E2h

Hoe zich te ontdoen van een migraine - of sinus hoofdpijn

Een migraine is een bonzende hoofdpijn die wordt gevoeld aan een of beide zijden van het hoofd. Een sinus hoofdpijn wordt gevoeld als gevoeligheid of druk in de sinussen, die zich in de buurt van de ogen en wangen. Het is handig om te weten wat voor soort hoofdpijn u ondervindt om te weten hoe zich te ontdoen van het. Zodra u hebt bepaald of u een migraine of een sinus hoofdpijn, verder met de volgende stappen het ervaren.

  1. Zie de dokter. De onderliggende gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken uw hoofdpijn. Ga naar de kliniek te krijgen een check-up die de arts kan de oorzaak van uw pijn vast te stellen. Hij kan de behandeling van uw hoofdpijn na de beoordeling van uw gezondheidstoestand en het uitvoeren van een aantal tests. Hij kan voorschrijven dat u sommige medicijnen.
  2. Neem over-the-counter pijnstillers. Pijnstillers verminderen van de pijn van een migraine of sinus hoofdpijn. Hoewel deze medicijnen kunnen worden gekocht zonder voorschrift, zorg ervoor dat het nemen van hen veilig is voor uw gezondheid. Het is nog steeds het beste als u uw arts te raadplegen voordat u een soort drug. Als u gezondheidsproblemen, zoals hoge bloeddruk, hart complicaties en andere aandoeningen, neem geen medicijnen, tenzij goedgekeurd door de arts.
  3. Breng actuele menthol naar de getroffen gebieden. Een verkoelende crème of gel verlicht sinus hoofdpijn pijn en kan vernauwen verwijde bloedvaten die migraine veroorzaken. Met behulp van ijs packs of het toepassen van een vochtige doek om je ogen net zo goed te werken.
  4. Get rust. Stress is een belangrijke factor die bijdraagt ​​aan migraine en hoofdpijnen. Wanneer benadrukt, vinden tijd om te ontspannen. Leer ontspanning methoden, zoals diepe ademhalingsoefeningen en meditatie. Zorg voor voldoende goede slaap in de uren die in overeenstemming zijn met uw natuurlijke lichaam ritme.
  5. Blijf uit de buurt van irriterende stoffen. Vermijd dingen die hoofdpijn, zoals geuren, fel licht, harde geluiden en dergelijke veroorzaken. Wanneer u een migraine hebben, verblijf in een schemerige en rustige kamer. Gebruik een zakdoek of masker af te weren onaangename geuren en sterke geuren. Gebruik bril en oordopjes te lichten en lawaai te blokkeren. Blijf uit de buurt van de voedingsmiddelen en stoffen die kunnen leiden tot migraine, zoals cafeïne, alcohol, roken, bepaalde medicijnen, conserven, van vlees, oude kaas, mononatriumglutamaat, en ga zo maar door.
  6. Neem decongestiva. Deze duidelijke up verstopte holten die een sinus hoofdpijn veroorzaken. Voordat u ze gebruikt, kennen de mogelijke bijwerkingen en of het veilig is voor u om te gebruiken de drug.
  7. Gebruik neussprays. Een sinus hoofdpijn wordt veroorzaakt door ontstoken sinussen en slijm opbouw in de neus. Een neusspray helpt verzachten de geïrriteerde sinussen en los te komen kleverig slijm. Echter, deze geneesmiddelen alleen gebruikt gedurende drie dagen. Meer dan dat, de ontsteking erger wordt.
  8. Neem antibiotica of antivirale middelen. Antibiotica doden bacteriën, terwijl antivirale middelen te vernietigen virussen. Deze elimineren van de bacteriën die er de oorzaak van uw sinus-infectie. Let op dat er een aantal antibiotica of antivirale middelen die schadelijk zijn voor ongeboren kinderen. Als u zwanger bent, raadpleeg dan uw gynaecoloog voordat u medicatie.
  9. Get operatie. In sommige gevallen is een operatie noodzakelijk om zich te ontdoen van migraine of sinus hoofdpijn. Bespreek met uw arts of chirurg met betrekking tot deze, en vragen of er alternatieve behandelingen voor u.

Elk middel heeft zijn voor-en nadelen te

Hoe zich te ontdoen van een migraine - of sinus hoofdpijn. Neem over-the-counter pijnstillers.
Hoe zich te ontdoen van een migraine - of sinus hoofdpijn. Neem over-the-counter pijnstillers.

Elk middel heeft zijn voor-en nadelen aan. Alles weten wat je kunt over een rechtsmiddel je te nemen. Besteed aandacht aan de effecten ervan op uw hoofdpijn en uw algemene gezondheid, en kennis te nemen van wat voor u werkt en wat niet.