E2h

Hoe wordt yoga mat ontsmettingsmiddel te maken

Het aangaan van yoga kan helpen bereiken een hoger niveau van vertrouwen, kracht en balans. Door middel van yoga, kun je veel doen om je lichaam: extensie, flexie, abductie, hyperextensie, adductie, circumductie en rotatie. Als een vorm van oefening, yoga helpt ook verlichten gespannen spieren en gewrichten zonder overdreven vermoeidheid.

Als je serieus bent met het zijn een yoga-beoefenaar

Als je serieus bent met het zijn een yoga-beoefenaar, is het zeer waarschijnlijk dat je je eigen yoga mat te hebben. Uw yoga mat moeten altijd ontsmet. Wanneer u uw yoga mat tijdens de training sessies, ongewenste bacteriën en schimmels kan geleidelijk opbouwen. Afgezien van hygiënisch gebruik, kunt u ook een heerlijke aromatherapie ruimte tijdens je trainingen. Voor mensen met een zeer drukke en hectische schema's, is er eigenlijk geen tijd om het schrobben van de matten doen. Het hebben van een zeer schone yoga mat heeft veel voordelen.

Als u geen tijd om uw yoga matten schoon te maken

Hoe wordt yoga mat ontsmettingsmiddel te maken. Meng ingrediënten in de spray fles.
Hoe wordt yoga mat ontsmettingsmiddel te maken. Meng ingrediënten in de spray fles.

Als u geen tijd om uw yoga matten schoon te maken, zal het hebben van een yoga mat desinfectiemiddel enorm helpen. Het zal aanzienlijk verminderen van de kiemen die zich in uw mat opgebouwd tijdens yoga sessie. U kunt kopen een yoga mat ontsmettingsmiddel, maar het bespaart u meer geld als u uw eigen thuis.

Hier zijn de dingen die je nodig hebt in het maken van uw eigen yogamat ontsmettingsmiddel: spray fles, bronwater, label, etherische oliën, toverhazelaar, en grapefruit zaad extract.

Volg deze eenvoudige stappen:

  • Meng ingrediënten in de spray fles. Bereid de spray fles die u wilt gebruiken. Zorg ervoor dat het goed is gereinigd. Doe een eetlepel van de toverhazelaar die is antiseptisch, en dan het twee tot drie druppels anti schimmel grapefruit zaad extract. Deze zijn in de drogisterijen
  • Zet in essentiële oliën. Essentiële olie is een ingrediënt in het maken van ontsmettingsmiddel dat een aparte geur creëert. Het is eigenlijk vaak gebruikt bij het maken van cosmetica, zepen, parfums, eten en drinken smaken, en wierook. Doe 10 druppels van uw gekozen essentiële oliën. Voel je vrij om de druppels te verdelen. Hier zijn een aantal aanbevolen oliën: Lavendel (Ontspannende en antibacterieel), Tea Tree Oil (Anti schimmel), en Sweet Basil of Citrus (Energizing), Pepermunt, Eucalyptus olie, en Rose olie.

    Hier zijn ook enkele ideale mengsels: Vanille en Lavendel Kamille, Grapefruit, kokos, limoen, Ylang Ylang, en kamille, en Koriander, Tea Tree, kamille, en tijm. U kunt experimenteren met andere combinaties en ontdek wat past bij uw voorkeur en smaak.

  • Voeg water toe. Giet bronwater in het mengsel. Schroef de deksel op de fles en schud goed. Doe spuit test en kijk of het werkt voor je. U bent nu klaar om uw mat ontsmettingsmiddel gebruiken.


Het beoefenen van yoga leidt tot een gezondere levensstijl

Het beoefenen van yoga leidt tot een gezondere levensstijl. Het is ook een vorm van ontspanning van de geest en het lichaam. Om ten volle te kunnen concentreren op uw yoga sessies, is het belangrijk dat u ook een schone ruimte hebben, en dat geldt ook voor uw yoga mat. Het hebben van een yoga mat ontsmettingsmiddel beschikbaar zal wonderen doen voor je. Je hoeft niet een te kopen, want je kunt het allemaal zelf te doen. Het voordeel van het maken van uw eigen is dat je kunt experimenteren met de combinatie van de essentiële oliën. U kunt ook als vele soorten sprays die je wilt zonder dat u veel aankopen te doen.