E2h

Hoe wordt zijdelings stukken te doen in hatha yoga

Hatha yoga

Hatha yoga, of de standaard yoga die wij kennen, begon in de jaren 1400. Dit is de 'oorspronkelijke' vorm van yoga waar de andere vormen van yoga vandaan komt. Hatha vertaalt naar zon en maan. De posities van de Hatha yoga werkzaamheden aan tegenoverliggende einden van het systeem, waardoor de naam. Dit type yoga is voor het balanceren van het lichaam en de geest door middel van ademhalingstechnieken en verschillende houdingen en poses. Als je wilt leren hoe je zijwaarts afstanden in de Hatha yoga doen, zijn er een aantal eenvoudige stappen die u kunt volgen.
Hier zijn de stappen die u kunt volgen als je wilt leren hoe je zijwaarts stretch doen in Hatha yoga:

Hoe wordt zijdelings stukken te doen in hatha yoga. Standing kant stretch.
Hoe wordt zijdelings stukken te doen in hatha yoga. Standing kant stretch.

Warming-up. Doe wat warming-up oefeningen voordat je doet elke positie of houding in yoga. Doe de basis ademhalingsoefeningen om je lichaam opgewarmd en klaar voor de houdingen. U doet veel rekken dus het is aan te raden om je lichaam te strekken van tevoren door het bereiken van je tenen en buigen je rug.

Standing kant stretch. De staande kant deel van de Hatha yoga verbetert je houding en verbetert de flexibiliteit op verschillende delen van het lichaam, zoals de rug, buik en armen. Je longen zullen ook in staat om meer zuurstof te krijgen als je de juiste houding.

  • Begin met je voeten dicht bij elkaar. Sta rechtop en ontspan je armen naast je. Het zal nuttig zijn als u deze pose frontman van de spiegel, zodat je kunt zien of je het doet op de juiste manier.
  • Concentreer je op je ademhaling, terwijl je inademt en uitademt. Door dit te doen zorgt ervoor dat je focus.
  • Hef langzaam een ​​arm boven je hoofd, zodat u het maken van een rechte lijn van je armen naar je benen. Adem in als je dit doet.
  • Buig langzaam je lichaam in de tegenovergestelde richting van je opgeheven arm als je uitademt.
  • Leun de heupen op de opgeheven arm, zodat u duwen je heupen op de tegenovergestelde richting je lichaam gaat.
  • Na een aantal telt, hervatten de staande positie en herhaal met de andere kant.

Zitten naast stretch. Zit op uw yoga mat en je benen aan beide kanten te rekken. Til de ene kant op de top van je hoofd en buig op de tegenovergestelde richting terwijl het proberen om uw voet te bereiken aan de andere kant. Houd de pose voor verschillende opzichten. Hervat de zittende positie en herhaal de stappen met de andere kant van uw lichaam.


Dit zijn de stappen die je moet volgen als je wilt doen zijwaarts uitstrekt in Hatha yoga. Het doen van deze stretching poses zal stimuleren uw lichamelijke functies, in het bijzonder die van uw lever en nieren. Meer informatie over yoga houdingen en de juiste manier om ze uit te voeren door een bezoek aan de website abc-van-yoga.com . Op de website wordt u geleerd hoe u posities, zoals de zonnegroet, driehoek pose, boom pose, halve maan vormen en nog veel meer te doen. U kunt ook lezen over de geschiedenis van yoga en wat de termen betekenen.