E2h

Hoe zich te ontdoen van candida

Zo veel dat we verafschuwen hen, gist infecties komen vaak voor infecties bij vrouwen. Bepaalde micro-organismen die gewoonlijk aanwezig zijn in ons lichaam begint te ongecontroleerd vermenigvuldigen, aangewakkerd door een aantal triggers. Ook bekend als candida, een schimmelinfectie is een zeer onaangename ervaring voor vrouwen. Als je probeert om zich te ontdoen van candida, voert u de onderstaande stappen.

Stap 1

Probeer een vaginale crème. Uw lokale drogisterij zal waarschijnlijk een grote selectie van vaginale crèmes speciaal bedoeld ter bestrijding van candida (of schimmelinfecties) hebben. Sommige vrouwen reageren verschillend op deze crèmes, dus zorg ervoor dat u een merk dat is rustgevend en niet irriterend. Deze crèmes komen meestal samen met vaginale zetpillen die beginnen vechten candida meteen. Zij hebben verschillende behandelingsperioden variërend van 1 dag tot een week. Bedenk wel dat een vaginale crème die u helpt om zich te ontdoen van candida te krijgen in slechts 1 dag zal een zeer sterke dosis van de medicatie in hebben. Voor veel vrouwen, dit zorgt ervoor dat te veel fysiek ongemak als de medicatie aan het werk gaat. De meerderheid kiest voor een 3 of 5-daagse behandelperiode, waar de lagere doses medicijnen dagelijks worden vrijgegeven om te ontdoen van candida. Nogmaals, zul je snel ontdekken welke behandeling periode die u het meest comfortabel met.

Stap 2

Hoe zich te ontdoen van candida. Probeer een vaginale crème.
Hoe zich te ontdoen van candida. Probeer een vaginale crème.

Draag losse kleding. Strak ondergoed is het beperken en veroorzaakt een ophoping van bacteriën in de vagina. Dit veroorzaakt vaak candida, omdat je vagina niet in staat is om te ademen. Om zich te ontdoen van candida, moet u ervoor zorgen dat uw kleding niet beperkend is op geen enkele manier. Draag losse niet-synthetisch ondergoed en vloeiende broek. Deze zullen je vagina de beste kans om te ademen en terug te keren naar de normale bacteriële niveaus mogelijk te maken.

Stap 3

Schoon en droog blijven. Om zich te ontdoen van candida, kan u te helpen uw lichaam door niet toe te staan ​​verdere schimmelgroei. Houd uw vaginale gebied schoon en droog. Een bad zal meestal kalmeren het ongemak van candida, terwijl ook het werken om u te reinigen.

Stap 4

Blijf uit de buurt van chemicaliën. Om zich te ontdoen van candida, moet u voorkomen dat u zichzelf blootstelt aan geen bijtende kleurstoffen, parfums, zeep of chemicaliën. Vermijd wasverzachters en bleekmiddelen op je ondergoed voor nu, en probeer een zacht reinigingsmiddel op uw ondergoed te gebruiken totdat je bent genezen. Als goed, niet invoegen tampons of douches als deze zijn ook vreemde stoffen. Deze zullen irriteren je vagina en trekken uit het genezingsproces.


Schoon en droog blijven. Blijf uit de buurt van chemicaliën.
Schoon en droog blijven. Blijf uit de buurt van chemicaliën.

Wanneer je probeert om zich te ontdoen van candida, moet je om jezelf droog en schoon. Alles wat een vreemde stof gaat je vagina verder irriteren. Dus houdt vast aan natuurlijke, zachte producten. Het zal waarschijnlijk een week voor u om terug te gaan naar je oude zelf, maar als je worstelt om zich te ontdoen van candida te krijgen voor langer, raadpleeg dan uw arts.