichaam.

Een schimmelinfectie is zeer oncomfortabel

Hoe zich te ontdoen van een schimmelinfectie te krijgen met azijn alleen. Geniet van het getroffen gebied.
Hoe zich te ontdoen van een schimmelinfectie te krijgen met azijn alleen. Geniet van het getroffen gebied.

Een schimmelinfectie is zeer oncomfortabel, maar zeer genezen. Gebruik azijn als een veilige en natuurlijke remedie om zich te ontdoen van uw gist infectie. Let op de effecten van uw azijn behandelingen om te bepalen of ze effectief op hun eigen, of dat u andere maatregelen om de snelheid van uw herstel.