E2h

Hoe zich te ontdoen van constipatie: behandeling van constipatie

Neem constipatie reliëf met deze tips

Vaak zijn het de eenvoudige dingen in het leven die het verschil tussen een geweldige dag en een niet-zo-groot te maken. Het onvermogen om een ​​goede stoelgang kan leiden tot niet alleen frustratie, maar ook een aanzienlijke ongemakken en lusteloosheid.

Hoe zich te ontdoen van constipatie: behandeling van constipatie. Krijg wat meer te bewegen.
Hoe zich te ontdoen van constipatie: behandeling van constipatie. Krijg wat meer te bewegen.

Hoe kun je zien of je echt van constipatie? Het is waar dat uw darmen patronen zijn verschillend van iemand anders. Iedereen darm marcheert op het ritme van een andere drummer. Je zou normaal gesproken kak een keer per dag, terwijl iemand anders de typische patroon is drie keer per dag. Uw buurman? Misschien drie of vier keer per week, hooguit. En als jullie allemaal hebben consistente, vaste ontlasting die niet moeilijk te passeren, zijn geen van jullie verstopt. Alleen jij weet dat de normale frequentie van uw stoelgang.

Neem constipatie reliëf met deze tips. Als u de behoefte voelen om kak, wacht niet op een later tijdstip.
Neem constipatie reliëf met deze tips. Als u de behoefte voelen om kak, wacht niet op een later tijdstip.

Maar poepen mag geen constant probleem voor je. Als je merkt dat je moeite om ontlasting passeren, het gevoel alsof je gebukt door de noodzaak om te poepen, of met minder dan drie compacte, moeilijke stoelgang in een week, bent u waarschijnlijk verstopt en moet om hulp te zoeken. Hier zijn enkele manieren om constipatie te verlichten.

 1. Drink meer water. Uitdroging is een van de meest voorkomende oorzaken van constipatie. Als je verstopt, drinken meer water en minder vloeistoffen die uiteindelijk uitdrogen je - zoals alcohol, koffie en thee. Dit kan zorgen voor een grote opluchting.
 2. Eet meer vezels. Dit is een van de beste remedies. Als je drinkt meer water, voeg een grotere hoeveelheid vezels aan uw dieet. Een gebrek aan vezels kan zeker problemen veroorzaken, en velen van ons eten niet genoeg van krijgen. Echter, zorg ervoor dat je het verhogen van uw inname van water als je het verhogen vezelconsumptie. Hoewel het is een geweldige behandeling voor obstipatie, het eten van meer vezels, terwijl uitgedroogd kan verergeren het probleem.
 3. Krijg wat meer te bewegen. Regelmatige lichaamsbeweging is een onderdeel van de preventieve beeld ook. In combinatie met een verhoogde inname van water en vezels verbruik, kan de oefening helpen te leren hoe zich te ontdoen van constipatie en voorkomen dat deze terugkeert.
 4. Als u de behoefte voelen om kak, wacht niet op een later tijdstip. Sommige mensen houden niet van kak op het werk. (In feite, niemand houdt om dat te doen!) Maar hoe langer je wacht om naar het toilet, hoe meer vocht verlaat de ontlasting in je lichaam, waardoor het steeds uitgedroogd en moeilijker te passeren. Het is veel beter om je bescheidenheid slikken dan om constipatie te worden.
 5. Plan een bezoek aan de dokter. Het kan nodig zijn om medische behandeling te krijgen. Als deze aanpassingen aan uw dieet en levensstijl niet verlichten van het probleem, of maak slechts een klein effect, dan een afspraak met uw arts voor een volledige evaluatie. Vraag hem hoe zich te ontdoen van constipatie. Een arts kan bepalen of voorgeschreven medicatie te wijten is, of dat er een fysiologische of onderliggende medische aandoening die verantwoordelijk is.
  • Medicijnen. Antidepressiva, geneesmiddelen voor de ziekte van Parkinson, en sommige bloeddruk medicijnen kan constipatie bij de gebruiker. Maar zelfs overmatig gebruik van laxeermiddelen, contra-intuïtief, kan leiden tot problemen.
  • Onderliggende aandoeningen. De meeste van de tijd, kan een persoon te verlichten constipatie door het maken van deze eenvoudige voeding en levensstijl aanpassingen zoals hierboven beschreven. Maar af en toe een onderliggende medische aandoening verantwoordelijk is. Afvalstoffen beweegt door onze darmen en uit onze rectum door een proces van spiersamentrekkingen die we zelden van bewust (en gelukkig zo). Maar soms zijn deze spieren niet gedragen op de manier waarop ze moeten, als u last heeft van wat wordt genoemd bekkenstatica, je spiercontracties zijn niet goed in sync, waardoor constipatie.
  • Impactie. Als je zijn pijnlijk verstopt voor een langere periode van tijd, is het mogelijk dat u een impactie van de ontlasting, dat is te moeilijk voor u om te gaan op uw eigen ontwikkeld. In deze gevallen, het is heel dringend noodzakelijk dat u medische hulp aan de impactie te verwijderen te zoeken.

Nu je weet hoe je de behandeling van constipatie. Het is een veel voorkomend probleem, en meestal een binnen ons vermogen om te verlichten en te voorkomen dat door het veranderen van onze voeding en levensstijl. Slechts zeer zelden heeft obstipatie wijzen op een meer ernstige medische zorg, zoals kanker. Probeer de eenvoudige oplossingen de eerste, als je geen verlichting, een afspraak met een arts.