E2h

Hoe wordt water - aerobics doen om artritis symptomen te beheren

Gezamenlijke pijn veroorzaakt door artritis kan immobiliseren patiënten. De meest voorkomende reden dat ze geven is dat het te pijnlijk om te bewegen. Maar deskundigen bevelen aan dat patiënten met artritis moet proberen te blijven bewegen om de spieren ontspannen en de gewrichten minder mals en soepeler. Inactiviteit kan eigenlijk verergeren de stijfheid van de gewrichten en maakt het des te pijnlijker voor patiënten met artritis te bewegen.

Oefening kan eigenlijk verminderen de pijn en het houden van een regelmatige lichaamsbeweging routine op hetzelfde tijdstip iedere dag kan ontwikkelen tot een gewoonte en maak het een deel van uw dagelijkse activiteiten die je doet automatisch.

De oefeningen die je moet doen moet zacht

Hoe wordt water - aerobics doen om artritis symptomen te beheren. Oefenen in een zwembad dat wordt aanbevolen voor artritis slachtoffers.
Hoe wordt water - aerobics doen om artritis symptomen te beheren. Oefenen in een zwembad dat wordt aanbevolen voor artritis slachtoffers.

De oefeningen die je moet doen moet zacht, het vermijden van degenen die zullen schudden, eikel en stuiteren je lichaam. Stretching en verlengen oefeningen zijn het beste voor artritis en een van de oefening alternatieven die hebben bewezen het meest effectief is water-aerobics. Het gevoel van gewichtloosheid in het water zal helpen artritis patiënten zich vrij kunnen verplaatsen met minder of geen pijn. De weerstand die door het water kan cardio-vasculaire voordelen. Aerobics oefening zal toenemen van de hoeveelheid zuurstof die je zal vinden in die helpt bij het maken van de gewrichten soepel te bewegen. Hier zijn een aantal instructies over hoe je water aerobics doen voor artritis.

  1. Oefenen in een zwembad dat wordt aanbevolen voor artritis slachtoffers. Het water moet warm gehouden worden, over achtenzeventig-drieentachtig graden. Het moet een ondiep gedeelte en een diepe. Draag de juiste kleding die u zal toestaan ​​om vrij te bewegen, terwijl in het water.
  2. Doe wat warming-up oefeningen voordat u begint met de aqua-aerobic. Je kunt doen wat stretching, been liften en ronde armen bewegingen in het ondiepe gedeelte van het zwembad, waar u kunt blijven ondergedompeld in het water tot aan je borst.
  3. Identificeer de oefeningen die je het meest comfortabel met en ontwikkelen van uw eigen routine.
  4. Combineer oefeningen met een matige intensiteit. Inclusief marcheren, rechte been schopt, knie liften, trekpoppen en lunges in je routine. Gebruik wat waterdichtheid om uw hartslag te verhogen. Beweeg verder in het zwembad, zodat je schouders worden ondergedompeld in het water. Spreid je armen wijd op uw zijden, schouderhoogte en de palmen open en naar voren gericht. Houd je ellebogen recht, beweeg je armen naar het midden totdat je handpalmen te voldoen. Breng je armen terug naar de beginpositie. Doe dit zes tot acht keer.
  5. Gebruik een hand om op rechte vasthouden aan de goot en een arm uit naar de zijkant om je evenwicht te bewaren. Zwaai je been omhoog en naar voren zo ver als je kan verhogen. Houd uw knie gestrekt. Dan langzaam breng het been naar beneden en naar achteren. Dit zal los je heup gewrichten en de weerstand van het water is voldoende om uw beenspieren te versterken. Doe acht herhalingen aan elke kant.
  6. Houd vast aan de goot met twee handen. Houd je ellebogen recht, zodat je staat ongeveer een en een half tot twee meter afstand van de rand van het zwembad. Houd je knieën recht, zachtjes zwaaien je been naar de zijkant en over je andere been naar je innerlijke dij spieren en uw heup gewrichten te versterken.
  7. Om uw knieën, gezicht uit te oefenen en vast te houden aan de goot met je twee handen en je rug aanraken van de kant van het zwembad. Langzaam lager uw lichaam en houd de rug recht als je naar beneden gaan door de knieën te buigen. Ga naar beneden zo ver als je kunt voordat langzaam opkomen. Maak verschillende herhalingen zijn je kunt. Als je het gevoel sterker kun je gezicht naar de muur en bob op en neer in een gematigd tempo.
  8. Train je onderrug en hamstring door pacing uw handen op de goot. Verplaats een beetje naar achteren, weg van de wand van het zwembad. Plaats een voet voor de andere. Duw je bovenlichaam, het houden van de rug recht naar de muur. De knie van het achterste been moet recht, terwijl het voorste been moet buigen bij de knieën. Voel de trekkracht op je rug spieren en hamstring. Verblijf in plaats van vijftien klikken voordat u naar het andere been. Doe zes tot acht herhalingen voor elk been.
  9. Gebruik een beursgang riem om fietsen, marcheren, rechte been schopt en kikker trappen doen. Met een beursgang riem, zult u rechtop in het water zonder dat je voeten de grond te raken van het zwembad en je kunt vrij bewegen je benen. Combineer je voet en been oefeningen met arm schommels en cirkelvormige bewegingen om je hartslag te verhogen. Handhaaf een gelijkmatige hartslag terwijl je door je routine.
  10. Niet te-oefening. Rusten als je moe. U kunt er door simpelweg op het water drijven. Beweeg je polsen op en neer, sluit je handen tot vuisten en open deze met de vingers uit elkaar en strek en uw beenspieren samentrekken door met je voet naar beneden en naar boven.

Hoewel er geen bekende remedie voor artritis

Hoewel er geen bekende remedie voor artritis, kunt u leren om het te beheren met water aerobics en andere rek-en strekoefeningen. Zorg voor voldoende rust, maar proberen om activiteiten die ervoor zorgt dat je in beweging, omdat dit gunstiger is voor u en uw gewrichten te behouden. Met regelmatige water-aerobics, zullen de symptomen van artritis zijn minimaliseert en in sommige gevallen zelfs uitgeschakeld.